icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
13. júl 2014

@paskolinka to hej, ale co keby bola vyssia, ako zvycajne byva 12DC?😉)

paskolinka
13. júl 2014

@senta_sofia tak to by som sa okrem kramov potešila aj chorobe 😀 z tohto cyklu už nezaprsi, na to už sa príliš dobre poznám. Ale tak čo uz, ide sa ďalej 🙂

zuzulienocka77
13. júl 2014

@mawiya vsetko najlepsie srdiecko, nech masstale radost z tych tvojich chlapov, aby ta uz zdrave nozky niesli a nestastia obchadzali. A samozrejme, aby sa ti splnil sen o tretom babatku, to ti zo srdca zelam. Si spravna baba 😉
@paskolinka joj nedepkuj, ja viem je to o hubu, ale sme silne zeny, vsetko zvladneme 🙂
@jaja9891 juuu tesim sa, ze ovulka bola, teraz uz len pockat na pozitivny vysledok 😉
@kubisova ako pise @senta_sofia, co sa ma stat sa stane, ale aj tak si treba davat pozor, zase sa nepozorovat velmi, ale treba byt opatrna 😉
@senta_sofia zlatusik a kedy ti zacali prve tehu priznaky? Ja by som uz aj testila, a uz teraz viem,ze budem veeeelmi sklamana,ked to nevynde. Boze ale dnes mi moj krpcek tak skakal po bruchu, ze aj ked sa chcelo uhniezdit, tak mu to prekazil 😀. Vydrzala som nemerat a merat budem v utorok 😉
Pekny vecer koceny

jaja9891
13. júl 2014

@adamnela no lebo dnes po obede som si taky vsimla,uplne taka hrudka mi padla do wecka .... tak som si nebola ista ci by spermijky vydrzali od vecera a to uz som bola aj v sprche,tak ma to prekvapilo,lebo tento cyklus som ziadne dzusiky nepila 🙂 tak este dnes poistime 🙂 a co tvoj mm nameral? vysoku teplotku? 😉 inak sa ako citis?nijaka zmena?a co inofolic,si zvysila davku,nie je ti nejak inak? 🙂

jaja9891
13. júl 2014

@senta_sofia no to som aj niekde videla,ze ten tehotensky hlad je dobre zajest napr. suchym rozkom,kym sa clovek poriadne naje,vraj to zabera na ten prvotny hlad...ale to som len videla ci citala kdesi,nezazzila som,co to je,ake to je 🙂 hlavne,ze sa citis ok 🙂

jaja9891
13. júl 2014

@zuzulienocka77 no vyzera,ze ovu bola,idealne 14 DC a ani nejake bolesti a nevolnosti som nemala... takze to vtedy asi bolo z tej cysty,snad uz teraz bude cyklus ok..a ta moja gyn. mi mohla povedat,ze ovu je tak blizko,ved ked v utorok mal folikul 19 mm,tak to parada a ona mi tam hovori o bodkach a bludy,joooj 🙂 ale parada,nemeram nejako,prekvapila ma a snazime sa kazdy 2 den,ale nie naschval,len nam to tak vychadza kvoli unave 🙂 ale dnes poistime 🙂 ved co ak,zajtra ide mm prec... a tusim teraz na oboch bajecnikoch boli velke folikuly,tak som sakra zvedava.... inak nevies mi poradit,mohla by som skusit rosalgin,mam pocit,ze po tom nasom snazeni sa mi vracia stale nejaky zapal ci mykoza ci co to...

lasenka3000
13. júl 2014

Ahojte baby, som tu nová a preto sa chcem s vami poradiť..meriam si BT prvý mesiac a chcem sa spýtať či mi poradíte kedy u mňa prebehla ovulácia ktorý deň to bolo presne. Ďakujem za odpovede. Veronika
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/lasenka3000/...

zuzulienocka77
13. júl 2014

@jaja9891 mne dala doktorka rosalgin,ked som bola tehu, vtedy som mala strasnuuuuu mykozu. Takze si kludne daj 😉. Mne ked pride MS, tak si kupim ten kanesten a po MS dam, lebo aj mne sa dnes zhorsilo. Pali, stipe, no proste des 😢
No ale ak by ti oba foliky praskli, tak by to bolo skvele 😉 . Ak budete mat chut, tak to este poistite

zuzulienocka77
13. júl 2014

@lasenka3000 podla mna 2.7. 😉

jaja9891
13. júl 2014

@zuzulienocka77 ja by som sa potesila dvojickam,oco a aj svokra je z dvojiciek...juuj,to by bolo radosti a starosti,ale ja budem najvdacnejsia mama na svete 🙂 dufam,ze coskoro... ako som uz dnes pisala,pozrela som si tie tehu testy a podla mna mozem otehu a basta!musim mysliet pozitivne,lebo negativneho uz bolo vela... 🙂 a ty ako?kedy testujes?zajtra?ktory DPO uz si?

lasenka3000
13. júl 2014

@zuzulienocka77 ďakujem za info..

