icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

katkaform
11. jún 2015

@juliett99 jasne a namocim si ruku do teplej vody k tomu :D:D:D:

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni si robis srandu? moje NEkozy, ktore viac nemam ako mam na mna z vysoka seru cely zivot. ani pri kojeni nespolupracovali, co uz pri takej malickosti ako zacinajuce tehtenstvo. ved toto baby ja nemam absolutne ziadne priznaky, ale vazne! vobec nic, ale len jebak sa mi nevyhodil, krize su ok, vytok taky normalny ako v neplodne dni, teplotu si nemeriam, chute nist, hlava tiez v poriadku, jedine v podbrusku mi akoby skvrka ale to mavam aj pred kramami :/

juliett99
11. jún 2015

@katkaform to staci ked budes pocut 😀 😀 a budes cvrkat

sefinko dosiel a pyta sa ma maminka kolko ma nabity telefon ... tak mu vravim ze 72% a On ze pozicaj ja mam len 42% .... ja ze oki ale ja som VYBITA..... 😀 😀 😀

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform joooj tak ty mas tzv. bobule alebo lentilky pod kobercom 😀 kramy neprisli a kolko si cca DPO? 🙂

dzanem
11. jún 2015

@katkaform
@lilimoni ja mam tiez lesne plody z toho si nic nerob 😀

lilimoni
11. jún 2015

@juliett99 vam tie napoje prospievaju na hovadiny 😀 snad bude potomok normalny 😀 😀 😀 alebo radsej nie 😀 to by bolanuda, keby nebol spravne rachnuty 😀

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni co je pre boh dpo? :D:D:D

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem ja som mala balony a po kojeni tak akurat vrecka na telesnu 😀 tzv. nabozne prsia. Po rozopnuti podprdy padnu na kolena a ja sa zacinam modlit 😀

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform den po ovulavii 🙂

katkaform
11. jún 2015

@dzanem
@lilimoni no s kozami uz asi nic moc nezmozem, skoda ze sa nedaju vymenit alebo reklamovat....

rula
11. jún 2015

@dzanem kokos , že lesné plody 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni jahahaaa 😀 prepac ale stim do galot,vrecka na telesnu,tak to potom ja co budem mat cibiky? 😀

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni fiha idem vypocitat.......ale na 10 dpo (ak sa spravne vyjadrujem :D ) resp. 12 den po styku som si robila tehu test a negativny :/

juliett99
11. jún 2015

@lilimoni tiez si myslim ze sme tak rovnako streleny,, vela krat povieme naraz rovnake slovicka alebo dokonca aj vety. No a dieta dufam ze bude riadne po nas streelene nech je sranda.. 😀
@dzanem
@lilimoni
@katkaform ja mam tiez lentilky ,,, este ze su pušapky

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform ja by som ich potrebovala vyplnit lebo mlieko odislo a vypln sa nevratila 😀 😀 😀 ci mam chlapovi povedat, nech ich v posteli necucia ale nech fukne? 😀

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni tak 14 dpo mi to vychadza a ten predosly test nebol 10 dpo ale 8 dpo....boze kolkrat som uz vyuzula novonaucenu skratku :D

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform 12 dpo je niekedy malo ale na 14 alebo 15 je to aj po dvoch litroch mineralky vidiet 😀

rula
11. jún 2015

@katkaform si dobrá.. ale už ss toľko nekašli, šak 14 DPO už musíš čakať aj trojičky

zazida
11. jún 2015

Caute dievcence, tak sa pridavam k vam 🙂 júnové snaženie je predsa najlepšie nie? Jún bol vždy pozitívny mesiac lebo končila škola a teraz bude pozitívny tehu test 🙂
Poctivo testujem ovu, snáď som ešte pred, tan nám všetkým držím palce.

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni nafuknut potrebujem aj ja 😀 lebo este schudnem viac a ostanu len gombiky na ladenie frekvencie

stanka1986svk
11. jún 2015

ahojte dievcence..takze neda mi to...viete ake som mala testy predtym len duchov..... 😠
aj ked mam tehu uz potvrdene z krvi tak teraz som si urobila test ten elektronicky...proste chcela som sa potesit ci mi to ukaze... 🙂
a tu je foto....meska mi 2dni a som 30DC

dzanem
11. jún 2015

@zazida vitajj

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni asi tak nejkao mohli skor fukat...ja ani ked som "kojila" resp. skor odsavala nez kojila tak sa mi moc nenafukli :( akozu furt rovkane cislo podprdy. len vted som konecne vyuzila cca 8 rocnu nepouzitu podprsenku bez kostic a bez pushup efektu ktoru mi kupil v praveku mm a s ktoru som ho vysmiala, ze ci si zo mna robi srandu, aôebo ci mam pri sexe zazinat svetlo, lebo si asi nevsimol, ze co nosim na hrudi :D inak jeho reakcia bola, ze sak toto bolo najmensie cislo....no vravim vam je to romantik :D

dzanem
11. jún 2015

@stanka1986svk gratulaciaaaa 😉

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem ja som schudla 18 kil a kozy sa nezmensili 🙄 a to som dufala v sympatikus B-ecka 😀

@katkaform a ty sa tu neondi a testuj bo to ked si 14 dpo to mas uz fakt jedno ci rano alebo poobede 🙂 aspon mas dobry cas aby si zavolala celej rodime 😀

stanka1986svk
11. jún 2015

@dzanem dakujem moja...a ty si na tom ako???nestiham vas citat..sa musim polepsit 😝

lilimoni
11. jún 2015

@zazida vitaj medzi nami sialenymi 🙂
@stanka1986svk to je aky super vysledok 😀 snad si aj ja taky v sobotu najdem 😀

katkaform
11. jún 2015

inak ked uz sme pri tom mojom...on teraz uz treti den riesi ze ho boli zub a ako nepojde k doktorovi, takze si vlastne ani len nevsimol, ze sa vlastne nic nedeje... 😠

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni fuu tak to si potom cista pamela z pobreznej hliadky 😀

@katkaform jj to uz musi klokana ukazat)

stanka1986svk
11. jún 2015

@lilimoni noo dakujem...tak vidno ze hcg rastie aspon... no uz chcem bambulku vidiet na usg..este tyzden.... to pekne verim ze aj ty budes mat taky vysledok...
nechcela som uz pruzkove lebo nooo nedoverujem im velmi aj ked mi ukazali ducha...ale tak toto vyzera krajsie 😀