icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
12. jún 2015

@vikina6 tak v pondelok cakame hlasenie 😀

muskamala
12. jún 2015

@lilimoni nie omeleta, ale omietka 😀

muskamala
12. jún 2015

@majuskabobi muž mi slúbil, že čoskoro bude na dvore čosi betónovať, že môžem ovoniavať koľko chcem, no vidím to tak, že sa od miešačky nepohnem 😀

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@majuskabobi bre rano 😀 salat rucola vajo rajcina mozarella kuracie prso.
Poliat octom a tekvicovym olejom.
Skvela je k tomu cesnakova bageta ale uz bolo dost neskoro musime davat pozor na nase postavy 😀

muskamala
12. jún 2015

@lilimoni
@majuskabobi inak baby teraz som na fóre našla, že viaceré tehule mali chuť na omietku, takže nie som sama 😀

katkaform
12. jún 2015

Juchu holky je to tam, ako som slubovala. Myslím, že sa pyšne môžem objednať k dokimu. Inak sa musim pochváliť aj ako som to zvestovala mm: Dala som test do obalu na visacku a podala nasmu 1,5r drobcovi že nech odnesie tatovi...odniesol a táto"misko odkiaľ to mas? Vyhod to" a smaril to na zem a v tom som zakrocila ja, že "misko doniesol si tatinovi co som mu poslala?" A on hej a už sa zohynala skumal a potom sa opyta, že či to niečo znamenať. A ja že budeme mať babatko <3 tak sme sa potom už len tesili a boli kupitnovy test aby bola ciarla silnejsia...juj taká som rada. sa pls modlite aby to bolo v poriadku a nie mimomaternicové :(

lucia1002
12. jún 2015

@dzanem no aj moj ide na vysetrenie, tak som zvedava ako dopadne..lebo sa chvali ze on ma tie najkvalitnejsie a najrychlejsie 😀 a ja dufam ze bude zadrhel len vo mne 😉 a teraz si ako na tom? V ktorej faze cakania si?

lucia1002
12. jún 2015

@katkaform gratulujem a drzim palceky..a nezabudni nas nakazit 😉

rula
12. jún 2015

Dobré ránko, vinšujem pekný deň a tehuľkám blahoželám, užívajte si krásne chvíle. Cmuk

juliett99
12. jún 2015

@katkaform no ze naparadu ze jaka novinka hned po ranecku 😀 gratulka velka 😀
@rula
@lucia1002
@katkaform
@muskamala
@hennyinnsbruck
@lilimoni a vsetky ostatne nemali ste plodit baby jedny nepodarene kto vas stiha docitat 😝 😝 😝 ale inak dobre ranecko 😀 😀 😀

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@juliett99 bre ranko. ...
Ja mam buduci tyzden plodne dni uz sa to bliiiizi 😀

tinka881
12. jún 2015

@katkaform Gratulujem a drzim palceky

orchidea111
12. jún 2015

@stanka1986svk zatial od vcera poobedia do teraz nic.. este vyckam ci sa nerozbehnu a ak nie tak spravim test😉

zuzkasu
12. jún 2015

Dobré ránko ranné vtačatá 😀 no povodne som rano stela ocikat ten test ale mna fakt nebavi to drzat do siestej ja uz o 4 vzdy musim je to na porazku takze drzim do nedele ☹

zuzkasu
12. jún 2015

@orchidea111 jasne sprav test ako som uz pisala 5 mesiacov som spinila a mala MS a uz to ma 10 rokov 😀

orchidea111
12. jún 2015

@lilimoni ale zas som celkom dost krvacala aj bolesti boli riadne.. ale tak nebranila by som sa tomu keby boli posledne 😀

zuzkasu
12. jún 2015

@katkaform krasne ciarky drzim place a hned napis co nove

orchidea111
12. jún 2015

@hennyinnsbruck aj ja.. budeme spolu ovulovat 😀

orchidea111
12. jún 2015

@katkaform gratulacia 😉 neboj.. pozitivne mysli

orchidea111
12. jún 2015

@zuzkasu to by som mala krasny darcek k narodeninam, tak uvidime 😉

juliett99
12. jún 2015

čarečka silnie silnie.... vikendik pred nami 😀 to sa bude plodit 😀 😀 😀

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@orchidea111 😀
Som zvedava na ktory dc bude ovu mala som ju minuly rok potvrdenu na 20dc folikulometriou aj testami.ale zaciatkom roka som mala krizu odchod od manzela atd atd som menstruaciu dostala na 18 den.dalsi mesiac na 22 dc ale uz sa dala ,,do normalu,,.sexik mame pravidelny testiky ani netreba ale som zvedava ako je to teraz.v obdobi ovu schytam pupence na tvari a od ovu po ms ma hroooozne bolia prsia.
Dufam alchemila pomoze

katkaform
12. jún 2015

@lucia1002 jasne všetkým posielam virustek. Baby všetky vás chcem vidieť v skupine februarovky....nanajvys marcovky <3 inak na hladkanoe bruska som tiež plne j dispozícii ;)

bebe87
12. jún 2015

dobre ránečko ženuchy 🙂 bt stupa, brucho boli a spinit spinim,,,

zuzkasu
12. jún 2015

@bebe87 takze nemas silne? nepadaju s teba kusy???? to vyzerá nádejne

bebe87
12. jún 2015

@zuzkasu zatial le to len takto.. ale zacinaju ma boliet krize,,, mam pocit, ze vdaka inofolicu je to take slabe

lenkaoravcova
12. jún 2015

tak aj ja sa pridav am a dufam ze uz nie na dlho poradite mi kde najvyhodnejsie kupit tie ovu testy nidky som to neskusala este

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@lenkaoravcova ahoj @lauritka predava ovu testy aj tehu tusim ja teraz kupila od @korytnacka81

hennyinnsbruck
12. jún 2015
lenkaoravcova
12. jún 2015

@hennyinnsbruck dakujeeeem 🙂