icon

HyFoSy - ultrazvukové vyšetrenie

ingrida1127
13. jan 2021

Dobrý večer,má tu niektorá skúsenosť s vyšetrením hyfosy? Je toto vyšetrenie dôveryhodné?môžete mi k tomu povedať niečo bližšie? Ďakujem pekne
Mám po MMT odstránený jeden vajcovod a chcela by som týmto vyšetrením pred snažením zistiť či mám druhý vajcovod v poriadku

Strana
z2
zuzuliatko18
5. nov 2023

@rbandiova boli sme s muzom na reprodukcnej immunologii, tam robili odber na kopu veci a medzi nimi vyslo aj toto. Este sme absolvovali hematologiu, endokrinologiu, genetiku. A klasika, spermiogram (ale teda ten na klinike v Brne), a ja tiez odber na klinike na folikuly a ine veci, uz si ani vsetko nepamatam, vela toho bolo.

rbandiova
5. nov 2023

Žienky ale ked mam zrasty na vaječníkoch tak mam nepriwechodné vaječniky? Pytam sa preto či nieje zbytočne ist na to vysetrenie?

zuzuliatko18
5. nov 2023

@rbandiova tak to my Tu nemozeme vediet a cielom toho vysetrenia je zistit priechodnost vajcovodov. Ostatne musi povedat lekar.

michaela329
5. nov 2023

@rbandiova to vyšetrenie nie je zbytočné. Mne pomohlo - sla som potom na tu operaciu. Ja som si roky myslela aká som zdravá a dieťa nikde. Az vďaka vysetreniam sme sa mohli pohnúť. Zrasty nemusia hneď znamenať úplnú nepriechodnost. Určite choď.

rbandiova
5. nov 2023

Určite pojdem dakujem

Strana
z2