Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@littledesire vies co pichanie uz nemam vobec praveze...a hlien uz tiez nemam..tak to asi len kolise...
@ajajaj00 asi hej.. a zvyknes mavat aj anovulacne cykly ci nie?
@littledesire juj tak to neviem ze by som nemala ovu?moze byt....ako to zistim?
@ajajaj00 no to len meranim bazalnej teploty abo tou folikulometriou, ale na nu si bola ne? podla ovu testov anovulak nezistis..
ale ked si bola na folikulometrii, tak by mala vediet doktorka ci uz bola ovu,..takze potom sa nemusis bat.. isto len kolise hladina LH
@littledesire ja som bola na folikulometri len raz a to minuly mesiac teraz chodim na krv kvoli hormonalnemu profilu...juuj tak to som teraz zosmutnela...
@ajajaj00 nemusis byt zosmutnela, to su len dohady 🙂 moze to kolisat pocas cyklu aj po ovu, takze netreba byt smutna, a mysliet pozitivne 🙂
@tinka881 je velmi pekny 🙂 potichucky gratulujem 🙂 ktory dpo ?
@littledesire v piatok som dobrala duphaston a vcera som robila test, v den ocakavajucej mrche som si robila test, lebo som nevydrzala
@tinka881 aha cize v den ms super 🙂 velmi pekne, nech tmavne dalej 🙂
@littledesire no uvidime dnes, pre istotu dnes zopakujem, lebo nejako sa mi nechce verit...
@juliett99 zacinala som 15dc 10 dni 2x1. Brala som ho 3 mesiace, od januara sa snazime.V auguste som vysadila HAK po 9 rokoch a potom chodil cyklus ako chcel, tak mi to dal gyn na upravu cyklu a s tym, že si mam zacat robit ovu testy, ci dochadza k ovu, prvy mesiac nie, dalsi bol teraz v maji a asi sa zadarilo...
aj ja mám Inofolic a Femibion 800 a mm Folandrol. Snažíme sa len od 5.5, nemáme žiadne problémy, ale sme si povedali, že prečo nie, vyskúšame jedno balenie a uvidíme. Od dnes si meriam BT, som zvedavá, aký graf mi najbližšie mesiace bude vychádzať. Včera som to poriadne preštudovala, je to zaujímavé, ešte zábavnejšie ako ovu testy, lebo každý deň budem nedočkavá, kam krivka polezie.
@ajajaj00 včera som na stránke fertility.com skúmala rôzne grafy k Bazálnej teplote, je tam k tomu vždy aj pekný komentár, dokonca je tam graf, ktorý sa javil ako anovulačný cyklus a výsledok grafu je tehotenstvo z jedného presne načasovaného milovania. Tá krivka Ti môže skákať, preto tie ovu testy vychádzajú zvláštne. Ja na Tvojom mieste by som začala s bazálkou a uvidíš podľa teploty ako sa Ti cyklus správa a kedy máš ovulku. Skús to pteštudovať, naozaj, po 20 min sa v tom budeš orientovať a pochopíš princíp.
@ajajaj00 choď choď www.Fertilityfriend.com

@tamcika 🙂 no dobre no .. tak hlavne ze sa udobrite 🙂