zuzulienocka77
13. júl 2014

@jaja9891 to je spravny pristup, pozitivne! Ja som 6DPO, odmeriam v utorok a ked bude nad 37 tak mozno testnem, uvidim. Ja som taky posero, radsej dufat do 13 DPO, ako si namyslat, ze 8 DPO je skoro (ked bude biely) 😀

kubisova
13. júl 2014

Babenky do doktora sa dostanem az o 3 tyzdne....tak mi drzte palustky do vtedy

lasenka3000
13. júl 2014

@zuzulienocka77 ako dlho pracujete na babetku??

senta_sofia
13. júl 2014

@lasenka3000 teoreticky mohla byt aj 1.7., ale skor asi az 2.7, na dalsi den teplotka vyskocila uz riadne, ved odsledujes v dalsich mesiacoch 😉

lasenka3000
13. júl 2014

@senta_sofia dakujem ti 🙂 ty tiez snažilkuješ? ako dlho?

zuzulienocka77
13. júl 2014

@lasenka3000 3 mesiac 🙂

senta_sofia
13. júl 2014

@zuzulienocka77 priznaky? unava asi tyzden pred tym, ako som mala dostat, jeden den ma prsia svrbeli, potom taky pocit, ze si nemozem odgrgnut asi dva dni, potom som si spravila rychly tehotensky test teplomerom 😀 potom ako keby ma isiel chytat zapal mechura a teraz uz zajedam nevolnost 😀

senta_sofia
13. júl 2014

@jaja9891 je to pravda, pri poslednom tehotenstve spolahlivo zaberal jedine chleba, prip. rozok, bolo jedno s cim, inak som mohla do seba tlacit hocico, toto zabralo aspon na polhodinu, teraz to nie je az take hrozne (zatial), ale tak mam o 6kg viac, ako som mala naposledy, takze asi ma aj rezervne zdroje 😀

zuzulienocka77
13. júl 2014

@senta_sofia nic nemam 😀. Unavena som uz 21 mesiacov a pazrava cely zivot 🙂. Ja si pamatam, ze som mala hnusnu kovovu chut, ale nepamatam si od kedy

senta_sofia
13. júl 2014

@lasenka3000 ja som v januari potratila a hned ako som sa dala dokopy, tak sme skusali, lenze medzitym som este kojila, takze aj to mi rozhadzalo hormony a prave mesiac, v ktorom som prestala merat, nam priniesol stastie 😀

lasenka3000
13. júl 2014

@zuzulienocka77 aj u mna je to teraz 3 mesiac a veľmi by ma potešilo keby to teraz vyšlo.. ale necitim žiadne príznaky a to mam už štvrtok mať mrchu. ☹

senta_sofia
13. júl 2014

@zuzulienocka77 no mne ako bonus naposledy smrdel jeden sampon, krem a avivaz, ktore som nasledne "vyradila" a zakazala komukolvek pouzivat 😀 neska som chvilu zvazovala, ci ten segedin, ktory som varila budem aj jest, ale dobry bol 😀

lasenka3000
13. júl 2014

@senta_sofia aj ja by som mala prestať na to stale myslieť lenže to nie je až také jednoduché.. neprejde ani jeden deň aby som na to nemyslela..u mna by to bolo prvé babätko

senta_sofia
13. júl 2014

@lasenka3000 ja uz som to tu niekolkokrat pisala, je jedno, kolko mas deti, pretoze ked sa nedari, si uplne rovnako v prdeli a mozes si 100x povedat, ze uz jedno dieta mas, ale nemas to druhe, tretie...

lasenka3000
13. júl 2014

@senta_sofia to ano mas pravdu

mawiya
13. júl 2014

@zuzulienocka77 si ma normálne rozrevala. ďakujem ti krásne. a naozaj verím, že tu budeme čoskoro maminky. a nešťastia nak idú už dokelu. len nech sú moje mucky zdravé. už sme si toho vytrpeli dosť, ale asi nás to ešte viac zcelilo. ale popravde už tých zlých vecí stačilo. .🙂 krásny večer zlatinko a ďakujem

jaja9891
13. júl 2014

@senta_sofia
@lasenka3000
suhlasim zienky,ze ak sa nedari tak ci onak,je to o nervy....ale ked hrozi,ze ani to jedno nebude,verte,ze ste este viac v prdeli.... to je pad na dno....a boli by ste vdacne a spokojne aj s tym jednym .... ale to ak by ste boli na mojom mieste

rybkaa
autor
13. júl 2014

Ahojte koceny, zajtra vas uz citam 🙂 Chytro napiste, co nove, kto je tehu a tak, dufam ze aj ja som 😀

rybkaa
autor
14. júl 2014

Ahojte baby, tak sa k vám vraciam v plnej sile po dovolenke, mali sme sa super, len krátko, úplne sme si to užili, meranie halabala, určite ovplyvnené aj teplotou prostredia a posunom času, na ovutesty som kašlala, spravila som len tri cca okolo ovu, prvý bol na 12 dc a nebol celkom pozitívny, a potom už čiarka slabla, takže odhadujem, že pozitívny bol na 11 dc, preto som si vyčarovala sama čiaru, bo graf je zo mňa zúfalý 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa