Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zajtra na mňa myslite, ideme na prvú konzultáciu nášho prvého a verím že aj úspešného IVF🙏👶
@sonulienka13 držím prsty všetky čo mám ✊🏻
@kristina6014 waw a testik ? 🙂
@kristina6014 to už je tam mohla uvidíš držím palce kedy testik?
@tonjadabik2 asi zajtra, a ty si ako ns tom?? 🙂
@lauritka Neviem, asi zajtra 🙂 aj tak si myslím že MS príde, boli ma hrozne v podbrušku
@kristina6014 asi tiež zajtra..alebo dnes neviem.. vyššie mám grafik
@kristina6014 ved boliet moze aj v tehu 😉
1DC 🐧🙄😖
tak snad o mesiac uz bude 👶na ceste 🙏🙏🙏🍀
@tonjadabik2 tak keď budeš robiť daj vediet spravíme spolu 🙂
@kristina6014 oki lásko dám ti vedieť. Dnes už asi nie.. ale dám ti vedieť..ja sa tak bojím.. dúfam že to vyšlo..
@tonjadabik2 sme na tom rovnako. Tiež sa myslím aby to už vyšlo 🙂 budem robiť zajtra ráno 🙂
@kristina6014 tiež si to myslím..žeby? Ešte.nevieme..kolko ti mešká???
@tonjadabik2
@kristina6014 pridate sa do klubu? 😉 Verim, ze ano.
@kristina6014 už by si si mohla spraviť, vyzerá to na 12-13 DPO a to už by boli pomaly koľajnice, máš krásny graf.
Ahojte baby, tak sa na vás znova obraciam. Ovulku som mala aj podľa ovu testu aj teploty 13DC 36,27 odvtedy sa teplota drží hore. Medzitým som si robila ovu testy biele ako sneh na 9DPO bol duch, 10DPO trošku silnejší tp boli 10tkove testy a 13DPO som si urobila 25kovy digitálny a tiez čiara, dnes som 14DPO ranný moč silnela čiara na ovu teste 25kovy digitálny BT teplota dnes stúpla zas 36,78 ALE prišiel mi menzes! Toto čo je baby??

Ako ste na tom baby? 😊 ja zatial takto ale strasne ma svrbia bradavky. Neuzivam okrem gynexu nic ine. Tak verim ze uz to bude vitazny graf🙏