Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stanka1986svk jj diky, skusim aj bratovi povedat nech pohlada ;) inak ako si na tom? uz je ti lepsie? ja mam tiez take stavy, ze nechapem...to som pri prvom nemala. raz navaly, ze by som pozrala celu chladnicku a vzapati mam chut to cele vygrcat ale nejde to :/ len mi je zle a ta unava, zivam ako hroch stale
@stanka1986svk hm. a nespomenies si prosim ta ako sa to cvicenie od CC priblizne volalo?
@stanka1986svk ok. nestiham to tu sledovat, uz si mi napisala aj v tom tescu ze to maju ;) dakujem
@katkaform cvicenie s cindy crafford
@katkaform odfotim ti obal
@katkaform nooo ja mam zvysenu teplotu co je normalne vvtehu tak mi jevstale teplo, zavraty, zalýdok na vode, unava a bolest prs strasna....bolest bruska mi po duphastonne vraj trosku prejde
@karolina196 aky chutny cernoch 😀
@lilimoni 😎 ale labky ma biele,takze nie je cisty cernosko, taky mulatik 😉
@karolina196 ale je zlatunky
@zuzkasu no áno je to náročné. Vieš obzvlášť ja som to mala v živote dosť ťažké a povedala som si že moje deti budú mať všetko. Tak aj majú. S prepáčením čo si prdnú 😄😄Chodia na krúžky, majú notebooky tablety o hrackach. nehovorím. Aj na dovolenky chodíme. Zato ja si toho veľmi nedovolím na úkor nich. Byt máme obrovský 4.5 izbovy to sa nebojím, len s tým autom bude problém. Budeme musieť kúpiť veľké.
Inak aby ste si vedeli predstaviť ako vyzerá herna troch lenivych deti hihi 😄 kuk
@stellasss no kris ale to si snáad už aj sami vedia upratať či? 😎 😎 Tak je super že si to všetko možte dovoliť, je krásne mať vela detí a keby som mohla rodím ako jabloň celý svoj život sa starám o deti, súrodenca, cudzie, svoje a vždy som ešte mi. jedno opatrovala popri materskej 🙂
@stellasss ty kokos skoro ako u nas...ale ja som im už pobrala všetky hračky...maly ma jedno auto a loptu a sofi ma tabulu na pisanie a lego..konečná vyzeralo takto nejak a ja osm to musela vždy upratovat..teraz mam pokoj,kreslia si,vyfarbuju,maluju jednoducho sa hraju a nie že robia bordel...
@karolina196 krasnucky ja som povedala keď nebude babo bude havo 😄
@stellasss Preboha,dufam ze ten hurikan nedorazi aj k nam 😀
@karolina196 krásny ak ato je rasa?
no zeny, citim ze kramy prichadzaju, vecer musim zahnat depku vinom :D
@stanka1986svk
@stellasss dakujeme, ano je zlaty a dobry havo, ale tiez vie byt niekedy dobra mrcha, pretoze je rozmaznany ako dieta. 😉
@mausy21 stafford
@zuzkasu no hej asi vedia 😄 inak ja keď sa pustím tak upratujem a taká decka mi trvá aj pol dňa 😱
No a dovoliť...to je ťažko tiež žijeme od výplaty do výplaty nič neodlozime ....
@mausy21 ja som rezignovala už to došlo do takého štádia že sa tam nedá ani prejsť. Ale kým nepripravuje nejdú von tak trdla sedia pred telkou. Keď im je dobre tak aj mne 🍵
Idem cakat draheho a pojdeme vencit,poprosila by som tu ukazkove testiky kto je na rade 😀
U nas si Monika musi vecer pred spanim upratat vsetky hracky. Upratat, osprchovat, najest a spat 😀
Babyyyyy pomoooooc 😖 VSI!!!!!!! 😨 😠 co na to? 😠

Baby ja sa postiiiiiiim 😀 ale fakt a este 45 minuuuut 😀