icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
10. feb 2018

@ceklis Ovu testy ukazujú dopredu 24-48hodín,takže zrejme môže nastať do 24hod.podľa digi včerajšieho a aj podľa tohto,je možné že aj paličkový včera bol pozitívny a teraz už klesá lh,lebo onedlho nastane ovulka dnes poistite a zajtra ešte.

kristina6014
10. feb 2018

@alison11 no veď to 🙂 len ma zaráža,že takúto teplotu (stúpanie) mám prvý krát.. 28-29

vyvka
10. feb 2018

Tak Konecne dnes dorazil moj bazalny Teplomer ..hned po prebudeni som si merala prvykrat v zivote teplotu ...
teplomer mi ukazal 36.96 vobec neviem coto znamena viem ze sa musim testovac zopar dni po sebe aby som zistila ale ..len pre zaujimavost
Ked ste mali vy taku teplotu ... co to znamenalo ? 😁

betina1984
10. feb 2018

@vyvka podla toho ktory den cyklu si

vyvka
10. feb 2018

@betina1984 5 Tyzdne po
Potrate bez kyretu od tej doby este nebola MS

ikonica
10. feb 2018

@vyvka zalezi ake mavas predovulacne teploty.. kedze si merala prvy krat, neda sa poda toho urcit nic...

ikonica
10. feb 2018

@vyvka vyssiu teplotu mavam po ovu a tiez som ju mala ako tehotna... ale u teba to nemusi znamenat to iste.,

vyvka
10. feb 2018

@ikonica teplota sa Meria raz denne a kazdy den ? Kedze som
Nemala ms .. a neviem ci bola ovulka tak asi by som
Mala kazdy den ?? 😆

kasandra999
10. feb 2018

Na dnes opäť, skackam a skackam. Chcela som sa spýtať keď ste uzivali duphaston pribrali ste z neho? Dakujem

alison11
10. feb 2018

@kristina6014 Tak meraj naďalej a uvidíš držím palce aby bola aj ovulka a zadarilo sa.😉

alison11
10. feb 2018

@vyvka Každé ráno pred vstaním z postele sa meria bt aby bolo presné meranie.

ikonica
10. feb 2018

@vyvka meraj kazde rano v rovnakom case pred tym ako vstanes z postele...

janedoe
10. feb 2018

@kasandra999 no neviem ci prave z neho....ale od kedy ho beriem, tak som pribrala 5 kilo 😕

kasandra999
10. feb 2018

@janedoe ja som bola tenká ako prútik pri prvom tehu som priprala 35 kg, druhom 20kg, ani tak som nebola nejaká veľmi pri sebe. Pôvodná váha 47 kg a teraz mám po oboch tehotenstvach 65kg, čo je normálne nesťažujem sa, len keď si to spätne premietam pred štyrmi mesiacmi ako som s ním začala som ani také brucho nemala a ani boky, teraz ho neberiem mesiac a už mi aj brucho klesá aj boky sa strácajú. Preto má to zaujima.

janedoe
10. feb 2018

@kasandra999 neviem, ake skusenosti maju ine baby. Ale ja si myslim, ze je to tym 🤔 Su to predsa len hormony. A duphaston beriem od Septembra a odvtedy sa na mna nalepilo tych 5 kilo.

vyvka
10. feb 2018

@alison11 a aky je rozdiel ... ked meriam v prebehu dna alebo rano hned po zobudeni ? 🙂

myjusiatko
10. feb 2018

@vyvka nie je to potom bazalna teplota.

myjusiatko
10. feb 2018

@vyvka a v podstate taky graf nema ziadnu vypovednu hodnotu.

vyvka
10. feb 2018

@myjusiatko aha tak ak som spravne pochopila rano po prebudeni som
Mala 36.96 merala som prvy krat viem ze sa neda nic este
..a potom ... o par hodin neskor 37.20
len som bola zvedava som v tom novacik 😁
To teda ..neznamena nic kedze to uz nieje bazalna Teplota ?

myjusiatko
10. feb 2018

@vyvka neznamena to nic

kristina6014
10. feb 2018

@alison11ďAkujem 🙂 budem len rada ked sa už zadarí 🙂

alison11
Autor odpoveď zmazal
alison11
10. feb 2018

@kristina6014 To Ti verím,každá snažilka túži po zdravom babätku 🙂 držím palce.

sonulienka13
10. feb 2018

Ahojte dievcence.Nic nestíham ☹ ja taham líniu asi 🙂 co by ste povedali???

alison11
10. feb 2018

@sonulienka13 Tak u teba ešte nebola ovulka,ešte len bude.

alison11
10. feb 2018

@myjusiatko bt sa má merať min. 3 hodiny po oddychu nič nerobení,lebo pohybom bt stúpa,preto je najideálnejšie po večernom spánku.Čiže teplomer treba mať na nočnom stolíku,prípadne pod vankúšom aby si nemusela rpeň vstať z postele.

myjusiatko
10. feb 2018

@alison11 to asi nemalo byt pre mna. 🙂

avy
11. feb 2018

Dobré ránko prajem..dievčatá meriam prvý mesiac..a chcem sa opýtať..do teraz som merala 6:30 ..no od zajtra vstávam do práce o 4:05 mám ku kazdej teplote prirátať 0,2 každý deň?? Dnes som merala o pol piatej treba tiež pripočítať??!Ďakujem vám pekne ,😊

katusikkk
11. feb 2018

@avy
Ja by som zapisala len cas kedy to bolo merane,lebo ja napr.mam vzdy rovnaku teplotu ci uz napr.o pol 5 ,alebo o 6.

avy
11. feb 2018

@katusikkk ja som to chcela zistiť..lenže už sa mi nepodarilo zaspať..práve...a všade čítam že treba v Tom prípade pripočítať .🤔