icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
19. jún 2015

Bre ranko spachtosi 😀
@dzanem a co si tu privolavas mrchu 😠 sces na holu alebo co? 😀
@nayrufa ani nehovor 🙄 pocko na drichmanie 🙄

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni no ved toto... rano som ani nevedela co mam s tym teplomerom robit 😀 😀

dzanem
19. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa no ja si idem normalne podkurit,sak zamrznem 😕

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@nayrufa

@lilimoni
@dzanem
@orchidea111
@mausy

bre ranko zenusky
ja asi zosediviem..... 😖 😖 😖
takze ::: jaaze si idem robit ten ovulak hej?takmer som sa pocikala kym som precitala navod atd atd....tak som vykonala vsetko ako pisu. reku pretranspostujem ten test do kuchyne urobim zatial kavicku.
kuk na displey tam knizka.knizka-chyba 😠 😠 😠 😠
tak som ho vypla zapla na chvilu mi ukazalo smejka co znamena plodne dni . no neslak trafil by vas?????
tak som tu tycinku vytiahla hned poslem foto som na pc....och joj....i tak bude dnes a nedelu keksik ale aj taaaak 🙄 🙄 🙄

hennyinnsbruck
19. jún 2015
hennyinnsbruck
19. jún 2015

neviem ake silne su na takomto ovulacnom neskor robim moj test...

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@lilimoni som teraz ten link pozrela....nemam slov...

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@mausy21
@sisaaaaa
@lilimoni
@nayrufa
@dzanem

musim vam napisat co som vcera v telke videla.... 😀 😀 😀 😀

v Schanghai varia vajicka v moci...v nejakej provincii je to lahodka!!! 😅 😅
muz chodi do skoly zbierat do kyblov moc, ale len od chlapcov!!!denne potrebuje kolo 25 l. potom vajcia chvilu povaria, vyberu, poklepu aby skrupina praskla,aby sa moc vsade dostal...fuj mi je zle ako to pisem...
potom ich varia dalej....niekolko hodin....reporter jedno ochutnal sa skoro povracal....
fuuuuuuj
a ze predaju kolo 1000 ks denne ! a stoja 0,20 e

ochutnali by ste ? 😀 😀 😀

sisaaaaa
19. jún 2015

Bre ranko baby,mne sa taak nic nechceee...nevladzem vyliezt z postele😕...plodny den zelam😁

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@sisaaaaa ani nehovor ja dofca od 6.30 buntosim 🙄 🙄

hennyinnsbruck
19. jún 2015

Asi lepsia foto

dzanem
19. jún 2015

@hennyinnsbruck 😀 dve ciarky tam massss,i ked jedna je trosku bledsia,takze sa ti to zasmialo a ze na mas plodne dni 😀

dzanem
19. jún 2015

@hennyinnsbruck fujj no na tychto mam svoj nazor a nemusim ich pretoze co konzumuju a akym sposobom zvierata zabijaju tak by som ich odprasila 😠

dzanem
19. jún 2015

@sisaaaaa vstavaj sup sup a test robit

stellasss
19. jún 2015

Ahojte baby, ak smiem, pridám sak vám.. my sa tiež snažíme už skoro rok. 🙂 Ide ma poraziť. V pondelok sa mi pokazil telefón, mala som tam aj ms kalendár a teraz neviem kedy mam dostať mrchu.. Malo by to byť tušim dnes alebo zajtra.....no nič, brucho ma pobolieva jak pred ms tak uvidím. Skúsim dnes kúpiť test.

dzanem
19. jún 2015

@stellasss vitajjj,a vela sil do plodenia 😀

stellasss
19. jún 2015

@dzanem ďakujem, jooj ja by som síl aj mala ale priateľ maká na stavbe tak to keď mám plodné dni tak to je viacmenej cielené .. :D Tu som čítala, že aj bolesti môžu byť príznakom 😅 šalená som už z toho na tie testy čumím jak vyoraná myš obraciam na svetlo sprava zľava len aby som tam niečo videla, nakoniec pride menzes....

stellasss
19. jún 2015

My už síce máme tri detičky no ale ešte pre jedno bambulo sme sa rozhodli...každý si určite ťuká po čele za našim chrbtom 😀 😀 😀 zaujímavé, že tieto tri sme splodili najviac do 3 mesiacov.... už sme boli aj na UO ale neúspešne. Tak teraz to už nechávame na prírodu. Veľmi to nesílime, ale aj tak už by som chcela byť tehu...

mausy21
19. jún 2015

@hennyinnsbruck no moja vyzera to dobre o chvilku tu je ovu,priprav mužika a rozbalte to...moja teplotka dnes sa drži stale na 37,3 a dufam že klesne len raz a potom zasa vystupi...idem deckam po ranajky...inak dobre ránko všetkym
@dzanem
@sisaaaaa a testiiik kde máme?
@lilimoni

mausy21
19. jún 2015

@stellasss a vitaj medzi nami šialenými.. 😀 😀 😀

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@stellasss vitaj v klube 😀 😀
@dzanem ha ha 😀
@mausy21 no dufam ze ovu bude ...uvidim poobedie co ukaze testik a zajtra rano urobim zase clear blue i ked je to podla mna zbytocne ked mame viacmenej pravidelne tutumutu 😀

nayrufa
19. jún 2015

@hennyinnsbruck no fuuuuuuj... mocove vajcia 😀 😀 😀 😀 inak ten test som moc nepochopila 😀 😀

nayrufa
19. jún 2015

@stellasss ahooooooj.... vitaj vitaj 🙂

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@nayrufa veru fuuuj...on je digi ale nejaku chybu som urobila a ukazalo ze ,,chyba,, ked su plodne dni ukaze smejka.
tak som sa rozhodla ze vyberiem tu ocuranu tycinku 😀 oj vyhodene peniaze za taku hovadinu ale co uz....

nayrufa
19. jún 2015

@hennyinnsbruck nevadiii... len nech sa vam zadari a potom si na tie peniazky ani nespomenies 🙂

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@nayrufa tak to hej no uvidi sa... 😀

dzanem
19. jún 2015

@mausy21
@nayrufa
@stellasss
@hennyinnsbruck no mna uz zacina kramovo bolet brucho,takze som nadsena a uz len pockam kedy ma to chyti

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@dzanem 😢 😢

dzanem
19. jún 2015

@hennyinnsbruck nasadim clostylbegyt a uvidime ci pomoze,co uz no

juliett99
19. jún 2015

Dobre ranko pisatelky co tu nove?? sak nemam sancuVas docitat 😝