icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lenkaoravcova
15. jún 2015

Budeme musime 🙂 🙂 🙂 🙂

katkaform
15. jún 2015

@lalida v stredu idem tak dufam že bude niečo vidieť lebo budem len 36DC. Už som bola kúpiť radšej testy že či bude carecka silnieť alebo slabnúť. Zatim mam 2 testy 30 a 31DC

zuzkasu
15. jún 2015

musime to dat! 😉 😉 😉 ja si davam termin dokonca roka musim byt tehu

vikina6
15. jún 2015

@zuzkasu ja som si dala termín do konca leta,a toho sa držím,zatial nevešam hlavu, je len jún len teraz trošku dolahla ta depka,drobec už mohol mať 2 mesiace keby sa zadarilo hned,ale nič to,aspoň si doma podokončujeme a verím že o chvilu budeme chystať detskú izbičku 🙂

a ked sme pri tých menách,u nás je aj Emir 😀

dzanem
15. jún 2015

@zuzkasu no to by som aj ja rada 😝

lenkaoravcova
15. jún 2015

@vikina6 o tej depke mi ani nehovor ja som mala rodit 6.7. cim viac sa to blizi tym to je horsie ☹

vikina6
15. jún 2015

@lenkaoravcova ajaj,tak viac nedepkujeme.Teraz sa snažite ako dlho?aj niečo berieš?...radšej tu píšte kedy čakate ovu,alebo kto ma po ovu a čakame na pozitivny tehu test 😀 kto je teraz na rade,od koho to môžeme očakávať?ja som ešte len 9 DC

lenkaoravcova
15. jún 2015

@vikina6 ja som este len 6 dc a pocas ovu tu manzel ani nebude jedine ze by prezili dlhsie 🙂 tak snazit sme sa zacali po potrate na konci marca ale to uz bolo na konci cklu cize realne april maj sme sa snazili zatial

rula
15. jún 2015

ja vás dorazím, už sa tu vyberali kočáre, potom faeby do detských izieb s teraz menáááá Oooooo
No ja nevim, my sme sa o nich nikdy nebavili.... nemám ani tušenie , ale zhodli sme sa okamžite na tom , že nie po nás. Tak aspoň dačo.

sisaaaaa
15. jún 2015

Caute,tak dnes som sa predsa len zasobila aj ovu testmi aj tehotenskym😀 Som 22 DC, tehotenske priznaky veskere zadne😠tak uz len cakam mrchu,testovat este radsej nejdem... Ani tak by sa mi este nic neukazalo asi...

rula
15. jún 2015

dnes som si objednala tehu testy, veď to by som v lekárni prišla na mizinu a o cenách v AT ani nehovorím. Ten obyčajný tenký tu stojí 6,8. straaašna suma. Hmmmm drahé cikanie

sisaaaaa
15. jún 2015

Jaaj a u nas su mena uz daavno vybrate😁Dievcatko bude Romana po tatovi a chlapcek Radovan😀

rula
15. jún 2015

@sisaaaaa no to veru neukázalo, škoda peňazí, test poriadne schovaj , len o týždeň nezabudni kam 😀

dzanem
15. jún 2015

@rula takze uz mozes veselo curat jak dostihovy kon 😀

rula
15. jún 2015

jaaaj , tiež som to s tým jedením posledný mesiac prehnala a o sladkostiach ani nehovorím.

rula
15. jún 2015

@dzanem ešče neee, šak dočkaj kým prindu. A v stredu idem domo, dúfam, ze už budú čekat v schránke.

rula
15. jún 2015

inak haluz, platila som zs 20 ks 8,6 aj s poštou, v AT by som za to mala jeden. Ups

dzanem
15. jún 2015

@rula niesi sama)krtko uz za chvilu zmizne 😀

vikina6
15. jún 2015

@rula 20 tehu testov,to je teda riadna zasoba 😀 ,ja som dnes objednala ovu testy a 2 tehu,už netestujem skôr ako po par dňovom meškaní

rula
15. jún 2015

@dzanem noooo aj môj druhý veľký kelímok - pohár s nugetou orion. ☹

rula
15. jún 2015

kúpila som si viac, kedže furt cestujem hore dole, tak nech nemám starosť to potom za draho zhánať.

rula
15. jún 2015

@vikina6 tak to som zvedavá, či to vydržíš 😀 a v tejto hecujúcej skupine 😀

lalida
15. jún 2015

@katkaform nie je to skoro? ja som dnes 36 den (5+1) a mne sestrička písala že "nájdeme termín po 6tt"

vikina6
15. jún 2015

@rula možno by som sa dala zlomiť aj na deň očakávajúcej mrchy 😀
...a grepy tu nikto nepapa?minulý mesiac sa to tu dosť rozoberalo, už som mala po ovulke a dostala som na neho chuť ale nakoniec ma prešla a teraz si ho nechávam na ovulku,snad nezhnije a nestane sa, že ovulka ani nepríde 😀

lalida
15. jún 2015

baby zakládal už niekto "februárovky"?

katkaform
15. jún 2015

@lalida takze je to skoro :( a co prosim ta znamena to v zatvorke (5+1)?

katkaform
15. jún 2015

@lalida do februroviek by malo automaticky priradit ked si v profile vyplnis datum predpokladaneho porodu. este tam nie som, az ked budem mat otvrdene od dok

lalida
15. jún 2015

@lalida dokončený 5 týžden a prvý den zo šiesteho. Ja som teda už v 6tt

katkaform
15. jún 2015

@sisaaaaa ani netestuj hcg. najskor ked ti meska mrcha tak jeden dva dni. teraz mne ukazalo uplneho ducha a to mi meskala uz styri dni. predtym ked som cakala synceka tak po styroch dnoch co mi meskala tak dialnica az do prahy. teraz som sa tiez objednavala k dok s takym istym odstupom ako predtym a zevraj je to este velmi skoro. ze ni nic nemusi byt vidiet ze az po 6tt :/ ale verim, ze ste sa snazilkovali a urcite budes tehu 🙂 ja ked som mala tehotenske priznaky - ale ze podla mna vsetky tak som dostala a teraz som ani len nedufala, citim sa skor plna energie a zrazu mrcha nikde