icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
1. mar 2018

@maca000 Určite vyjde neboj,držím palce.🙂

butterfly333
1. mar 2018

@alilka moja čo to? Gratulujem a držím palce nech to všetko dobre dopadne

katesocka
1. mar 2018

@alilka ty ma tesis cim dalej tym viac 😁 moze byt uhniezdivanie aj po 10 dc?

alilka
1. mar 2018

@katesocka no teda môže?nemám potuchy no vyzerá to že hej 😁 skúsila som ešte 2 testy 2 hodinového moču a na oboch sú čiarky..😁

katesocka
1. mar 2018

@alilka tak to asi nahoda nebude 😉 no po tomto sa uz ani jedna z nas nemusi stresovat aj ked teplota klesne. Budes testovat aj zajtra alebo o 2 dni?

alilka
1. mar 2018

@katesocka zajtra idem na krv. Ale ver tomu že testovacie šialenstvo je zahájene 😂😂

katesocka
1. mar 2018

@alilka inak ani netusim, kolko trva kym su z krvi vysledky? Silno moc drzim palce nech to je tehu a nech ciarka silnie ✊

alilka
1. mar 2018

@katesocka tak keď už na teste niečo je musí byť už aj v krvi. Ďakujem..dúfam strasne. 😉

katesocka
1. mar 2018

@alilka vsak hej len ako to je, rano ides na krv a v ten den mas aj vysledok? Kedy tu mam cihat na tvoj prispevok? 😆

alilka
1. mar 2018

@katesocka vieš čo po nočnej keď vstanem asi až pôjdem a potom o 2hodky by mal byť výsledok .

alison11
1. mar 2018

@alilka No to máš super 🙂
U nás ak idem na krv v pondelok výsledky sú v stredu a to gyn enrobí,len v pondelok a vo štvrtok :/.Ale zas ak by dsom došla ku mojmu gyn. ten najskôr sono a potom objedná na krv,čiže ak by som šla v pondelok krv by vzali vo štvrtok a výsledok mám o týždeň a to mne na sone nič by ešte nevidel až v 5tt najskôr má staré sono pokiaľ nekúpil pre nasledujúcu gynekologičku z ukrajiny pomaly rok u neho robí keďže je už v dôchodku a tak robil v októbri ke´d som u neho bola naposledy 🙂

alison11
1. mar 2018

@maca000 Musí,nevzdávaj sa nádeje 🙂 Aj ja vkladám nádeje do svojich pocitou,v brušku to je úplne iné ako pred ms pripomína mi prvé tehu,tak dúfam,že to vyjde 🙂A tebe tiež 🙂

alilka
1. mar 2018

@alison11 aj mne dr chcela poslať krv do KE s tým že budú až v pondelok. Ale ja som jej povedala že ja si sama zanesiem aj zaplatím ak bude treba tu do nášho mesta..preto tak rýchlo..😉

alison11
1. mar 2018

@alilka Vau tak super 🙂Ja som zas uvažovala nad vyšetrením z krvi pohlavie vraj sa dá v 7tt len už neviem koľko sa platí zato 🙂

hope40
1. mar 2018

@alison11 vid nasla som toto v FF

alison11
1. mar 2018

@hope40 Super,nuž tak si 2tt a 2dni ak rátaš podľa kalkulačka tak 4tt a 2dni 🙂 Ale tak tie dva dni hore dolu tie nemusíš rátať 🙂a testy by Ti už od zajtra mohli byť riadne viditeľné tie tyčinkové 🙂

alilka
1. mar 2018

@alison11 mne je zas toto jedno 😁len nech to už konečne dotiahneme do šťastliveho konca .

maca000
1. mar 2018

@alison11 dúfam, ze teraz sa to podari aj ked po dvoch MA som opatrna a naozaj sa potesim az ked dr povie ze je vsetko v poriadku 😊 drzme si palce 😊

betina1984
1. mar 2018

Caute dievcata. Dlho som neprispela. Tento cyklus som prestala uzivat HAK jednak z dovodu ze som mala pocit ze pri nich priberam a jednak chcem zistit ci sa mi po nich upravi cyklus, kedze som nemavala menzes a chcem tiez zistit meranim bazalky ci mavam ovu. Takze tu je grafik... Je trosku skresleny, nie vzdy sa mi podarilo merat 4:30. Tych 36,7 zo vcera bolo merane az 5:45 a predtym som asi o 3:45 bola na zachode, tak si myslim ze mohlo byt menej

julianka007
1. mar 2018

@alilka ooo to je kraaasne.. asi sa rozplačem od radosti... Blahozelam... Nech ciarocka krásne silnie... 🙏🙏🙏

julianka007
1. mar 2018

Ja dnes stále rovnako... Žiadna zmena...

cica1650
1. mar 2018

Ahojte,ja sa moc v grafoch nevyznam,mozte mi kuknut ten moj prosim,toho 12-13 steho som mala som cca 1,5 dna slabucko krv.,no o 5 dni skor jak som mala dostat ms,co sa mi nikdy nestava

alison11
1. mar 2018

@alilka To Ti verím,aj mne je jedno čo to bude ak ostane,ale som hrozne zvedavá či sa podarilo do tretice dievčatko 🙂

alilka
1. mar 2018

Baby zlaté ste všetky. 😘😘

kristina6014
1. mar 2018

Ahoj dievčence tak tu je testik ktorý som robila okolo 11. 🙂

vyvka
1. mar 2018

@kristina6014 Mas tam slabulinku druhu ciarku 🙂

katesocka
1. mar 2018

@kristina6014 necrta sa tam nahodou nieco? Teda mne sa zda ze vidim 😆

kristina6014
1. mar 2018

@katesocka
@vyvka joj keby ste mali pravdu, keď som ho robila rýchlo som pozerala bol biely tak som to hneď skovala, stále manžel chodil hore dole :D uvidím za 2-3 dní 🙂

dadulik6
1. mar 2018

@kristina6014 je to tam nech silnie 😊✊✊

kristina6014
1. mar 2018

@dadulik6 hádam máš pravdu 🙂