Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zahramichaela 25-tkový ti neukáže skôr ako 12-13 DPO, 10-tkový ti už na 10DPO ukáže
@zahramichaela ja by som nevydržala 🙂 skús 10-tkový
@kristina6014 nepoznam ten graf app. Tazko sa mi cita z neho 😒
@zahramichaela hlavne ak nemas bazalny teplomer, tak to takto moze “skreslovat”. 🙂
@monika_akinom nadej je vzdy. 🙂
@betina1984
@zahramichaela
Nemusi sa drzat nad 37.Ja pri 37,1 dostavam ms.Nie je tam ani jeden den vyssie nad ostatne.Dufam,ze budu dve ciarocky,ale z takycht grafov ktore aj po poklese nestupnu vetsinou padnu 😒
@zahramichaela
Neviem ako dlho meras teplotu ,ale kazda baba co mera dlhsie tak ti povie,ze teplota moze klesat den pred ms,par dni pred ms a dokonca aj v ten den.Preto je treba merat dlhsie.Napr. moje najvyssie teploty su 37,4 .Keby som namerala za tych istych okolnosti nad tu teplotu ,tak by to mohlo byt tehu,ale hocijako vyzerajuci graf ktory neprekroci tuto teplotu je nic 😉
@zahramichaela mojko ja tiez vzdy dostanem teplotu aj pri vyšších.Aj pri 36,8 napr.niekedy ani v den mrchy neklesne.inokedy az v den mrchy.
@sonulienka13 Ďakujem ja som teraz bola 2x na kolonoskopii a dokopy 7x na žalúdkovej hadici....čo už mám vnútorné hemošky a lenivé črevá budem musieť viac sa hýbať.
Ach :( hlásim 1DC :(
@zahramichaela asi este neznamena ze dojde este vzdy je ten nadej a BT sa drzi nad cerv. Ciarou xxx😉
@hope40
Ja dostavam ms vzdy ,vzdy nad ciarou.Obvykle pri teplote 37 - 37,1.
Na uhniezdenie je uz neskoro,takze je to na ms.
@zahramichaela
Ja som 4 Dc,tak hadam tento bude uz posledny.Vianoce budu o sexe,relaxe a prezierani 😕 Teda ked sa mi bude po tom jedle chciet .Po roku snazenia by sa uz aj patrilo😕
Dnes 1.DC 😔
Aj ja dnes 1DC 😒
Ja az o tri 😀 u mna ovulka az 20-21 DC. A ujde to rychlejsie ako tych 10 dpo potom, to uz by som najradsej testovala 3dpo 😝.
@zahramichaela
Ahojte prosím Vás ako zaznačiť do grafu včera pichnutý pregnyl?a ovplyvní mi to nejako graf?Ďakujem
@augustovka skus to hcg. lebo pregnyl je vlastne vysoka davka hcg.

😕