icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
15. júl 2014

@adamnela no držím palce, nech už s tebou niečo robia, lebo čakanie na Godota by už nebavilo nikoho 🙂 decká budú určite dobré, šak zmrzlinový pohár je wuaaaa odmena 🙂 som zvedavá, čo ti dr. povie

zuzulienocka77
15. júl 2014

@rybkaa
@senta_sofia Ale ja som na to prišla, prečo sa mi ten graf nepáči. Tu červenú čiaru mám bohovo vysoko, to ma mýli!!!!! A neuveríš, ale našla som tie ovu testy joanah, som dobrááá. No počkám už do piatku, lebo mi zase začína prášiť 🙄

senta_sofia
15. júl 2014

@zarzisia a keby svokra dosla aspon do mesta, nech nemusis behat jak zduta koza?

senta_sofia
15. júl 2014

@zuzulienocka77 vidis jak si so sebou vydzubala, ze nebudem merat a cul si namerala jednu teplotu a budes z nej "chora" do piatku 😉 mozno vcera bola 37 😉

senta_sofia
15. júl 2014

@mawiya slnko zlate, zajtra ti uz vyslobodia tu nohu, ci ako?🙂

senta_sofia
15. júl 2014

@bubulina1983 no kde si sa zase stratila? co dlhy protokol, ako pokracujete?🙂

zuzulienocka77
15. júl 2014

@senta_sofia ty moje zlato, presne tak som dopadla, ale nahováram si podobné veci, ako mi píšeš 😀 . Ale aspoň ten ovu nebol úplne biely 😀

mawiya
15. júl 2014

@senta_sofia endžel môj, až v pátek. ak bude šicko oky. ale ja som sa rozhodla že to musí byť v piatok, iné alternatívy neberiem. a vy dvaja sa mi ako máte?

senta_sofia
15. júl 2014

@mawiya ajaaaj, ale cez vikend ma byt teplo, mozes ist rehabilovat na nejake kupko 😉) my sa mame fajn, obcas predychavam plavajuci zaludok, ale obvykle jedlo zaberie 😀

jaja9891
15. júl 2014

Ahojte zenusky,tak ja uz nicomu nerozumiem v tomto mojom grafe,dnes teplota padla na 36,5, skusila som merat dalej a bola 36,7 a zmerala som aj ked som normalne vstavala o hodku a stvrt neskor a bola 36,9... no vyber si clovece...ktovie ci ovu bola,ci prebehla,kedze teplota taaaak dole,graf zatial ovu vyznacuje,ale je mi akosi smutno z toho,som do toho vkladala nadej.... asi sa ozaj vykaslem na vsetko uz,lebo takto ma to potom zamestnava v myslienkach,inak pobolievaju ma vajecniky,citim podbrusko...akoby ovu mala prist alebo neviem co to za cyklus... a citam na nete o gyn. recenzie a neviem sa rozhodnut...juuj tak to je system....
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja

@rybkaa moja to nebol len kompliment a objektivne zhidnotenie tvojich mier 🙂
@mawiya tak si vychutnaj posledne dni so sadrami,pekne sa s nimi rozluc,nech uz ich nikdy neuvidis 🙂
@zuzulienocka77 a ty neboj,kym si hore na dno nepadnes 😀
@adamnela cakame na spravy od gyn. 😉

rybkaa
autor
15. júl 2014

@zuzulienocka77 pošepkaj, na ktorej strane ich má? 😀 nech s tým nestrávim deň 😀

zuzulienocka77
15. júl 2014

@rybkaa 7855 😉

zuzulienocka77
15. júl 2014

@rybkaa A ty si si dnes robila test? Nejaký? A teplotka ako?

