icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
1. apr 2018

@katesocka zelam si, aby to vyslo aspon jednej z nas, co tu grafy hadzeme.... vlastne vsetkym snazilkam.... verim, ze na kazdu raz pride rad ;)

katesocka
1. apr 2018

@ikonica no ja verím že každej z nás sa už čo najskôr zadarí, jednoducho musí 🙂

verculiatko1986
1. apr 2018

@ikonica bola som odcestovana...cize ranny moc sa nedal...zajtra rano otestujem...uz sa dostavila aj slabsia ms...

topasitta
1. apr 2018

Ahojte. Baby, prosím, viete mi poradiť, čo mám robiť v prípade, že mi skončilo obdobie 6 mesiacov free verzie fertility friend. Dostanem sa k údajom z tohto obdobia? Vďaka.

izy1661
1. apr 2018

Teplotu mám stále nad 37℃ :( Neni to silná ms, za celý deň by postačila jedna vložka (len teda hygienicke dôvody-bolo ich viac) , ale dosť ma boli brucho). Ale nádej nemám žiadnu už , len je to divne

ikonica
1. apr 2018

@izy1661 pojdes v utorok k dr...neboj.... citala som tu nejeden pribeh ktory zacal 'krvavo' a na konci bolo krasne babatko... tak este nehadz flintu do zita...

alilka
1. apr 2018

@ikonica ja normalne som i odtiaľ znova zapla upozornenia,aby som videla ako pokračujes 😁

ikonica
1. apr 2018

@alilka no vidis... asi som skoncila... teda ked zajtra nestupnem... mrcha zatial nic, podbrusko pobolieva.... tak zajtrajsok rozhodne... sice mrcha moze este aj dnes zacat... a ked sa uraci, tak potom letim do splnu na odber a uvidi sa co dalej ;)

ikonica
1. apr 2018

@alilka ty sa ako mas?

alilka
1. apr 2018

@ikonica ešte to nemusí byť koniec..😉 dúfam že zajtra stupne a o 2 dní už bude duch na teste 😉 ja nič extra..dolieha na mňa vsetko-obcasne..chytajú má depky potom dom ok..no čistá schyzo..ck ti poviem..snažím sa byť silná ale teraz mi to tak nejde ako po minulé razy..🤔 čo už..tiež som len človek..čakám na schválenie zo ZP ale som nás*ata lebo nič im ešte vždy so ZP nedošlo a ja o 2 týždne mám už dostať ms..bez schválenia mi lieky nepredpisu a mňa to posunie o mesiac ďalej a nič..a tak iba v spln majú takto..v gyncare to robia elektricky a do dňa majú schválenie..aachhhh..

ikonica
1. apr 2018

@alilka no a nemohla si si to zaniest do zp sama? uz som aj take citala.... neboj... verim, ze dovtedy ti to schvalia a vsetko pojde jak po masle 😉

alilka
1. apr 2018

@ikonica no nie .lebo oni to pislelaju do BA do "centrály" dôvery .už som tam 2x volala..a nič nemali .dr Lazar mi povedal že kým oni nebudú mať čierne na bielom v centre s tým nejakým kódom čo je určený pacientovi lieky mi nepredpisu..že spätne dôvera nechce preplácať..a sestrička mi teraz povedala že keby iná poistovna tam to pošlú elektricky ale keďže dôvera tam to ide poštou .neviem čo s nimi majú zle skúsenosti alebo čo..pri mojej dg. by to v ZP mali schváliť hneď bez ničoho..veď všade majú vedené zd už vajcovody nemám..a som kvôli tomu ďalej na PN ..keby že viem že začínam stimulku až v máji ,júny tak by som teraz nastúpila späť do roboty a išla PN opäť v júny..

ikonica
1. apr 2018

@alilka aha... dovera je v tomto vynimka... ja mam vseobecnu, tam to asi ide inac.... ach jo ale verim ze do tych 2 t to budes mat schvalene... musi to tak byt!...

boze uz ne h je zajtra rano a viem na com som..uz som akasii nervozna ci co.... jasne ze ja tapa si robim testy uz od 7 dc..... sak ked ich mam doma po milu jarmilu.... a potom sledujem klasika v roznych uhloch proti svetlu a vselijako jak klasicka nedockava snazilka... a nist.... ;)

alilka
1. apr 2018

@ikonica vieš čo?pri mojom šťastí tak nemusí byť nič..🤔

martinade
1. apr 2018

Dnes mám od rána bolesti. Také pichania, poväčšinou slabšie ale pár krát boli výrazné a prešli až do kŕčov. Minulý mesiac som mala tie bolesti prvý krát a 2 dni pred MS prestali. Som 5 DPO tak uvidíme čo je to...

ikonica
1. apr 2018

@alilka ale zasa... aj keby sa to posunulo o mesiac.... hlavne ze to schvalia a pojde sa na vec... a na dalsi rok kocikujes ;)

ikonica
1. apr 2018

@martinade zatial pekny grafik... to pobolievanie mam aj ja... drzim palce, nech sa teplotky drzia hore ;)

alilka
1. apr 2018

@ikonica hej Okey..ale pre mňa je to celkovo psychicky zabarak a hlavne doma na PN..ale chápem..žiaden človek čo neprežil nedokáže pochopiť..

martinade
1. apr 2018

@ikonica ďakujem, držím tiež palce aby to vyšlo...

ikonica
1. apr 2018

@alilka ja viem ze to nedokazem naplno pochopit....:( a uz napisem len ze drzim prsty lebo ziadne slova, ktorymi ta chcem povzbudit nedokazu tvoju bolest utisit,zmensit.... ja len verim, ze sa dockas.... ❤️

ludka0611
Autor odpoveď zmazal
ludka0611
1. apr 2018

@lily183 myslíš, že ten včerajší (predposledný)ovu test môžem považovať za pozitívny ...? Dnes už bol celkom biely 🤔

betina1984
2. apr 2018

@ludka0611 nie, nie je pozitivny

ikonica
2. apr 2018

stupla... len ci sa aj udrzi 🙄

ikonica
2. apr 2018

mrchu dostavam niekde medzi 23-28dc, najcastejsie 26dc... takze este nemeskam...

0507
2. apr 2018

Aj u mna konecne isla hore

0507
2. apr 2018

@ikonica vyzera to super, kedy budes testovat?

lily183
2. apr 2018

@ludka0611 mozno si len nevystihla ten den vrchol, ale bola.. uvidime podla teploty ci stupne 🙂

ikonica
2. apr 2018

@0507 ja uz testujem od 7dpo 😂

ikonica
2. apr 2018

@0507 aj tvoj grafik vyzera super 😉