Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jaja9891 iba kyselinu listovú, vitamín E a železo. Ja som vo februári prestala kojiť, tak som mala hormóny rozhádzané. Tak sa mi to (dúfam) upravuje 😉
@zuzulienocka77 jaaaj,no ja som zvedava co to bude so mnou po tych hormonoch,ci to ostane na tom 16 DC,len skoda,ze neviem ci ovulujem...ked ten graf vela nenapovie,teda napovie,ale nie ci k ovu ozaj doslo... 🙂 a akosi s ami nechce merat 🙂
@jaja9891 veď to som sa sklamala, že graf nie je aspoň 90% istota, že ovulka prebehla. Myslela som, že sa naň môžme spoľahnúť. No nič, dnes už nie je nič isté ....
@zuzulienocka77 akoze ked som bola na medicine nam lekar na embryologii hvoril o tejto metode a ze jeho kolegovia ju pouzivali,lebo nechceli mat deticky este a maju 3... tolko k jej spolahlivosti....ale tak to byva,kto nechce ma a kto chce nema.... bohuzial :/
@zuzulienocka77 pche, sak tu furt pisem, nech sa to na Vas lepi 😀 a fotku som nedala, no, test mam schovany, to potom v 18tke ukazem synovi/dcere, ze kukaj, takto si vypadal 😀
@senta_sofia ja nerýpem ešte že čo!!!!! Len rada kukám pozitívne testíky. A kým nemám svoje, tak rada pozriem aj cudzie 😀
@zuzulienocka77 ked budem mat istotu, ze je vsetko tam, ako ma byt, tak ho dam 🙂 zatial je to take moje intimne stasticko 😀
@senta_sofia tak tomu rozumiem srdcko, už som ticho 🤐 . Treba si chrániť šťastíčko 😉
@vejula ahojky, citim sa dobre, trosku pobolieva podbrusko niekedy, neska som spravila po tyzdni test, ze ci bude silnejsi, tak som kludnejsia a u lekara som zatial nebola, asi az na prelome jula/augusta pojdem, skor v tom nevidim vyznam, objednavat sa nastastie nemusim, tak ked budem mat potrebu ist, pojdem 🙂
jej , ty sa neobjednavaš? VIP pacientka? 😀 😀 😎 jasne, skôr by to fakt nemalo vyznam. To budeš tak v 7 - 8 tt?
@vejula ne, moj lekar ma celkom fajn system, rano si pridem po cislo a podla toho, ake trafim, tak viem priblizne kedy sa mi oplati prist do cakarne, vzdy som do hodky vybavena. Ano, vychadza to na prelom 7tt a 8tt
Ahojte zienky, rada by som sa zapojila. Este som len zacala s meranim a moc sa v tom este neorientujem. Mrknete na moj graf prosim? Je v poriadku ze tie teploty tak skacu? Ovu mavam az na 15ty den. A este otazka, podla vasich grafov, ta cervena zvisla ciara je den ovu? A teplota stupne az den po ovu? Vdaka za pomoc.. 😉
@adrianaaa32 dala si nespravny link, pyta to prihlasovacie udaje, akurat ja sa na womenzone nevyznam, tak neporadim, ako to spravne nastavit 🙂 inak vitaj
@senta_sofia jaaaaj 🙂 Mam aj apku fertilityfriend, len nejak som neprisla na to ako sem ten graf dostat. A ked som si odfotia obrazovku mobilu, tak to mi sem nejde pridat..
@zuzulienocka77
@jaja9891
@adamnela Kocky dakujem za priania.... No tak sa len drzte, ovulujte, uzivajte si s manzelikmi a "milujte sa a mnozte"!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉
Ja Vas rada chodim citat, takze obcas Vam tu niecim prispejem, ked budem mat cim
@adrianaaa32 fertility ta nanavigovat viem, ruzove menu hore - Sharing - Charting Home Page - Setup a hned ta adresa, co je v prvom riadku, tu sem skopirujes... mozes si tam nastavit, co vsetko chces zverejnit a nezabudni kliknut na save settings
@adrianaaa32 funguje 🙂 tak toto vzdy ked skopirujes, tak to uvidime 😉 ja neviem, podla mna nie je az taky hrozny 😉 to je normalne, ze teploty skacu, vlastne z poovulacnych ti to klesa na predovulacne... a co sa tyka tvojich otazok, ano, teplota stupne den po ovulacii, aspon 0,2 stupna by mal byt rozdiel, fertility friend ti ovulaciu vyznaci az potom, co bude takto zvysena teplota aspon 3 nasledujuce dni po sebe, idealne je sledovat aj hlien, pripadne ine subjektivne priznaky a znacit si to do grafu, lebo niekedy je ten vzostup teploty dost nejednoznacny a ma s tym problem aj graf, aj my 😀
@senta_sofia dakujeem..no skopirovat mi to neslo, tak som ju opisala 😅 . Sledujem aj hlien a robim aj ovu testy. Len som si to chcela nejak potvrdit aj teplotou. Tak budem to sledovat. Dakujem za pomoc 😉
@adrianaaa32 v kombinacii s ovu testami to budes mat dost presne 😉 nemas za co
@adamnela teplotu som merala a mala som 36,6 http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0 kupim dnes este test skusim testnut a potom za oar dni jak este

@zuzulienocka77 hlavne nech uz to velmi neklesa, vsak 14DC je tak akurat 😉