rybkaa
autor
15. júl 2014

ešte grafes som zabudla http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
ehm, s veľkou dávkou fantázie som tam videla ducha 😀 na tom teste teda....príznaky mám všetky hádam, drieme sa mi, zdutá som, chrbát ma bolí aj prsia, proste hlava pracuje 😀 uvidíme, čo bude o pár dní 🙂

rybkaa
autor
15. júl 2014

@zuzulienocka77 ovu som nerobila, len tehu, dačo sa mi marilo, odfotiť sa nedalo 😀

paskolinka
15. júl 2014

caute baby, ja furt cakam na ms, nejako sa jej nechce rozbehnut, aj teplotu som uz zmerala, ta je dole, testik taky biely, akoby ho v arieli vyprali... tak snad dnes-zajtra uz sa dockam, bo ma to nebavi 😠
@rybkaa @zuzulienocka77 vy mate tie grafy pekne, zatial je ale este skoro na nejake zavery.... a obe mate tie vodorovne ciary nejako vysoko, nechapem, co to ten ff tak cudne kresli 😀

senta_sofia
15. júl 2014

@paskolinka moja, prekresli im to prosim ta do "tvojho" programu 😀

senta_sofia
15. júl 2014

@jaja9891 neboj, ono to stupne zase 😉

paskolinka
15. júl 2014

@senta_sofia asi budem musiet, aj smajlika capateho by som dala 😀

zarzisia
15. júl 2014

@rybkaa heh.... radsej nie :D radsej ja pojdem k nej ako keby som ju mala mat doma cely den a isto by ostala aj do zajtra :D a urcite by bola u nas uz od vcerajska :D Teraz vzala maleho na ihrisko, tak vegetim :D

@jaja9891 podla mna je ten graf pekny 😀

zuzulienocka77
15. júl 2014

@paskolinka veď to, že je to skoro, nejdem už na tým dumať, uvidíme čo z toho bude, už to neovplyvním.
No tak ty nič teda? Hmmm mrzí ma to, tak nech aby ta hnusoba prišla, aby začal nový cyklus - nová nádej 😉

rybkaa
autor
15. júl 2014

@paskolinka mala som nastavenie "research", lebo graf odmieta nakresliť čiary 😠 chýba mi teplota na 13 dc, tá je kľúčová, lebo neviem sama, či ovu bola na 13 alebo 14 dc, lepšie by sa mi páčila 14 dc, viac sexu by sa mi vtedy rátalo k dobru 😀 označila som si to teraz sama na 14 dc, prípadne podľa luteálky opravím, fakt som ovu teraz vôbec nepostrehla, neriešila a som teraz na pochybách 😀 Preto mi graf dal tak vysoko čiaru, lebo posledná známa teplota je vysoká a nie je celkom jasné, či je predovulačná alebo poovulačná, keď si to prepnem na "advanced" nevyznačí mi žiadne čiary, tak som dala ručne, uvidíme 🙂 kukni teraz, už je nižšie čiara 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

paskolinka
15. júl 2014

@rybkaa ale tak hadam teraz posun aj tu ovu na 13DC, bo ovulovat by sa malo podla mna pod ciarou 😉

rybkaa
autor
15. júl 2014

@paskolinka to áno, opravím 😀

jaja9891
15. júl 2014

@zarzisia si zlata 🙂 ze pekny graf 🙂 pekny bude,ak bude mat plus na konci 🙂 cudny cyklus teda 🙂 ale nech a ty ako?

paskolinka
15. júl 2014

@jaja9891 a inak ako sa mas? ta cysta uz ta netrapi? snad sa vstrebala, ci? 😉

kubisova
15. júl 2014

@adamnela tak ako bola si u dr.a co povedala

adamnela
15. júl 2014

@kubisova @paskolinka @jaja9891 @rybkaa zuzulienocka77 @mawiya @senta_sofia @zarzisia koceny, mna asi porazi... :/
Tak nabehem ku dr. aj s detmi sa trepem a ta na dverach napisane, ze utorok od 15:30,no neporazilo by vas? A ja mozem len dnes, lebo od zajtra do piatku som v robote, tak asi este prebehnem potom neskor. No len aby ma zobrala, lebo tam ma napisane len objednane pacientky, ak fakt neviem 😒

senta_sofia
15. júl 2014

@adamnela no jake super... a keby si tam skusila zavolat, ci tam aspon sestricka nie je a nech ta pripadne niekam strci?

adamnela
15. júl 2014

@senta_sofia no akurat som tam volala a ona dnes sluzi v trstenej v nemocnici a poobede ma uz objednane pacientky, takze az zajtra rano. Takze nic z toho nebude, smola a pojdem ku svojej niekedy buduci tyzden, ked budem mat volno a to budem mat len vo stvrtok...Boze, do ritky tu... 😠