icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
21. feb 2018

@alison11 no ale u teba to teda môže byť tiež ip 😉

alison11
21. feb 2018

@alilka Ako som vyššie čítala o tvojich tehotenstvách,si zrejme silná osobnosť" žena" Z veľkým Ž. Ja som prišla o tri medzi synmi a už som sa vzdala,keď sa mladší podaril bála som sa,že sa to zopakuje ☹.Našťastie nám ho Pán Boh nechal a je to dieťa plné lásky. I keď sa vie hrozne aj jedovať ako Býča.😀 Dúfam,že z toho vyrastie a naučí sa jedovatosť krotiť.
Moc Ti prajem aby ste sa dočkali zdravých detičiek.

sticker
alison11
21. feb 2018

@alilka Prosím ťa čo je to ip okrem tej správy tuná neviem na čo myslíš :D

alilka
21. feb 2018

@alison11 ďakujem..báť sa teda budem aj ja..už vždy..inak to nepôjde ..ale vieru nestrácam..myslím že každá ktorá túži po dieťatku,hlavne keď ešte ani jedno nemám,by takto bojovala..od Boha sme silné osobnosti..on vedel prečo ženy sú tie,ktoré privádzajú deti na svet 😊 ip je implantacny pokles..😉

alison11
21. feb 2018

@alilka Díky za vysvetlenie 🙂.A vtom máš veľkú pravdu ekby muži mali rodiť tak vymre ľudstvo. Veru aj ja som veľa preplakala kým sa nám prvý nezadril sme sa snažili takmer 4roky :-/ čo som brala clostilbegyt 2roky až som mala duplované vaječníky od cýst a prestúpila som k druhému ženskému ktorého mi doporučila kolegyňa tej pomohol k dcérke.A ten mi chcel dať rezať z vaječníkov ale najskôr riešil spermiogram muža to mal len 40% života schopných tak som mu ACE zo zinkom nasadila na 2 mesiace cez leto spermiogram mu robili v januári 2010 a cez leto sme si spravili výlety po kežmarku,Spišskej novej Vsi a Bratislave mne od januára nasdail Duphaston na nepravidelnú ms a v októbri nám navrhol Brno umelé oplodnenie,načo muž nechcel ani pomyslieť a tak som biologického otca z mužom navštívila a potom ťahala 2 týždne 12hodín v práci aj bus sa jedno ráno pokazil kým sme sa dostali domvo sme hodinu mrzli a nakoniec nedošla ms tak som z nočnej vyčerpaná zašla na gyn. nevydržala som čakať na najbližšom buse som šla domov sa vyspať a Keď padla ďalšia smena na poslednú nočnú z enj som sa zastavila a to som už bola v 5týždeň a 4dni 🙂 a to my testy ukázali po dni ms až o 10dní // darmo mi meškala zrejme som mala ovu pred dátumom ms ako mala ms dôjsť.Toto celé by môj muž isto neurobil pre a už nehovoriac prvý potrat keď mal syn 8 mesicov tak týždeň po teste odišlo a ďalšie keď mal syn už 1,5roka a tretie pred jeho 2mi narodeninami. A Samko sa zadaril po jeho 2 narodeninách 🙂.Verím,že i vy sa dočkáte svojich detičiek.Jedna tu u nás v dedine bola na laparke lebo sa im roky nedarilo a nakoniec má medzi dcérkami presný rok ten istý dátum majú z rozdielom roka a nato o 2roky synčeka keďže ccheli mať aj syna 🙂. U niekoho je ťažké k prvému sa dopracovať a potom to už ide ľahko,mne k druhému Inofolic dopomohol z Duphastonom mi tie tri odišli a pri prvom som ho brala na udržanie a úpravu cyklu po pôrode keď sme začali plánovať keď už jendo bolo,tak aby sa mi zas nezcystateli vaječníky cchela som aspoň dve deti,nuž nakonice lekár navrhol inofolic v roku 2013 vraj to vtedy došlo z ameriky nuž tak som ho brala po 3ťom potrate 1,5mesiaca som otehtonela 🙂.A teraz som z tý tak že hrozne by som chcela bez všetkého prirodzene ak by sa dalo otehtonieť a to tretie mať už dcérku 🙂.Ale ak by už tam hroe pre nás nebolo tak želám každej snažilke aby aspoň im dal Pán Boh 🙂Ja som šťastná že mám aspoň dvoch synkov 🙂.

