Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica Tak ešte stále máš šancu držím palce ja dnes už 12dpo a teraz začínam tomj fakt veriť.
@dadulik6 Už tomu začínam veriť,až ma oblieva studený pot,nuž nečakala som,že zrazu otehtoniem bez všetkého a ešte sa bábu aj páčiť bude u mňa 🙂. Akosi mi je zle od žalúdka neviem čo by som zjedla :-/,len dúfam,že vracať nebudem.Rada by som jedno tehtoenstvo bez vracania zažila.
Tak tato moja dnesna teplota ukazala iba to, co som uz tusila, ze zacinam byt chora. Od vcera ma skrabe v hrdle, kaslem, soplim, kycham. Vecer pred spanim som teplotu nemala. Baby tak ma to stve, vyse roka som nebola chora 🤒
Inak skusila som aj posledny test co som mala doma (nadej umiera posledna) ale bol uplne biely.
Ahojte babulky 😊 najnovsim tehulkam gratulujem a drzim palce do stastneho konca. Ja som na tom zatial takto,este ma caka dlhych 5dni cakania. Buduci mesiac idem na HP a inak okrem toho uz nic,ani merat nebudem Ak to teraz nevyjde. Dam si pauzu od vsetkeho, ale budem vas nadalej sledovat. Drzim kazdej palce aby sme si nasli // 😘😍
@ikonica Nezúfaj,pozri môj graf aj ja som mala jeden deň 36,51 len a potom stúpalo.
@dadulik6 Ďakujem žienky aj vám moc držím palčeky.
@lucuska85 ty už na to HP nepôjdeš 🙂 ty si už tehulka teraz 🙂 Tak za pár dní budeš mať // držkaj sa 🙂
@katesocka Držím palčeky u teba to vyzerá na tehulkovanie aj bez dnešnej vysokej bt,tak za pár dní určite bude na testíkoch //.Aj ja som vposlednom čase chorľavá nádcha ma nechce opustiť.
@alison11 tak možno je načase prelomiť tu čiaru chlapcov a bude dievka ... Držím moc moc palce ... Nech to je čokoľvek hlavne nech to je do úspešného konca a zdravucke ... Ja som 31.7.2017 prišla v 26tt o chlapčeka porodila som ho mŕtveho ... Veľmi sa teším keď tu niektorá pridáte pozitívny tehu testik a v duchu si vravím že už aj ja by som si mohla nájsť krásne dve kolajnicky ale zatiaľ nič ... Mrcha má prísť zajtra BT zatiaľ hore ale nedávam tomu nejako nádej
@alison11 takýto graf mám
Ahooojte slniečka moje 🙂 tak po dlhšej odmlke sa ozývam 🙂 gratulujem šťastným snazilkam🙂 kazda si to zaslúžite 🙂 naozaj.nie je nic krajsie😍😘💕❤️ Tak ja som dala zase hlavu hore a ideme bojovať 🙂 zase a dufam ze v snazilkovany bude tento nas 12ty rok posledný.A babinka nam pošle krásneho anjelika do bruska🙂 Tak nech je tento mesiac/cyklus úspešný zlaticka 🙂
@alison11 kiez by si mala pravdu 🙏 uz som unavena,a tento tyzden dva som ani nemala cas mysliet nato. Len sme sa snazili ked Dr.povedala..zachranovali sme psika vyhodeneho na ulicu. A chceme si ho vziat zial situacia teraz nedovoli. Takze mam myslienky kade tade...ale tebe gratulujem velmi silno 😘

a ja zasa dole 😉 mam tam prazdny kruzok, lebo som dala sleep deprived.... strasne zle som spala.... ale asi preto ze mrchana predsa len pride 🙂 no co uz.... idem testnut este ;)