Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Mam otazku,ked sa bere clostik moze dojst k prasknutiu folikulu a uvolneniu vajka aj skor nez pichnu injekciu aby praskol?
ahojte my sme od rana boli v elements rezorte samorin konal sa slovnaft day tak sme si trochu uzili 😃 I ked nalada pod psa u nas ticha domacnost. do tretej v noci sme sa hadali ja mam oci jak vevericka celaa spuchnuta som.
A vy kde ste vsetky? 😀 cez vik nefunguje wifina? 😀
@dzanem
@lilimoni
@nayrufa cele zle s tretieho uz nic nebude musi. sa stym zmierit jedine s inym 😜 ja uz nevladzem. Nemam nervy na tie nadeje vcera mi vykrical ze preto je stale prec lebo ho stym otravujem. Pripadam si jak debil. ale co uz musim sa tesit s toho co mame aj ked v mojom srdci tuzba ostane vecna ale co uz chlapi su proste tupe bezcitne svine, cest vynimkam.
@lilimoni ja si citam annu frankovu a jednym ockom pokukujem po babke ci nieco nepotrebuje a druhym ockom sem tam pozriem na net 😝 ale tak je sobota, leto, teplo.. kebyze nie som v uk a v praci tak som urcite niekde na grilovacke s priatelmi 😎 uz sa neviem dockat dalsieho leta ked uz budeme natrvalo na sr 🙂
@zuzkasu ale nezufaj.. vies ako sa vravi zeclovek mieni, panboh meni tak ak ti je sudene byt trojnasobnou mamickou tak nou urcite budes.. a mozno sa chlap este "umudry" a nakoniec pristane aj na tretie, mozno potrebuje iba trochu casu.. kazdopadne ti drzim palce aby sa ti tuzba po dalsom babatku naplnila 🙂
Baby co je na tom podozrive ked tu nemam vycapene fotky vsetkych 3 mojich loptosov.svojho muza vsetky oblecenia co mame v skrini.ja nechapem snazili sme sa o 4 babo pred vyse rokom vtedy boli tie dvojicky.doteraz som bola v tej skupine a este pred tym som mala testy duchov proste mi z toho hrablo testovala pomaly dva tyzdne pred ms.horsie jak ked sme sa snazili o 1 veho syna.ale proste tire skupiny som nezrusila stale som bola clenkov no teraz som zrazu podozriva.pritom som tu uz velmi dlho.a nemenim si nick kazdu chvilu iny.iba si chranim sukromie.co je na tom take podozrive.
@zuzkasu no chlapi nemaju radi natlak juj kolko sme sa s byvalym koli tomu hadali...ci mi verite ci nie ,u nas to bol taky extrem ze ked som mala ovulaciu vzdy mu nieco bolo. Chripka hlava bolela krize.. staaale mal nieco
Nerozpravaj o tom nechaj to tak.
@lilimoni heeeej kocka si 😉 ja som si predvcerom sama spice ostrihala mala ny som ist kadernicke ale nechce sa mi 😀
@hennyinnsbruck ja sa zvladam aj sama vykosit 😀 ale obcas zajdem kadernicke. Ta sa vzdy potesi, ze moze experimentovat 😀 mne to rasie jak burina 😀
@emilia25 teraz som si na teba klikla sak mas vyse 1000 prispevkov a si na mk 3 roky preco si podozriva??? 😕 kasli na to. ...
@emilia25 v akej skupine si akoze podozriva?:D mne niekedy pridu taketo natahovacky az trapne.. falosne nicky a pod.. ved je to virtualny svet a mnohe zenske to tu beru az prilis osobne.. ale tak zial aj taketo su zenske a preto som nikdy nezapadala do zenskeho kolektivu, mam iba par blizkych priatelok ktorym sa spovedam a inak si vzdy rozumiem viac s muzmi lebo neriesia voloviny ako zenske.. nic si z toho nerob kasli na ne..niekedy by tu mohla byt moznost ze virtualna facka 😀
@lilimoni
@hennyinnsbruck aj tento konikovsky vypocet je aky si divny pise mi tu ze 6 ryzden pritom ,a doktor objednal o 3 tyzdne na 17.jul a to budem 7 tyzden tak teraz neviem kto klame dojtor alebo sa mili tentio vypocet.
@hennyinnsbruck aaale emilia je "podozriva" vo februarovkach, lebo tam nedava fotky 🙄
@lilimoni sama ???????uau palec hore ja zvladam akurat len zverstvo ostrihat na samu seba si netrufam 😅
@lilimoni 😔

@puffu hlavne, ze je dietko zdrave 🙂 strie ma nestvu vobec 🙂