Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
dnes je prvy april dievcata... nase bazalky a tela si z nas strielaju... dnes mame prve vyrocie manzelstva, aj ked spolu sme uz takmer 11rokov 😉
@verculiatko1986 Aj tá bolesť v podbrší je normálka počas tehotenstva ja som už v 6tt a mám ich denne už pomenej ale súdni keď takmer celý deň z prestávkami a z 5magnéziovými tabletami len zvládam
@alison11 no len mi dnes znova poklesla teplota a aj spinim ...nie vela len trochu zatial. bolesti ustupili...cize uz asi nic...aj ked stale dufam...zajrra by mohla nejakym
Velkym zazrakom vystupit
Ja sa vas chcem spytat ci je normalne mat tri dni po sebe rovnaku teplotu tj 37.0...toto je moj prvy graf vobec sa v tom nevyznam...tak neviem ci je to ok alebo ja robim nejaku chybu v merani 🤷
@alison11 dakujem za reakciu, no ja som teraz v pomykove zostala lebo po malej potrebe som mala jasnoruzovu krv na toaletaku ale iba raz, a podbruško cítim dnes v strede,ako cítim akoby pálenie v maternici. Až som sa zľakla že to nebol predovulacny pokles a bolesti ale predmenstruacny, dúfam že nie.... no uvidíme....
@verculiatko1986 V čase keby mala ms prísť sa u niektorích objaví špinenie ale malo by vymyznúť do 3dni.Držím palce aby bt stúpla ráno.
@ludka0611 To ružovkasté môže byť aj z ovulácie,i z uhniezďovania tak už len vydržať do dňa ms a testovať.
mna od vcera tak viac pobolieva podbrusko... viac na pravej strane... neviem na ktorom bola ovula kedze 20.3. som mala 16 mm folik nalavo a na pravom 16 a 14 cm... tak neviem odkial nakoniec vyplavalo.... po 2,5 hodinovej prechadzke v dazdi so psom som uz mala pocit ze mrcha dorazila ale bol to len vytok.. taky bielozlty... odvtedy nic... som zvedava ci zajtra dojde...
@updatevani ja si myslim, ze je to ok.... len nech mas aj dalsie dni take pekne teploty ;)
@verculiatko1986 a este stale si netestovala?

@katesocka rozne... 10-12 asi... mozno je to uhniezdenie... uvidime ci pride ms alebo teplota stupne...