Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
baby, dnes som od jednej kočky dostala tento link, tak sa niekomu možno zíde 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/vychytavky-pre-snazilky/
@tamcika no neviem ale uz je to vcera 6 den po ET tak to by som nemala uz spinit to sa nemoze tak neskoro zahniezdovat...asi ma bublinka nechce...envadi naladim sa na dalsi pokus a pojdem na KET...
ahojte pridávam sa k Vám 🙂 tiež sa začíname znovu snažiť po januárovom MA... držím palce 😉
@isabella22 to neviem teda ze ci sa nemôže uhniezdovat hmm.. Veď uvidis ale držím päste. Bola by som štástna keby obe mame vo februári bublinky 🙂musíme verit
V marci,v marcii 😊
@tamcika simorenie :D este som nepocula take slovo, :D hej moze to byt to a moze to byt aj tym inofolicom 🙂
@tamcika ty si dnes kolky dpo?? no ja vidim seba bohuzial asi az na marec ☹
@isabella22 mojko, znama spinila prave taky cas presne po ET, zvysil jej davky duphastonu a pridal utrogestan vtedy... je pravda, ze na 7tt to nedopadlo dobre, ale tam zatial nie si.. tak mozno len zvys progesteron, jej lekar z centra vtedy odporucal jednorazovo aj dve tabletky duphastonu zobrat...
@littledesire no vsak asi im zavolam ci nezvysim davky...lebo beriem rano aj vecer ten utrogestan teda vkladam a mozno si dam aj duphaston....ale dnes jak som v robote aspon neobdivujem moj biely test doma....
@isabella22 hej mojko zavolaj, znama vtedy hned volala a presne jej toto odporucil.. spinenie za par dni prestalo.. takze kludne volaj a sup progesteron zvys... 🙂
no asponze si v robote, trocha psychiku odlahcis 🙂
@isabella22 jj @littledesire ma pravdu. Doma by ta slak trafil 🙂 tak si tam zavolaj a podaj spravu 😀
@lilimoni vsak a to som mala byt este tyzden doma...a to v robote uz ma aj tak ,,nahradili´´ vraj uz pridem aj tak tehotna 😖
@isabella22 tak musia nekoho zacvicit aby ta moc nezatazovali, ked budes tehotna doma grcat 😀
@lilimoni no este sa ma tusim tak skoro nezbavia 😀 musim to brat optimisticky 😉 ty si kolky dpo??
@isabella22 jaaaj, hrozní sú niektorí, ja som ešte ani neplánovala otehu, keď som sa dozvedela, že vyššie miesto mi neponúknu, lebo že určite budem za chvíľu tehotná 🙄 . Brali to že vydatá = tehotná 😠. Kebyže plánujeme ešte 2-3 roky počkať, tak dám výpoveď!! 😠 . Inak držím palce nech vám to vyjde čím skôr 🙂
@muskamala tak som mohla byt aspon 3 mesiace este na pn a je 😖 vsak najprv ma doprosuju aby som prisla do roboty a potom uz aj tak tu nejaka strasi...nemam slov...len co ja by som aj menila robotu ale takto mam apson istotu pocas materskej a tak....
@isabella22 ja som mala pozitívny ovu test, teda si myslim Kukni fotku vcera som posielala. Baby vravia ze možno až dnes bude pozitívny takze este nie som dpo
@isabella22 veď presne to aj u mňa prevážilo tá istota, hoci veru, už som chodila po pohovoroch, čo som bola naštvaná, ale väčšinou vo veľkých firmách ti dajú prvý rok na dobu určitú a keď sa náhodou vtedy zadarí, tak máš po robote. Hlavne že hovoria ako čaká x ľudí vonku na prijatie a že nemajú problém nájsť kedykoľvek náhradu a zrazu sa ponáhľajú, ešte človek ani päty nevystrčí 😠 . Ktovie či to nebude aj niekoho známa, a rýchlo využili situáciu. 😖
@tamcika treba fakt skusit este dnes a budes vidiet 😉 ja uz by som najardsej chcela vediet na com som toto cakanie 😠
@muskamala MOZE BYT ALE ESTE ZE JA UZ MAM NA dobu neurcitu cize aspon v tom mam ochranu...ale pritom vedeli ze budem doma len 3 tyzdne....ale kaslem uz nato...
@muskamala no ja som mala asi stastie, lebo ja som z jednej velke isla do druhej velkej najma kvoli platu 🙂 ale nesla by som kebyze mi daju na urcitu.. nastastie mi dali na neurcitu takze parada... teraz zacinam 5 mesiac v tejto novej robote 🙂
@isabella22 veď jasné, vykašlať sa na nich, prepáč, možno som ťa aj trocha rozčúlila, ale aj mňa takéto veci hnevajú a potom sa rozohním a moc sa pozastavujem nad takouto nespravodlivosťou. V každom prípade ti naozaj veľmi želám aby sa vám podarilo čo najskôr vytúžené miminko a všetko prebiehalo ok. My sa teraz tiež snažíme o prvé. Ja som momentálne 5dpo, takže ešte dlho si počkám na //.
@littledesire tak to máš super, ja som mala tiež od začiatku dobu neurčitú a som to aj považovala za samozrejmosť po skúšobnej dobe, ale keď som začala behať po pohovoroch som zistila že to až taká samozrejmosť nie je...
@muskamala no, su svine zamestnavatelia teraz.. 🙂 tak sa tesme ze mame co mame 🙂
Stary na ceste a ja som sadla do jahodov 🙂)
Dnes su to 4 dni co som dobrala poslednu tabletku duphastonu. Dufam, ze nedojduuuuuu, za každym ako idem na wc tak s obavami 😀
@muskamala vsak v pohode ja to beriem lebo je to vazne nespravodlivost....a keby som vedela tak vazne budem doma s vylozenymi nohami...ale co uz peniazky tiez potrebujem...

@littledesire ja dnes cítim take šimorenie v podbrušku asi ovu ?! 🙂 ale nemavala som to alebo nesledovala. Ale mam Inofolic tak možno preto cítim trosku