Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni
@dzanem
@orchidea111
@mausy
bre ranko zenusky
ja asi zosediviem..... 😖 😖 😖
takze ::: jaaze si idem robit ten ovulak hej?takmer som sa pocikala kym som precitala navod atd atd....tak som vykonala vsetko ako pisu. reku pretranspostujem ten test do kuchyne urobim zatial kavicku.
kuk na displey tam knizka.knizka-chyba 😠 😠 😠 😠
tak som ho vypla zapla na chvilu mi ukazalo smejka co znamena plodne dni . no neslak trafil by vas?????
tak som tu tycinku vytiahla hned poslem foto som na pc....och joj....i tak bude dnes a nedelu keksik ale aj taaaak 🙄 🙄 🙄
neviem ake silne su na takomto ovulacnom neskor robim moj test...
@lilimoni som teraz ten link pozrela....nemam slov...
@mausy21
@sisaaaaa
@lilimoni
@nayrufa
@dzanem
musim vam napisat co som vcera v telke videla.... 😀 😀 😀 😀
v Schanghai varia vajicka v moci...v nejakej provincii je to lahodka!!! 😅 😅
muz chodi do skoly zbierat do kyblov moc, ale len od chlapcov!!!denne potrebuje kolo 25 l. potom vajcia chvilu povaria, vyberu, poklepu aby skrupina praskla,aby sa moc vsade dostal...fuj mi je zle ako to pisem...
potom ich varia dalej....niekolko hodin....reporter jedno ochutnal sa skoro povracal....
fuuuuuuj
a ze predaju kolo 1000 ks denne ! a stoja 0,20 e
ochutnali by ste ? 😀 😀 😀
Bre ranko baby,mne sa taak nic nechceee...nevladzem vyliezt z postele😕...plodny den zelam😁
@sisaaaaa ani nehovor ja dofca od 6.30 buntosim 🙄 🙄
@hennyinnsbruck 😀 dve ciarky tam massss,i ked jedna je trosku bledsia,takze sa ti to zasmialo a ze na mas plodne dni 😀
@hennyinnsbruck fujj no na tychto mam svoj nazor a nemusim ich pretoze co konzumuju a akym sposobom zvierata zabijaju tak by som ich odprasila 😠
Ahojte baby, ak smiem, pridám sak vám.. my sa tiež snažíme už skoro rok. 🙂 Ide ma poraziť. V pondelok sa mi pokazil telefón, mala som tam aj ms kalendár a teraz neviem kedy mam dostať mrchu.. Malo by to byť tušim dnes alebo zajtra.....no nič, brucho ma pobolieva jak pred ms tak uvidím. Skúsim dnes kúpiť test.
@dzanem ďakujem, jooj ja by som síl aj mala ale priateľ maká na stavbe tak to keď mám plodné dni tak to je viacmenej cielené .. :D Tu som čítala, že aj bolesti môžu byť príznakom 😅 šalená som už z toho na tie testy čumím jak vyoraná myš obraciam na svetlo sprava zľava len aby som tam niečo videla, nakoniec pride menzes....
My už síce máme tri detičky no ale ešte pre jedno bambulo sme sa rozhodli...každý si určite ťuká po čele za našim chrbtom 😀 😀 😀 zaujímavé, že tieto tri sme splodili najviac do 3 mesiacov.... už sme boli aj na UO ale neúspešne. Tak teraz to už nechávame na prírodu. Veľmi to nesílime, ale aj tak už by som chcela byť tehu...
@hennyinnsbruck no moja vyzera to dobre o chvilku tu je ovu,priprav mužika a rozbalte to...moja teplotka dnes sa drži stale na 37,3 a dufam že klesne len raz a potom zasa vystupi...idem deckam po ranajky...inak dobre ránko všetkym
@dzanem
@sisaaaaa a testiiik kde máme?
@lilimoni
@hennyinnsbruck no fuuuuuuj... mocove vajcia 😀 😀 😀 😀 inak ten test som moc nepochopila 😀 😀
@nayrufa veru fuuuj...on je digi ale nejaku chybu som urobila a ukazalo ze ,,chyba,, ked su plodne dni ukaze smejka.
tak som sa rozhodla ze vyberiem tu ocuranu tycinku 😀 oj vyhodene peniaze za taku hovadinu ale co uz....
@hennyinnsbruck nevadiii... len nech sa vam zadari a potom si na tie peniazky ani nespomenies 🙂
@nayrufa tak to hej no uvidi sa... 😀
@mausy21
@nayrufa
@stellasss
@hennyinnsbruck no mna uz zacina kramovo bolet brucho,takze som nadsena a uz len pockam kedy ma to chyti
@dzanem 😢 😢
@hennyinnsbruck nasadim clostylbegyt a uvidime ci pomoze,co uz no
Dobre ranko pisatelky co tu nove?? sak nemam sancuVas docitat 😝

Bre ranko spachtosi 😀
@dzanem a co si tu privolavas mrchu 😠 sces na holu alebo co? 😀
@nayrufa ani nehovor 🙄 pocko na drichmanie 🙄