Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka Ako som vyššie čítala o tvojich tehotenstvách,si zrejme silná osobnosť" žena" Z veľkým Ž. Ja som prišla o tri medzi synmi a už som sa vzdala,keď sa mladší podaril bála som sa,že sa to zopakuje ☹.Našťastie nám ho Pán Boh nechal a je to dieťa plné lásky. I keď sa vie hrozne aj jedovať ako Býča.😀 Dúfam,že z toho vyrastie a naučí sa jedovatosť krotiť.
Moc Ti prajem aby ste sa dočkali zdravých detičiek.

@alison11 ďakujem..báť sa teda budem aj ja..už vždy..inak to nepôjde ..ale vieru nestrácam..myslím že každá ktorá túži po dieťatku,hlavne keď ešte ani jedno nemám,by takto bojovala..od Boha sme silné osobnosti..on vedel prečo ženy sú tie,ktoré privádzajú deti na svet 😊 ip je implantacny pokles..😉
@alilka Díky za vysvetlenie 🙂.A vtom máš veľkú pravdu ekby muži mali rodiť tak vymre ľudstvo. Veru aj ja som veľa preplakala kým sa nám prvý nezadril sme sa snažili takmer 4roky :-/ čo som brala clostilbegyt 2roky až som mala duplované vaječníky od cýst a prestúpila som k druhému ženskému ktorého mi doporučila kolegyňa tej pomohol k dcérke.A ten mi chcel dať rezať z vaječníkov ale najskôr riešil spermiogram muža to mal len 40% života schopných tak som mu ACE zo zinkom nasadila na 2 mesiace cez leto spermiogram mu robili v januári 2010 a cez leto sme si spravili výlety po kežmarku,Spišskej novej Vsi a Bratislave mne od januára nasdail Duphaston na nepravidelnú ms a v októbri nám navrhol Brno umelé oplodnenie,načo muž nechcel ani pomyslieť a tak som biologického otca z mužom navštívila a potom ťahala 2 týždne 12hodín v práci aj bus sa jedno ráno pokazil kým sme sa dostali domvo sme hodinu mrzli a nakoniec nedošla ms tak som z nočnej vyčerpaná zašla na gyn. nevydržala som čakať na najbližšom buse som šla domov sa vyspať a Keď padla ďalšia smena na poslednú nočnú z enj som sa zastavila a to som už bola v 5týždeň a 4dni 🙂 a to my testy ukázali po dni ms až o 10dní // darmo mi meškala zrejme som mala ovu pred dátumom ms ako mala ms dôjsť.Toto celé by môj muž isto neurobil pre a už nehovoriac prvý potrat keď mal syn 8 mesicov tak týždeň po teste odišlo a ďalšie keď mal syn už 1,5roka a tretie pred jeho 2mi narodeninami. A Samko sa zadaril po jeho 2 narodeninách 🙂.Verím,že i vy sa dočkáte svojich detičiek.Jedna tu u nás v dedine bola na laparke lebo sa im roky nedarilo a nakoniec má medzi dcérkami presný rok ten istý dátum majú z rozdielom roka a nato o 2roky synčeka keďže ccheli mať aj syna 🙂. U niekoho je ťažké k prvému sa dopracovať a potom to už ide ľahko,mne k druhému Inofolic dopomohol z Duphastonom mi tie tri odišli a pri prvom som ho brala na udržanie a úpravu cyklu po pôrode keď sme začali plánovať keď už jendo bolo,tak aby sa mi zas nezcystateli vaječníky cchela som aspoň dve deti,nuž nakonice lekár navrhol inofolic v roku 2013 vraj to vtedy došlo z ameriky nuž tak som ho brala po 3ťom potrate 1,5mesiaca som otehtonela 🙂.A teraz som z tý tak že hrozne by som chcela bez všetkého prirodzene ak by sa dalo otehtonieť a to tretie mať už dcérku 🙂.Ale ak by už tam hroe pre nás nebolo tak želám každej snažilke aby aspoň im dal Pán Boh 🙂Ja som šťastná že mám aspoň dvoch synkov 🙂.
@zoja82 jooooj ja som mala jeden cyklus tiež niečo podobné a ja som mala nevoľnosti ,teplota krásna 37 deň pred ms dokonca 37,3 a aj tak nič s toho :( príroda je mocná no.. ale každopádne držím ti prsty aby si bola tehuľa čo najskôr 🙂 a ms mávaš kedy?? 🙂
@julianka007 podľa mňa máš testy slabé. Ani ja nemám pozitívny pred ovu ale len trocha mu chýba. A teda meram aj po nočnej .aj dnes som na nočnej a zajtra normalne zmeram..mne to teplotu neovplyvňuje 😁

@alison11 no ale u teba to teda môže byť tiež ip 😉