kristina6014
21. feb 2018

@zoja82 jooooj ja som mala jeden cyklus tiež niečo podobné a ja som mala nevoľnosti ,teplota krásna 37 deň pred ms dokonca 37,3 a aj tak nič s toho :( príroda je mocná no.. ale každopádne držím ti prsty aby si bola tehuľa čo najskôr 🙂 a ms mávaš kedy?? 🙂

normab
21. feb 2018

No takze testy prisli dnes 😂 samozrejne ze hned padli 2 za obet 😁 9dpo, 11 dni po ovitrelle.. do limitu sa mi zdalo nieco na oboch po limite not so much, uvidime zajtra..

ikonica
21. feb 2018

@alilka hmm grafik pekne vyzera.. zajtra vyskocis hore....

alilka
21. feb 2018

@normab ale tak teda na Tom vrchnom vidím..😉 a ovu test si neskúšala ako vyzerá?

normab
21. feb 2018

@alilka ovulacne nemam 😊 este to moze byt ale ta injekcia citala som niekde ze sa moze drzat az 14 dni 😱

alilka
21. feb 2018

@ikonica no asi ani veď som malo dpo NATO aby už ostala dole.. väčšinou mávam LF 10-12 dní .😉 Ale je divne že ich test 4 dní po pregnyle a dnes 8dni po ňom je silnejší..ako je to možné?

alilka
21. feb 2018

@ikonica *ovu test

ikonica
21. feb 2018

@alilka no kto vie... snad sa zadarilo tak preto...

julianka007
21. feb 2018

Tak ja testy čím ďalej bledsie... Tak podľa mňa som asi nestihla vrchol... Možno ak by som 19. testovala ešte neskôr večer... Neviem... Dnes som navyše ani BT nemohla merať lebo som mala nočnú... No uvidím zajtra...

ceklis
21. feb 2018

Ja som išla včera dolu a dnes to bolo celé divne :( testy nič, biele

normab
21. feb 2018

@alilka a tehu ty nerobis?? 😊 sranda inak ze kazdej to inak vyprcha niekto uz 6 den nema ..no nebolo by to jednoduchsie?! 😜

alilka
21. feb 2018

@julianka007 podľa mňa máš testy slabé. Ani ja nemám pozitívny pred ovu ale len trocha mu chýba. A teda meram aj po nočnej .aj dnes som na nočnej a zajtra normalne zmeram..mne to teplotu neovplyvňuje 😁

alilka
21. feb 2018

@normab robím..ale ja už nič na teste nemám .,😁

dadulik6
21. feb 2018

Ahojte moze byt ze som na ten 21 DC len netrafila vrchol ovu?

kufea
21. feb 2018

@dadulik6 veľmi slabé čiarky, tak neviem

maca000
21. feb 2018

Ja som mala takto....tiež som asi nezachytila vrchol

dadulik6
21. feb 2018

@kufea ved to mozno nakoniec ani ovu nebude ... v januari som mala biochemicke mozno sa mi predlzi cyklus...

normab
21. feb 2018

@alilka no super tak to budes stopro vediet ze tehu 😊 inak citala som ze mamatest je najcitlivejsi a na nom som videla ici pici ked bol mokry iba..cize moze byt ten woman secret aj falosny dusik..

dadulik6
21. feb 2018

@maca000 u teba to vyzera na toho 18 ale mas silnejsiu nez ja ja som testovala az vecer o 19.00 lebo tak chodim z roboty

maca000
21. feb 2018

@dadulik6 ja som zvykla testovať okolo 16:30 po príchode z práce

dadulik6
21. feb 2018

@maca000 uvidim aku budem mat zajtra rano BT mozno sa jej este nechce prist

alilka
21. feb 2018

@normab stopro to budem vedieť keď budem vidieť na usg a hlavne keď sa už uhniezdi tam kam má 🙏🙏 vieš čo ja na obe tieto testy čítam len zle recenzie..žial..🤔 ale to určite nebude tvoj prípad 😉

maca000
21. feb 2018

@dadulik6 ja teda nemeriam, zo zaciatku som tomu nechavala volny priebeh ale po dvoch missed ab. som sa dala na tieto testy tak uvidime ako to dopadne

sonulienka13
21. feb 2018

Ahooojte 🙂 uz meriam len tak.tento cyklus je detto.uplne.nemam ani chut.na nic.len sa divím ze ma nevyznacilo este☹ teraz neviem na čom som.

dadulik6
21. feb 2018

@maca000 ja meriam prvy cyklus aj testy prvy zatial sa ani nejak extra nesnazime nechavame tomu volny priebeh ... to mi je luto ze si si tym musela prejst 2x dufam ze sa skoro zadari a dobre to dopadne 💗