Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Inak kocky, snazite sa o prve baby? Alebo druhe, tretie... 😉
@orchidea111 moje druhe, manzel prvorodic 😀
@tamcika v pohode nevadi aj ja som dakedy taka hrr ;)
Baby po akej dobe nezdaru, je to treba riesit s dokim? 🙂
@orchidea111 u nas prve ;)
@lilimoni ty ci riesis nezdar teraz..sak este vydrz 🙂 hovori sa ze po roku,, ja by som aspon prvotne vysetrenia isla robit po pol ;)
@rula hm, tlak? Teplo? Skus tu vodu a nohy hore ;)
@lilimoni mne povedal, ze kedze mi tiahne na tridsat, tak po roku..
@littledesire tiez rozmyslam, ze v juli idem k dokimu, tak mu poviem, ze sa nedari, co mi poradi 🙂 alebo mozno nebude treba 😀
@orchidea111 takze po polrocnom nezdare ma posle akurat sexovat domov 😀 😀 😀 tiez mi taha na 30 🙂
Tak mozno zalezi aj od dokiho. . Mojmu som sa skoro musela prosit, aby ma poslal na prefuk.. a inak, mozes mu povedat, ze uz sa snazite vyse roka.. nema to ako zistit 😀 aj ked klamat sa nema 😀
veď som dnes nebola na slnku a vnútri v dome je chlad, viac menej mám nohy vyložené celý deň, aj pijem. Tak premýšľm , či sa už nehniezdi malá lentilka V brušku.
@lilimoni ved mu nepovedz ze len pol roka.. povedz ze rok.. ;)
Ahojte babenky. Chcela by som prispieť svojimi skúsenostami. Na nášho výmodleneho chlapčeka sme si počkali takmer 3 roky, moja diagnóza znela endometrioza. Začala som behať po doktoroch, vyšetreniach...V nedeľu som mala dostať kramy vo štvrtok mal ísť manžel na spermiogram- na čo som ho dlho pripravovala 🙂 v pondelok predtým, teda deň po tom ako mala prist mrcha, som si urobila tehu. test a bol pozitívny. Skoro som odpadla. To bolo vo februári 2014. Teraz je jún 2015 a dnes mi opäť vyšiel pozitívny teh. test 😀
@zuzu15 gratulujem 😉 ja cakam na buduci tyzden, aby som dostala mrchu a mohla si ist krvne testy kvoli insinacii.. nenastvala by som sa keby nedosla 😀
@zuzu15 pisem jak hotentot 😀 kvoli inseminacii som myslela
No tak mu poviem, ze sa nedari skoro rok 😀 som zvedava co mi dedusko povie 😀 moj doki ma asi 80 rokov 😀
@zuzu15 ahoj, a ake prejavy si mala tej emdometriozy? Ja som mala pred par rokmi laparkou odstranenu cystu na vajecniku, zisitilo sa ze endometricka, potom som brala hormonalne injekcie a potom to bolo ok, mala som este par cyst, ale uz rok nie, aj gynex mi v tom pomohol isto. Ani kramy nie su bolestive, ani cysty nemam.
@lilimoni spokojne mu povedz, že to už bude viac nez rok. Ublížiť Ti nijako nemôže. Len Ta vysetri, alebo niekam pošle. U mňa to zacalo klasickou prehliadkou, USG vyšetrenie, krv a ho bolo všetko na začiatok.
@orchidea111 držím palce. Neviem, či existuje ešte krajší pocit ako po troch rokoch a milione negatívnych testov uvidieť dve krásne ciarocky na teste 🙂
Teda existuje, ked sa už malý narodil, to bol teda zážitok...ale aj ten výsledok testu bol zázračný
@zuzu15 to ti verim.. ja som tolko testov minula a vzdy si namyslala, ze sa tam bieco rysuje 😀 ked si na to spomeniem, musim sa sama sebe smiat 😀 tesim sa, ked budu dve jasne kolajnicky.. ale dalsi rok a ool sa mi teda cakat nechcee.. boze ako si to ty vydrzala.. 😲
@littledesire no u mňa to bola najprv klasická operácia cysty, potom laparka a vtedy mi vraveli, že mám ložiská endometriozy na vajecnikoch. Ľavý vajecnik mi už ani nevedia pri vyšetrení nájsť. Vraj ho mám dosť orezany. Nasledovali injekcie, pol roka. Nikdy som nemala žiadne bolesti pri MS, nikdy žiadne silné krvácanie...iba hnedú krv. A to sa mi vrátilo, tak som bola 4 roky intenzívne na antikoncepcii, vôbec som nemenstruovala. Az v roku 2011 som si povedala, že dosť a vysadila som lieky.
@orchidea111 niekedy lepšie a inokedy som sa v kŕčoch a hneve zvijala po posteli.
@littledesire no co ty uz mas príznaky?
@lilimoni vieš to tu nebudem rozoberať na verejnosti, ale ak nebudem na materskej hned s druhým babom a náhodou veľkou si nenájdem inú prácu tak asi aj tak sa nevratim :D
@orchidea111 na inseminaciu ideš prvý krát? Moja známa ma za sebou už dve, žiaľ, neúspešne
@zuzu15 aha aha, no tak mne len kusok vajecnika zobrali. A tusim ma aj vycistili ked uz som bola na laparke ;) ja som sa len bala teraz ze ci daco tam nemoze byt stale ;) no dufam ze nie ;)
@tamcika neviem, na priznaky je este skoro aj ked nejake by mozno boli, ale nechcem sa nad nimi uz zamyslat ani sa na nich sustredit zbytocne ;) musim vydrzat do buduceho tyzdna do soboty cca ci pride ms a ked nepride tak testnem ;)
@littledesire robím si srandu 🙂 ja som náhodou minuly mesiac ani nevedela kedy mam ovulku a mala som príznaky ako hrom. Kozy ma boleli 2 tyzdne pred ms inokedy ma tak tyzden. Stale som spala. Smädná som bola viac ako inokedy dokonca mi meškali 😀
@tamcika hehe mozno si niekedy aj same privodime tieto priznaky ;)
@zuzu15 prvy krat.. no velke nadeje si nerobim, 10-15% uspesnost nie je nic moc...
@littledesire presne preto to uz neberiem vazne. Uz nech je takto o mesiac

@lilimoni najskor musim spravit zase vsetky testy, kedze su uz stardie ako pol roka.. ak to vyde, tak este tento mesiac, ak nie tak rozmyslam, ze to nechame az po lete.. mozno sa podari aj bez toho 😉