HCG.. Klesá.. Stúpa... A zas klesá
Ahojte dievčatá... Uz dlho rozmýšľam ci napíšem svoj príbeh..
1.6 som mala posledný menzes... Tyzden meškania na začiatku júla.. testy pozitívne.. Po 2 týždňoch som začala však krvácať. Moje hcg z krvi na 2. deň u doktora 89... Povedal ze velmi nízke.. Nic nevidel, nakoľko to bolo skoro.. O 4 dni opäť kontrola krvi.. hcg uz len 28...záver bol že potracam. Že budem asi krvácať tak 2 týždne., silnejšie a bolestivejsie. Mala som potom po 2 týždňoch prísť na kontrolny odber krvi. Ja som vsak vtedy krvacala cca 5 dni a prestala som. Cítila som sa fajn. S mužom sme dali potom 2 sexiky cez víkend. O 2 týždne kontrola
.hcg opäť vyskočilo na 208. Doktor ma pozeral, stále nič nevidel na ultrazvuku... Nechápal že sa mi zvýšilo.. Po ďalších 4 dňoch mi dal kontrolu a hcg teraz 128.
Vie niektorá z vás povedať.. Co sa to so mnou deje..? Doktor stále nič nevidí... Ani mimomaternicove.. Nic.. Že s takým dačim sa nestretol. Ja nemám žiadne bolesti.. Kŕče... Posledne 4 dni slabé špinenie len.
O týždeň a pol mi dal ďalší odber....
Som z toho zmätená... Neviem či sa niečo takéto môže diať... Co vy nato? Som divná?
@miminka327 Prosim ta, skusali sa najprv sondou pozriet do maternice, ci tak ozaj nic nie je? Pride mi drsne, prv zenu rozrezat, preskumat vajcovody a ak tam nic, potom nazriet do maternice. V pondelok mi chcu robit laparku, akurat nechapem, preco nechcu zacat maternicou, kedze nejedna zena, ktorej hcg kolisalo, mala plod v maternici.. Pred tou operaciou si aj krvacala a mala bolesti?

@miminka327 Laparoskopicky ti hladali gestacny vak? Ci si ju podstupila uz v bolestiach?