icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

tamcika
2. jún 2015

@littledesire ja dnes cítim take šimorenie v podbrušku asi ovu ?! 🙂 ale nemavala som to alebo nesledovala. Ale mam Inofolic tak možno preto cítim trosku

juliett99
2. jún 2015

@tinka881 drzim palceky a tfuj tfuj nech nechodi 😵

muskamala
2. jún 2015

baby, dnes som od jednej kočky dostala tento link, tak sa niekomu možno zíde 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/vychytavky-pre-snazilky/

isabella22
2. jún 2015

@tamcika no neviem ale uz je to vcera 6 den po ET tak to by som nemala uz spinit to sa nemoze tak neskoro zahniezdovat...asi ma bublinka nechce...envadi naladim sa na dalsi pokus a pojdem na KET...

nikusik89
2. jún 2015

ahojte pridávam sa k Vám 🙂 tiež sa začíname znovu snažiť po januárovom MA... držím palce 😉

tamcika
2. jún 2015

@isabella22 to neviem teda ze ci sa nemôže uhniezdovat hmm.. Veď uvidis ale držím päste. Bola by som štástna keby obe mame vo februári bublinky 🙂musíme verit

tamcika
2. jún 2015

@nikusik89 ahoj, tešíme sa ze nas je spolu viac. Ja som teraz plus mínus ovulka tak sa uvidí

majuskabobi
2. jún 2015

V marci,v marcii 😊

littledesire
autor
2. jún 2015

@tamcika simorenie :D este som nepocula take slovo, :D hej moze to byt to a moze to byt aj tym inofolicom 🙂

isabella22
2. jún 2015

@tamcika ty si dnes kolky dpo?? no ja vidim seba bohuzial asi az na marec ☹

littledesire
autor
2. jún 2015

@isabella22 mojko, znama spinila prave taky cas presne po ET, zvysil jej davky duphastonu a pridal utrogestan vtedy... je pravda, ze na 7tt to nedopadlo dobre, ale tam zatial nie si.. tak mozno len zvys progesteron, jej lekar z centra vtedy odporucal jednorazovo aj dve tabletky duphastonu zobrat...

isabella22
2. jún 2015

@littledesire no vsak asi im zavolam ci nezvysim davky...lebo beriem rano aj vecer ten utrogestan teda vkladam a mozno si dam aj duphaston....ale dnes jak som v robote aspon neobdivujem moj biely test doma....

littledesire
autor
2. jún 2015

@isabella22 hej mojko zavolaj, znama vtedy hned volala a presne jej toto odporucil.. spinenie za par dni prestalo.. takze kludne volaj a sup progesteron zvys... 🙂
no asponze si v robote, trocha psychiku odlahcis 🙂

lilimoni
2. jún 2015

@isabella22 jj @littledesire ma pravdu. Doma by ta slak trafil 🙂 tak si tam zavolaj a podaj spravu 😀

isabella22
2. jún 2015

@lilimoni vsak a to som mala byt este tyzden doma...a to v robote uz ma aj tak ,,nahradili´´ vraj uz pridem aj tak tehotna 😖

lilimoni
2. jún 2015

@isabella22 tak musia nekoho zacvicit aby ta moc nezatazovali, ked budes tehotna doma grcat 😀

isabella22
2. jún 2015

@lilimoni no este sa ma tusim tak skoro nezbavia 😀 musim to brat optimisticky 😉 ty si kolky dpo??

muskamala
2. jún 2015

@isabella22 jaaaj, hrozní sú niektorí, ja som ešte ani neplánovala otehu, keď som sa dozvedela, že vyššie miesto mi neponúknu, lebo že určite budem za chvíľu tehotná 🙄 . Brali to že vydatá = tehotná 😠. Kebyže plánujeme ešte 2-3 roky počkať, tak dám výpoveď!! 😠 . Inak držím palce nech vám to vyjde čím skôr 🙂

isabella22
2. jún 2015

@muskamala tak som mohla byt aspon 3 mesiace este na pn a je 😖 vsak najprv ma doprosuju aby som prisla do roboty a potom uz aj tak tu nejaka strasi...nemam slov...len co ja by som aj menila robotu ale takto mam apson istotu pocas materskej a tak....

tamcika
2. jún 2015

@isabella22 ja som mala pozitívny ovu test, teda si myslim Kukni fotku vcera som posielala. Baby vravia ze možno až dnes bude pozitívny takze este nie som dpo

muskamala
2. jún 2015

@isabella22 veď presne to aj u mňa prevážilo tá istota, hoci veru, už som chodila po pohovoroch, čo som bola naštvaná, ale väčšinou vo veľkých firmách ti dajú prvý rok na dobu určitú a keď sa náhodou vtedy zadarí, tak máš po robote. Hlavne že hovoria ako čaká x ľudí vonku na prijatie a že nemajú problém nájsť kedykoľvek náhradu a zrazu sa ponáhľajú, ešte človek ani päty nevystrčí 😠 . Ktovie či to nebude aj niekoho známa, a rýchlo využili situáciu. 😖

isabella22
2. jún 2015

@tamcika treba fakt skusit este dnes a budes vidiet 😉 ja uz by som najardsej chcela vediet na com som toto cakanie 😠

isabella22
2. jún 2015

@muskamala MOZE BYT ALE ESTE ZE JA UZ MAM NA dobu neurcitu cize aspon v tom mam ochranu...ale pritom vedeli ze budem doma len 3 tyzdne....ale kaslem uz nato...

littledesire
autor
2. jún 2015

@muskamala no ja som mala asi stastie, lebo ja som z jednej velke isla do druhej velkej najma kvoli platu 🙂 ale nesla by som kebyze mi daju na urcitu.. nastastie mi dali na neurcitu takze parada... teraz zacinam 5 mesiac v tejto novej robote 🙂

muskamala
2. jún 2015

@isabella22 veď jasné, vykašlať sa na nich, prepáč, možno som ťa aj trocha rozčúlila, ale aj mňa takéto veci hnevajú a potom sa rozohním a moc sa pozastavujem nad takouto nespravodlivosťou. V každom prípade ti naozaj veľmi želám aby sa vám podarilo čo najskôr vytúžené miminko a všetko prebiehalo ok. My sa teraz tiež snažíme o prvé. Ja som momentálne 5dpo, takže ešte dlho si počkám na //.

muskamala
2. jún 2015

@littledesire tak to máš super, ja som mala tiež od začiatku dobu neurčitú a som to aj považovala za samozrejmosť po skúšobnej dobe, ale keď som začala behať po pohovoroch som zistila že to až taká samozrejmosť nie je...

littledesire
autor
2. jún 2015

@muskamala no, su svine zamestnavatelia teraz.. 🙂 tak sa tesme ze mame co mame 🙂

majuskabobi
2. jún 2015

Stary na ceste a ja som sadla do jahodov 🙂)

tinka881
2. jún 2015

Dnes su to 4 dni co som dobrala poslednu tabletku duphastonu. Dufam, ze nedojduuuuuu, za každym ako idem na wc tak s obavami 😀

isabella22
2. jún 2015

@muskamala vsak v pohode ja to beriem lebo je to vazne nespravodlivost....a keby som vedela tak vazne budem doma s vylozenymi nohami...ale co uz peniazky tiez potrebujem...