Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
ahojte baby ja som dnes dostala asi kramy... tyzden do predu 😕 😖 takze tento mesiac asi nic...
@tatiana305 tyzden? A to len nejake spinenie? Niekedy moze byt, ked sa uhniezduje ruzovy vytok 😀 kym z teba netece ako z dvojcolovej hadice, tak pohodaaaaa 😀
@lilimoni
@katkaform
@dzanem čaute kočky terau so prišla domov od rána lietam neviem sa zastavit dnesmam e rozlučku v školke tak opekačka a mala vystupuje tak sa tešim...no čo kto si to nechce urobit ten test zuza?! 😠 😠 no ale bleskem... lili a ked mi po tom 5 dni už nevystupi hore tak je to stratene??myslim ta teplota
@tatiana305 mozno hniezdis 🙂
lilimoni@ano mam dostat az o tyzden ale cele je to nejake divne aj minuly mesiac som ich mala len jeden den a teraz o tyzden skorej ale len take uplne slabe chvilu vytok chvilu trochu krvi ale nic extra.. tak neviem 😖 kiezby to bolo to "hniezdenie " 🙂
chlap ma vecsiu krabicu jak ja no toto 😀 vybehnem
@tatiana305 a testit si neskusala, ked ti ta mrchana takto blbne? 😀
@tatiana305
koľký si DPO? ak okolo 8-9 DPO, tak to máš skoro na sto percent uhniezďovanie a ms už nepríde 😉
@mausy21
ja som zo začiatku robila ovu testy pepino a boli úplne na hovno, s prepáčením
na každom bola aj druhá čiarka silná,
tieto čo mám tu od báb kúpené ukazujú druhú silnú čiarku IBA vtedy keď sa blíži ovu, prípadne okolo ovulácie jeden dva dni.
@nayrufa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to bolo dobreeee
@lilimoni 😀
som volala s pranickou no musim odlozit oslavu..... musime totizto na sud este ...ona posle papiere , potom dostaneme termin... 🙄 🙄 oj.... no co uz....
mojej ovu sa nechce i ked by mala byt az zajtra dost ma to znepokojuje ze test nic neukazuje 😠 😠 uvidime...
@hennyinnsbruck ale pri podpisanych papieroch je to 15 minutova zalezitost 🙂 to bude frisko 😀
@lilimoni dufam 😔 a dufam ze nemusime rozpravat alebo nieco take...ale malo by to ist rychlo lebo ani pravnicka tam nemusi....
@hennyinnsbruck tam sa vas iba opytaju, ci ste si to nerozmysleli, ci mate iny vazny vztah a ci spolu uz nespavate 😀 a hotovooooo. Tu sa v tom nebudu rypat ak obaja suhlasite 🙂
@petra212 mne s pepinom pekne silnela vid foto len neviem ktora strana to je..od 10 DCaž po 15Dc je vidiet kedy bola slabunka a kedy prišla ovu..ale ved každá máme ine telo.každe sa sprava inaka a j reaguje inak ja len viem že aj po noektorym babam tu tie ovu testiky vobec nesilneli,ale je to uuplne jedno len keby testuje len týmito s netu tak tu ovu prešvihnem o ine sa mi nejednaa

@zuzkasu @lilimoni @dzanem ideme jej kupit test? 😀 😀 😀 😀