Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@rula ahoj ano papám...ale len čisto kys.listovú ....
@orchidea111 no tak uvidíme 🙂 Aj keď ja mám dosť také pobolievanie v bruško..tak si myslím že mrcha asi príde....neva...ved potom skúsime opať. lebo teraz to bolo len také ešte neplánované v maji... 😀
A testovať veľmi nechcem... Testovala som ale vysiel mi len duch...takže to neriešim. A navyše ja testom neverím. Pretože ani raz čo som bola tehu mi nevyšiel pozitívne. A pritom s malou som bola už v 10tt5d
ženičky už sa teším na vyvolávanie duchov na tt azasa bude príjemné napätie.... juchuuuu
@stanka1986svk neplanovane je najlepsie 😉 ja zatial bolesti nepocitujem. Sem tam mi mykne vlavo, ale tak ak dojde tak to predycham 😀 leto zacina, dovolenky.. treba si to uzit 😉
@rula dnes sme tu asi len my...... ani sa nečudujem...vonku je tropické počasie 😀
@stanka1986svk to naozaj si mala negat test.... toť aká tuposť, ja by som žiadala vRátenie peňazí za testy a aj odškodné.... veď si si kľudne mohla popíjať aj tabletky papať... no do kelu... šak to mohli byť vážne následky
@orchidea111 uvidíme teraz v utorok. Tak ja mám pravidelný cyklus 27-28 dnový..len ovuláciu mám všelijak. Raz 8DC, inokedy až 19DC...taktže som sa dnes rozprávala s manželíkom aby sa natrénoval , pretože preistotu budeme mojkanie robiť 3dni v kuse potom den pausa.... 😀
@stanka1986svk ja som vsetky testy pominala..a ze ich za ten rok a pol bolo 😀 doma uz ziadne nemam a ani nejdem kupovat.. a tiez im neverim.. vzdy ked vysla jedna ciarka, nemohla som tomu uverit 😀
@stanka1986svk ja zrčím v AT u dedka, takže len premýšľam či som alebo nie som v tom ..
@rula ahoj ano...gynekolog mi to vtedy vysvetlil tym že moja hladina HCG v moči je veľmi nízka lebo stále som chodila na VC....že to je individuálne u každej ženy... A navyše pri malej som mala prvé 2 mesiace aj mrchu... a ano bola som aj na RTG, aj som fajcila, brala ATB, no chválabohu malá je zdravá v poriadku len sa narodila v 32tt lebo sa mi odlupovala placenta, preeklemsia tak v noci o 22,40 mi robili cisarak a mala mala vahu 3100g a 49cm
@stanka1986svk ja mam tiez pravidelny ako ty 27-28, ovulka tiez pravidelna.. len zatial nic..
no necháme sa prekvapiť a uvidíme či sme sa snažili dosť ale treba pridať :D
@stanka1986svk juuuj... ewte že to dobre dopadlo... uf
@stanka1986svk asi tak nejako 😉 uz len dva dni 😀 a bol maj, lasky cas..
@stanka1986svk baby, stačí jedno presne načasované milovanie a je ! Len kedy je ten čas, že ? 😕
@rula ano dopadlo to dobre....mala som vybaveneho lekara takze mozno aj preto.... lebo kym bol on na dovolenke tak nikto si ma tam nevsimol ...ale ked prisiel hned behali kolo mna ......
presne ako píšeš..Jeden správny moment jedno milovanie v ten správny čas na správnom mieste 😵
@stanka1986svk tak nech si rýchlo tehu a aby to bolo včas a riadne všetko podchytené a aby si si to pekne mohla vychutnávať.
jaaaj mne je divno, ja asi fakt dostanem ms, ale takto skoro? ved som len 19 DC a mám okolo 28 +-2 dni
@rula smy sme uz skusali vsetko 😀 milovat sa kazdy den, kazde dva, styri dni pauza pred ovu.. je to omnoho zlozitejsie nez som si to predstavovala
Ahojte babulky 🙂 vitam medzi nami novu snazilku 🙂 a tiez necakam mrchu 😀 ale manzelovi som vecer povedala o Folandrole a povedal, ze ak pride mrcha, tak ho kupime 😀 to, ze z neho bude nadrzany ako plemenny byk som sa nepriznala 😀
@orchidea111 ano, je to zložité, ženské telo a mužské spermie sú nevyspytateľné. Hold.... príroda. My sme sa teraz milovali každý deň, ale len 3x na ostro a iba druhý cyklus. Berieme to športovo, Vôbec sa tým nezaoberáme nejak extra a ani neriešime plodné dni. a ako uvedomelí dospelí ja papam femibion a 16 dní som mala Inofolic a on Folandrol berie. Ale viac kupovať nebudem, myslím si ,že sme obaja ok , tak to bol len zicher A aby sme si raz nevyčítali ,že sme niečo zanedbali. To je asi všetko.
@rula my tiez na zaciatku len kyselinu listovu. No po roku uz zacnes rozmyslat, ze kde to viazne. Vysetrenia vsetky v poriadku tak sme si objednali pre seed gel.. s nim zatial druhy mesiac skusame tak uvidime..
@orchidea111 čo to je ? to sa tu nepísalo 😕
@orchidea111 vlastne asi písalo, baby to tu opisovali ako si to vkladať , aby to z nich nevytieklo, kým sa ku keksíku dostanú...hmmmm, tak snáď toto nepotrebujem. ..... veď nemusím mať šecko, neeee, stačí mi ten keksík s riadnym mojim folíkom a k tomu jeden tatinkov borec a je vymaľované. 😀
@rula je na sposob lubrikantu, vytvara idealne prostredie pre lepsiu pohyblivost a funkciu spermii 😉 vsetko mat nemusis, to je pravda.. ale mozes 😀 zakladna vybava ti zatial staci 😀
@orchidea111 tak je to predsa ono, už som si pospomínala. Nevenovala som tomu pozornosť, lebo mám opačný ,,problém,, 😉

@stanka1986svk Ahoj 😉 aj ja cakam 9.6 budeme dufat spolu 😀