Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 z celeho srdiečka ti prajem aby sa ti už splnilo to po čom tak dlho túžiš 💗 čítala som to tu asi od 600 strany a viem čím všetkým si si prešla. Si velmi dobrý človek
@alilka ako merias po nočnej... Teda kedy... Ja meriam BT o 5tej a o tej hodine som ešte v práci do 6tej... Nemala by som 3 hod oddych pred meraním... pomerala som len tak orientacne... ale prišla mi celkom vysoká už... Buď už je poovulacna... alebo som iba nesplnila podmienky merania... A teda oddych...
@julianka007 normálne. O 6ren laham spat o 10rej vstávam a vtedy meram..ja už to mám odsledovane že mi to bt nemení..
@alilka aha... Musím si to teda aj ja takto odsledovať.... Ďakujem za tip
Ahojte babulienky 😊 vcera som bola na folikulometrii (15DC) no pani doktorke sa to nie velmi pozdava, na jednej strane 16mm a na druhej 14mm folikul, sliznica 6,8mm. Ovu mavam na 20DC zvycajne. Myslite,ze este moze dorast?
Tento mesiac este domeriam BT buduci mesiac sa na to uz vykaslem,pojdem na hormonalny profil a ak vzdy nic tak tomu davam volny priebeh. Uz som sa unavila. Pridam aj grafik.
Ahojte,
Máte prosím skúsenosti s meraním bazalnej teploty Bezkontaktným Digitálnym Teplomerom?
Totižto v lekárni mi ho ponúkali aj na meranie BT.
( Nasmerovanim do úst)
Máte s tým skúsenosti? 🌡📈
@julianka007 oznaci poslednu najnisiu teplotu ...
@julianka007 Držím palce aby mal gyn. len dobré správy a dočkala sa // 🙂
Držím palce 🙂
Tak ovulka vraj ešte nebola... Asi tej BT už po tom roku prestávam rozumieť... 😆😆😆 vraj stimulácia žiadna slava... Na ľavej strane 16mm... Cez víkend sa snažiť a modliť sa... 🙏🙏
@julianka007 tak to je zaujimave lebo graf mas pekny dufam ze sa zadari 😊
@julianka007 Držím palčeky aby sa vám zadarilo 😉
@dadulik6 veď to mi je divné, že graf vyzerá akoby už prebehla. Ale vraj pri stimulácii nemusí byť BT smerodajna... tak uvidíme... Už sa teším keď budem testovať HCG... 😜😆😍
@lucuska85 Kazdy den dorasta zhruba 2 mm, takze v tom 20 DC by boli akurat na prasknutie

@alilka a ktore su najlepsie?? 😊😣🙄