icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaruskatt
7. dec 2017

😕

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
betina1984
7. dec 2017

@zahramichaela 25-tkový ti neukáže skôr ako 12-13 DPO, 10-tkový ti už na 10DPO ukáže

jaruskatt
7. dec 2017

@zahramichaela ja by som nevydržala 🙂 skús 10-tkový

kristina6014
7. dec 2017

Teplota takto a MS zatiaľ nikde

hope40
7. dec 2017

@kristina6014 nepoznam ten graf app. Tazko sa mi cita z neho 😒

monika_akinom
7. dec 2017

Ahojte, BT meriam druhy mesiac, minuly som mala na 7DPO pekneho dusika, no teplota sla dole a 8DPOsa rovnalo 1DC. Dnes som 9DPO, test cisty, ale teplota sa celkom drzi. Myslite, ze je este nejaka nadej?? 😀 Dakujem.

myjusiatko
7. dec 2017

@zahramichaela hlavne ak nemas bazalny teplomer, tak to takto moze “skreslovat”. 🙂

myjusiatko
7. dec 2017

@monika_akinom nadej je vzdy. 🙂

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
7. dec 2017

@betina1984
@zahramichaela
Nemusi sa drzat nad 37.Ja pri 37,1 dostavam ms.Nie je tam ani jeden den vyssie nad ostatne.Dufam,ze budu dve ciarocky,ale z takycht grafov ktore aj po poklese nestupnu vetsinou padnu 😒

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
7. dec 2017

@zahramichaela
Neviem ako dlho meras teplotu ,ale kazda baba co mera dlhsie tak ti povie,ze teplota moze klesat den pred ms,par dni pred ms a dokonca aj v ten den.Preto je treba merat dlhsie.Napr. moje najvyssie teploty su 37,4 .Keby som namerala za tych istych okolnosti nad tu teplotu ,tak by to mohlo byt tehu,ale hocijako vyzerajuci graf ktory neprekroci tuto teplotu je nic 😉

sonulienka13
7. dec 2017

@zahramichaela mojko ja tiez vzdy dostanem teplotu aj pri vyšších.Aj pri 36,8 napr.niekedy ani v den mrchy neklesne.inokedy az v den mrchy.

alison11
7. dec 2017

@sonulienka13 Ďakujem ja som teraz bola 2x na kolonoskopii a dokopy 7x na žalúdkovej hadici....čo už mám vnútorné hemošky a lenivé črevá budem musieť viac sa hýbať.

kristina6014
8. dec 2017

Ach :( hlásim 1DC :(

alison11
8. dec 2017

Juj to mi je ľúto. Ja dnes takto pár dní si emriam aby som vedela kedy mi mám ms prísť.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
hope40
8. dec 2017

@zahramichaela asi este neznamena ze dojde este vzdy je ten nadej a BT sa drzi nad cerv. Ciarou xxx😉

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
8. dec 2017

@hope40
Ja dostavam ms vzdy ,vzdy nad ciarou.Obvykle pri teplote 37 - 37,1.
Na uhniezdenie je uz neskoro,takze je to na ms.

@zahramichaela
Ja som 4 Dc,tak hadam tento bude uz posledny.Vianoce budu o sexe,relaxe a prezierani 😕 Teda ked sa mi bude po tom jedle chciet .Po roku snazenia by sa uz aj patrilo😕

jaruskatt
9. dec 2017

Dnes 1.DC 😔

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
monika_akinom
9. dec 2017

Aj ja dnes 1DC 😒

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
monika_akinom
9. dec 2017

Ja az o tri 😀 u mna ovulka az 20-21 DC. A ujde to rychlejsie ako tych 10 dpo potom, to uz by som najradsej testovala 3dpo 😝.
@zahramichaela

alison11
9. dec 2017

Ja dnes takto

augustovka
9. dec 2017

Ahojte prosím Vás ako zaznačiť do grafu včera pichnutý pregnyl?a ovplyvní mi to nejako graf?Ďakujem

lauritka
9. dec 2017

@augustovka skus to hcg. lebo pregnyl je vlastne vysoka davka hcg.