Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
kde ste snažilky moje, už vianocujete?
@myjusiatko v app mam pozitivny test vcera, ale to uz som opravila na dnes.
@danielina30 ved sa pekne drzis.testik si neskusala?
@lauritka praveze skusala 😢
@danielina30 oh no.tak to ne fakt skoda. Aj ked by si mohla byt zatial len 10 dpo
@lauritka to je sice mozne, ale radsej sa na to nejdem spoliehat, uz mam toho sklamania dost. Dakujem ❤️
Baby prosim MS som mala 2 dni 8.12-9.12) potom jeden deň nič a dnes hnedý hustý výtok čo to? 🙂 BT 36,7
Ahojte baby viem, ze bazalka by sa mala merat od prveho dna cyklu, ale zacala som merat az teraz 🤔 kolisem momentalne okolo 37 az 37.2 merala som dokonca dnes ku večeru a 37 stupnov stale chora nie som a momentalne mam 7DPO vyzerá to nadejne?
@val9 ahoj myslim ze su to celkom normalne teploty v takom obdobi mne napriklad klesla teplota z 37,2 az po ms..s to sa mi od ovulky pohybovala cely cas od 37.0 do 37,2 a aj tak ms prisla a klesla na 36,3 az po ms.takze moze aj nemusi to znamenat tehu..je to este kratka doba..ale drzim prsty 🙂
@nataliaen11 dakujem za odpoveď nevyznam sa akosi v bazalke, ale tak zacnem merat rano uvidime 😉🤗
@val9 merat cez den nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu.
ahojte, tak po mesačnom pátraní toho, prečo už rok a pol nemôžeme otehotnieť, je tu výsledok, mám bacila v hrdle, oslabenú imunitu a pozitívny test z krvi na herpes a bradavice, takže, aj dobre, že som neotehotnela lebo herpes v privom trimestri môže poškodiť plod a práve, to že tento vírus mám možno bránilo prejsť spermiám k vajíčku, možno to daktorej z vás pomôže, že všetko so všetkým súvisí...idem sa liečiť a za pol roka pokračovať v sex.maratóne! majte sa!💃💃💃
@ceklis podla teplot estr ovulacia nebola. Sleduj aj hlien.
@ceklis a meriavas v rovnakom case rano po prebudeni? Lebo tie prazdne kruzky v grafe na vyske teploty na dany den signalizuju, ze bolo nieco ine v merani. A zvycajne to byva cas. Pokracuj dalej, ak mas aj testy neg. Pravdepodobne este ovulacia nebola.
@monika_akinom dakujem velmi pekne
noo, praveze sa snazim merat v rovnaky cas a par krat som tam mala +- 1hodinu
budem sa snazit merat to v jednu a tu istu hodinu a snad ovu pride :(
mam to uz na male a pravdepodobne som bez ovulacie
dakujem velmi pekne aj @myjusiatko tebe
@bale1rinka viem o čom hovoríš... oslabenú imunitu mám aj ja a v auguste som pre herpes prišla o bábätko 😢 teraz v decembri sa chcece znova snažiť ale mám strach☹
@bale1rinka kde ti to vsetko zistili? na reproimuno? idem tam v januari... pred mesiacom som prekonala pasovy opar... snazime sa od marca a nic... vo febr. sme prisli o babo, ktore sa podarilopo po 10 mes snazeni..... mam aj poruchu zrazanlivosti.... som zvedava, co este najdu...
@ikonica čo si brala na poruchu zrážanlivosti? zistili ti to na hematológii?
Ahojte baby tak my sme sa netesili dlho😔pred tyzdnom potvrdene tehu z krvi, dnes som bola na sone a nevidel dr absolutne nic ani len dutinku iba vysoko slizniznicu😔vzal mi zase krv na hcg zajtra si mam zavolat o vysledky tak bud opat biochemicke alebo mimomaternicove uvidime podla toho ci hcg kleslo alebo dalej rastie oproti min.tyzdnu:pensive:dal mi vyvolavacku pobolieva ma podbrusko a krize a stupnuje sa to😢
@yuppy97 este nezufaj. Som kukala tvoj graf, mala si neskor ovu, takze by to vychadzal nejaky 4-5 tyzden tehu a vtedy neni este nic vidiet na sone. A vysledky budu kedy?
@yuppy97 pockaj. To co je za postup? Ze nic nenasiel a vzal kontrolne hcg, ale hned ti dal vyvolavacku?!? Co ak to len nevidel? Je normalny?
@myjusiatko vyvolávačka je vysoká dávka progestorónu, ak to je tehotenstvo, tak ho podporí a ak nie, tak sa spustí menštruácia, takže nič zlé doktor nespravil...
@myjusiatko ano, vyvolavacka jej len pomoze, ak je tehu tak pomoze, ak nie, pride ms.

Baby tak ja sa po nejakej dobe hlasim. Ovulacia vyzera akokeby bola, ale ZASE! som chora. :/ tak asi preto tie teploty. Lebo pride mi, ze telo sa zatial len chysta. Vcera bol plodny hlien, dnes je cipok hore. Tak som zvedava co lh test. Myslim, ze dnes bude pozitivny.