HyFoSy - ultrazvukové vyšetrenie
Dobrý večer,má tu niektorá skúsenosť s vyšetrením hyfosy? Je toto vyšetrenie dôveryhodné?môžete mi k tomu povedať niečo bližšie? Ďakujem pekne
Mám po MMT odstránený jeden vajcovod a chcela by som týmto vyšetrením pred snažením zistiť či mám druhý vajcovod v poriadku
Žienky ale ked mam zrasty na vaječníkoch tak mam nepriwechodné vaječniky? Pytam sa preto či nieje zbytočne ist na to vysetrenie?
@rbandiova tak to my Tu nemozeme vediet a cielom toho vysetrenia je zistit priechodnost vajcovodov. Ostatne musi povedat lekar.
@rbandiova to vyšetrenie nie je zbytočné. Mne pomohlo - sla som potom na tu operaciu. Ja som si roky myslela aká som zdravá a dieťa nikde. Az vďaka vysetreniam sme sa mohli pohnúť. Zrasty nemusia hneď znamenať úplnú nepriechodnost. Určite choď.
Určite pojdem dakujem

@rbandiova boli sme s muzom na reprodukcnej immunologii, tam robili odber na kopu veci a medzi nimi vyslo aj toto. Este sme absolvovali hematologiu, endokrinologiu, genetiku. A klasika, spermiogram (ale teda ten na klinike v Brne), a ja tiez odber na klinike na folikuly a ine veci, uz si ani vsetko nepamatam, vela toho bolo.