icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

engbeng
28. mar 2018

@izy1661 ja myslím,že neostáva nič iné než počkať ešte pár dní. Grafik vyzerá zatiaľ pekne, držím palce

engbeng
28. mar 2018

@sandra151 nechápem, prečo ti tu ovulácia ukazuje na deň 17, keď bola nízka teplota deň predtým...

engbeng
Autor odpoveď zmazal
engbeng
28. mar 2018

Čo myslíte? teploty sa pekne držia, ale tie neg.tehotenské testy ma netešia. Dnes ráno na 14 DC bol na ňom nejaký tieň po 5 min., čo sa ale ani slabou ciarkou nedá nazvať, tak neviem. Uznávam, že mám testy po expiracii, ale myslím, že fungujú, lebo kontrolná čiarka sa hneď pekne objaví

alison11
28. mar 2018

@sonulienka13 Nezúfaj,ovu ešte príde ak sa budete milovať bez toho aby si sa len snažila tak sa skôr zadarí totiž ovulka môže prísť aj pri silnom orgazme.Držím palce.
@leticia22 20-21dc si mala ovulku.

alison11
28. mar 2018

@engbeng Uhniezdenie ja na 5dpo takže od tiaľ treba rátať 10dní až vtedy by mala byť slabá druhá čiarka hneď z ranného moču.takže skús zajtra.Držím palce.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
engbeng
28. mar 2018

@alison11vdaka. čítam, že lutealna fáza trvá 10-16 dní, takže ak sa teploty budú držať ešte 2 dní, tiež by to mohlo byť pozitívne znamenie

cindy11
28. mar 2018

@engbeng áno lutealna fáza je 10-16 dni. Ak je teplota hore 18 dni, s najväčšiou pravdepodobnosťou je to tehotenstvo. Tak držím palce.

cindy11
28. mar 2018

@lily183 zatial tažko povedať ale ak sa teploty udržia hore teraz tak by som povedala 18dc

cindy11
28. mar 2018

@verculiatko1986 apka vyznacila podľa mna dobre, nie je si istá kvoli tomu ze nemáš žiadny další znak zaznaceny ako hlien alebo test. Teploty po ovu nemusia vyskočiť moze stúpať aj postupne. Co sa týka dĺžky cyklu ta nemusí byt konštantná. Stala je iba lutealna fáza, teda od ovu po ms.

cindy11
28. mar 2018

@updatevani ak sa budeš držať uz hore, ovu bola na 13dc. Musíš počkať na ďalšie teploty a súdiť aj podľa hlienu. Ten je dobre zapisovať tiež.

cindy11
28. mar 2018

@izy1661 všetko môžu byt príznaky ms aj tehotenstva ale aj začínajúcej choroby, treba vydrzat este trosku. Držím prsty nech sa to vyvinie ako chceš, teploty su zatial parádne 👍🏻

updatevani
28. mar 2018

@cindy11 robila som si ovu test a tiez podla vsetkeho bol pozitivny...co sa tyka hlienu resp vytoku dnes uz ho mam kremovy/ biely a je husty ... (Je to trosku smiesne, no nemala som to nacitane a myslela som si ze je to ovu ) ...teda vo vytoku /hliene nemam stale jasno 🤨

izy1661
28. mar 2018

@cindy11 Ahoj, ms je určite možnosť. Choroba myslim, že nie. Uvidíme, ale na test bolo asi ešte skoro však? Nemusím to ešte brať vážne či?

katka8817
28. mar 2018

Ahojte dievčatá, tak ja od dnes začínam pichať, stimulácia začína🙏

sonulienka13
28. mar 2018

Tak ja slabý 1DC.
Nic nove na tomto svete.Uz som si zvykla.Neni mi to asi súdené byt mamou☹

sandra151
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
28. mar 2018

@sonulienka13 zlatko hlavu hore aj ked je to tazke raz mamou budes urcite ❤ vsetky ktore po tom tuzime sa raz dockame

katka8817
28. mar 2018

@sonulienka13 neskúsite znova IVFkom?

sonulienka13
28. mar 2018

@sandra151 12 rokov☹

sonulienka13
28. mar 2018

@dadulik6 ja viem zlatko☹ ale často sa sama seba pytam,ze preco.ze zaco to mam?? Alebo ci to takto pojde stale....ach jaaj.Ideme dalej🙂

sonulienka13
28. mar 2018

@katka8817 mali sme ísť vo februári ale zomrela mi vtedy babinka,o dva týždne teta tak sme si povedali ze to nechame bud po lete alebo ako vianočný darček 🙂

sonulienka13
28. mar 2018

@lauritka mojko,to uz boli take chvíľky ze co ked motyka vystreli.Ved chapes 🙂

dadulik6
28. mar 2018

@sonulienka13 take otazky si davam aj ja kedy konecne vsetky kamosky okolo mna su tehotne a stale otazky ze kedy budeme cakat mimco ze uz sme dlho spolu uz by bolo na case a keci okolo toho....

katka8817
28. mar 2018

@sonulienka13 aha chápem, tak držím palce

cindy11
28. mar 2018

@updatevani hlien si zapiš vzdy ked nejaký vidis a časom sa v ňom budeš vyznať lepšie. Kremovy moze byt tiež plodný ale naj je natahovaci ako bielok. Pred ms je vačšinou sucho.

cindy11
28. mar 2018

@izy1661 ja by som skúsila test ale este nemusí nic ukázať len ja vačšinou nevydržím. Nieco by mohlo byt na 12DPO 😊

kufea
28. mar 2018

@8mirka8 mala si asi posunutu ovuláciu, kebyže ti týždeň mešká, máš LF len 6dnovu.

kufea
28. mar 2018

@lily183 ak bude už len hore tak 18dc