icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

juliett99
5. jún 2015

@enia74 snazim snazim len obcas mavam depku ze mam chut to vsetko nechat tak,, robim to hlavne pre nas a tatinka 😵

vikina6
5. jún 2015

@rula ako dlho užíva muž folandrol?...lebo môj videl ako pijem inofolic,už aj sám mi ho pripravuje a minule spomenul že pre istotu mam aj jemu kupiť vitamíny...odporúčaš?

inač vy ste tu toho dosť popísali,ja len na rýchlo prebehnem či tu nie je nový pozitivný teh.test a nestiham vas čítať,toho týždňa som rozlietaná...ja čakam na tu nedelu ako na božiu spásu aby došla mrcha lebo určite to v maji nevyšlo

lilimoni
5. jún 2015

Baby ten Folandrol davate chlapom kazdy den celych 30 dni? Ci len okolo ovulky? 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@juliett99
@rula
tak ked nam to nevyjde, tak ked muz doberie selezin tak popremyslame nad folandrolom .. ci myslite ze sa daju kombinovat?

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire tu dole je napisane, co to obsahuje http://www.folandrol.sk

juliett99
5. jún 2015

@littledesire hmm to neviem ale neskusala si guuuuglit?? 😀

juliett99
5. jún 2015

@rula mozem sa ta spytat kolko mas rokov?

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni dakujem.. hm no radsej to nebudem kombinovat.. ma to selen, vitamin E, to ma aj selezin.. tak radsej ked nahodou bude treba, tak az ked doberie ten selezin 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@juliett99 rychlejsie je vas sa spytat :D:D:D:D

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire ja stale verim, ze mrcha nepride 😀 ale keby prisla, tak chlapovi naordinujem Folandrol 😀 u nas byva casty probkem, ze chodi z prace velmi psychicky vycerpany a bez chuti na sex 😠

muskamala
5. jún 2015

@littledesire no dnes ráno to bolo akoby mala prísť ms, taká nepríjemná bolesť. Momentálne necítim nič, takže neviem čo si mám myslieť. Už nech je nedeľa 🙂

juliett99
5. jún 2015

@littledesire ale potom kupuj folandrol bude ta chciet furt... mne uz drahy vravi ze dnes ideme po robote vetrat byt( neprerobeny) 😀 😀 😀

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni ja furt zabudnem, ze kolky dc to ty si... v nedleu budes testovat?? 😀 😀 😀

@muskamala no ja mam to iste dnes, rano brucho ma bolelo, dnes ma boli cely den .. ble, jak na kramy brutal.. a mam aj nohavice na gumicku a ma to tlaciii resp mi to vadii joooj .. Ty to mas fajn, ty sa dozvies v nedelu ale ja este tyzden musim vydrzat.... 🙂 takze brucho ma isto boli kvoli jedlu v crevach... 🙂

juliett99
5. jún 2015

@muskamala
@littledesire babule to date ... vydrzite ziadna mrcha nepride nesmie 😀

littledesire
autor
5. jún 2015

@juliett99 heheh :D tak skusim no , aj ked ten moj s tym nema problem :D:D ze by nechcel :D len po vikende mal dost no :D:D:D

rula
5. jún 2015

@vikina6 čo Ty vieš ? A možno vyšlo 🙂 . Môj berie Folandrol oc 20.5 jeden sáčok denne. A prejavilo sa to hneď. Kľudne to kúp. Niekto tu spomínal, že sa dá kúpiť In+ Fol za 24 €. ak to vyzistíš, daj vedieť.

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire dnes 22 DC 😀

muskamala
5. jún 2015

@littledesire no to neni isté, či sa v nedeľu niečo dozviem, keďže mrcha má nedoraziť až vo štvrtok, čo ale tiež nie je isté keďže som posledné 2 mesiace mala také rozhádzané. Idem prosiť toho hore o // 😎

littledesire
autor
5. jún 2015

@juliett99 no nech mas pravdu.. muskamala uz v nedelu bude vediet zrejme.. ja este dlhooo predlhooo ..az dalsiu nedelu 🙂

rula
5. jún 2015

@juliett99 ale áno v júli mám 41 a čakáme na prvé bábeno, snažíme sa od 5.5, takže zatiaľ iba 2 cykly... nemáme viditeľné žiadne problémy, tak uvidime ako sa to bude vyvíjať.

muskamala
5. jún 2015

@littledesire inak ja poznám kedy sú to črevá a kedy nie, mňa to bolí úplne inak, u teba sú tie bolesti totožné?

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni mhmh.. a to kedy si mala ovu ?? ked uz si viac ako 10 dpo ne?? 🙂 jak ti dobre ze mavas tak skoro 🙂

@muskamala jaaj.. ze az stvrtok ahaa.. a to potom v nedelu budes kolko dpo ?

muskamala
5. jún 2015

@littledesire v nedeľu to bude 10 dpo, čo tiež nie je ešte nič moc, ale mám nachystaný mamatest, tak verím že čosi vykúzli 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@muskamala ta praveze nie su totozne, boli ma to na kramy.. creva ma tak dlho a takto nezvykli boliet.. ale nechcem si nic nahovarat.. pri crevach ma boli nalavo, tearz ma to boli hore dole a nizsie ovela :D opis som dala neskutocny viem ale neviem to inak napisat 😀 😀

muskamala
5. jún 2015

@juliett99 beriem ťa za slovo 😉

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire ovu prisla 10DC /11DC 😀

vikina6
5. jún 2015

@rula pravdepodobne ovulka ani nebola...beriem aj dufik a robila som testy,toho mesiaca sa čosi pokašlalo tak skúsim o mesiac a ak v nedelu dojde mrcha, hned v pondelok objednam folandrol...ja do nedele zatial beriem inofolic len po jeden sačok a od 1 DC znova začnem po dva...na pilulka24 je akciový partnerský balíček za 24,60 € ale ak sa spojím s kamoškou a objednam 6 balení inofolicu bude iba po 11 €, od 15 € je doprava zdarma a minule som objednala poobede o 16tej a na druhý deň som balík mala doobedu doma a to mam opačný koniec republiky

muskamala
5. jún 2015

@littledesire no tak to potom bude dobré znamenie podľa mňa. Nezdá sa ti že tento týždeň je nejaký nekonečný?..... 😠

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire netlaci ta mechur? 😀