icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
26. feb 2018

Asi zbytocna otazka, ale skusim. Toto je maly pokles na uhniezdovanie, ze? Som bud 5 alebo 7 DPO.

katka8817
26. feb 2018

Jupííííííííí žiadosť na IVF schválená. Včera nečakane prišla menzes na 26 DC, takže od ďalšieho cyklu začíname s krátkym protokolom, dovtedy sa s manželom nadopujeme vitamínmi na úspešnejšie IVF.Verím že apríl bude náš🙏👶

ikonica
26. feb 2018

@alilka no co nove? nenapiiinaj 🤐

alilka
26. feb 2018

@ikonica jaaaj niic..na RTG som.nakoniec nebola.
Zub vytrhli podľa predchádzajúceho snímku..😁 11dpo test biely ms ešte nedošla 😁

ikonica
26. feb 2018

@alilka auuuuuuu

alison11
26. feb 2018

@katka8817 Teším sa svami 🙂
@alilka Držím palce aby ms nedošla 🙂

alison11
26. feb 2018

@katesocka Áno malo by to byť z uhniedenia pokles pokiaľ zajtra stúpne 🙂Držím palce aby stúpla bt.A držala sa hore.

katusikkk
26. feb 2018

@katka8817
A ty si v ktorej poistovni?Dost dlho im to trvalo.Ja dnes 6den stimulky.Bola som na kontrole a vyzera to zatial fajn.Podla papierov tusim 7 vajicok by mohlo dozriet☺

katka8817
26. feb 2018

@katusikkk v Dôvere, trvalo im to 10 dní

katusikkk
26. feb 2018

@katka8817
Ja tiez Dovera a mala som hned na druhy den doobeda.Hlavne,ze ides do toho.Terax sa mozes psych.pripravit 🙆Ja uz len Macu pijem.Vitaminov dost bolo.

dadulik6
26. feb 2018

@alison11 ved prave lebo moj snubenec je z 5tich surodencov a on je najmladsi z nich vsetci uz maju velke decka aj v mojom veku dokonca svokra je uz aj prababka a stale len kedy sa docka 10-teho vnucatka tak som jen povedala nech s tym uz da pokoj lebo sa ho nedocka nikdy uz ma strasne vytocila .... uz mi fakt prisla ako keby bola blba zatoze na nu svokor len trenky hodil a bola tehotna bez problemov tak si asi nevie predstavit ake to je cakat na nieco co stale nechodi ...😞

adulka1989
26. feb 2018

Prosím baby poraďte napísala som inde ale nikto mi neodpísal chystám sa na iui ms má prísť 1.3 ale zistili mi streptokoka stihnem sa preliečiť do 12dc alebo mi zrobia iui keď mám tu baktériu ona sa mi vrátila druhý krát mám už pripravené čipky

alison11
26. feb 2018

@dadulik6 Moja je taká istá zmyslela si a bola hneď v druhom stave a aj moja švagriná,preto nevie tiež pochopiť,že to nie je u každej tak ako u nich.Svokra už v 4 mesiaci sa vydávala a keď enchcela do práce hneď sa jej môj muž zadaril o 10 rokov si zmyslela,že chce ešte jedno dieťa tak henď sa jej zas podarilo a moja švagrinka už v 19tich rodila a teraz po 18tich rokoch sa vydala a už bola v 2 mesiaci a to hneď na prvý cyklus sa jej podarilo zas....takéto si to vôbec necenia tka ako tie ako my,že si naň musíme počkať,ako sa vraví na dobré sa čaká.A takéto ženy vedia ísť poriadne na nervy.
@adulka1989 Tak z týmto Ti ja neporadím,keď Ti zistili streptokoka,nenasadili Ti hneď liečbu?Ak si ju už mala tak snáď si pamätáš ako dlho si musela lieky užívať.

adulka1989
26. feb 2018

@alison11 práveže výsledky som sa len teraz dozvedela a hneď aj lieky vybrala z lekárne a neviem čo robiť asi zavolám do centra jak dôjde ms a oporám sa ich či môžme na to ísť keby som mohla ísť každý jeden cyklus na iui tak by som to odložila ale mám len jeden dobrý vajcovod

janedoe
26. feb 2018

@dadulik6 ja mam chvalabohu v tomto super svokru, tak pri snazeni sa o prve vsetkyh haltovala, led uz tych otazok bolo vela a hlavne, ked som mala cerstvo po potrate. Ale svagrina je taka. Ta otehotnela hned a aj tehotenstvo bezproblemove, takze obcas vie fakt blbe poznamky utrusit na ukor nas. Jednoducho....kto nezazije nepochopi. Druha svagrina mi zase radila vo vychove dietata, kedy mi davala tipy z vychovy jej psa 😂

cindy11
26. feb 2018

@katesocka podľa mna maly ale uhniezdovanie na grafe nemusí byt vobec vidieť aj ked prebehne 😉 držím palce

cindy11
26. feb 2018

@adulka1989 urcite im to oznam, najlepšie budú vedieť. Nenapisala si presne o co ide a všeobecná rada na streptokoka nie je. Osobne si myslim ze sa za týžden z bežného streptokoka vieš dostať ale to ti povedia v centre ako sa k tomu pristupuje v takomto prípade. Držím ✊🏻✊🏻

cindy11
26. feb 2018

@janedoe 😂😂 som sa pobavila. Mam podobnú švagrinu 🙄

adulka1989
27. feb 2018

@cindy11 ďakujem pekne no trošku som o Tom pátrala po nete ale niekde píšu že ho netreba prelecovat inde že treba preto som z toho popletena

dadulik6
27. feb 2018

@janedoe tak to je parada akoze aj moja svokra je super pokial nezacne o detoch inak si s nou rozumiem velmi dobre ...tak vychovavat dieta ako psa 😂😂 to som sa pobavila teda

dadulik6
27. feb 2018

@alison11 dneska som tiez stupla som zvedava ci zajtra zase neklesnem 😂

ikonica
27. feb 2018

tak ja som dnes klesla

alison11
27. feb 2018

@adulka1989 Oki držím palce aby bolo ok.
Ja dnes takto takže nakoniec fakt budem mať dlhší cyklus až 37dc :-/ nuž nevadí ale takto je tma nádej.

alison11
27. feb 2018

@dadulik6 Držím palce aby si neklesla

dadulik6
27. feb 2018

@alison11 v pripade ze neklesne znamena ze ovu prebehla 29dc?

cindy11
27. feb 2018

@adulka1989 zavolas, uvidis 😉 držím palce

cindy11
27. feb 2018

@dadulik6 aké mávaš dlhé cykly? Hlien žiadny?

cindy11
27. feb 2018

Ze by ovu? Ja uz sa cítim na ms 🙄. Uvidime zajtra ...

dadulik6
27. feb 2018

@cindy11 mavam 33 dnove len v januari som mala biochemicke tak sa mi asi predlzil natahovaci som mala aj 19dc aj 22dc aj 29dc a tak isto aj bolesti v podbrusku 22dc 27dc a 28dc som mala kremovy mam to nejake cele rozhadzane teraz

cindy11
27. feb 2018

@dadulik6 ked mne sa ten nárast zdá maly doteraz, kebyže sla este hore teraz tak by som povedala ze ovu bola vcera dnes. Skús Zadat do grafu aj ten hlien eggy. Ked uz ale nestupnes viac tak možno ako zaznacil FF. Ja tiež cely mesiac som z toho jeleň. Divny je ten február. 🤷‍♀️