Ideme na to od januára 2014
Pokud aj vy, tak se pridejte🙂
Mame pred sebou posledni mesice, kdy budeme bez stresu ci to tento mesic vyslo alebo ne...😀
Ja osobne se na tehotenstvo uz hrozne tesim, doma mame jednoho certika Victorku a radi by sme pre malou sourozence..
Tehotenstvi je to nejkrasnejsi obdobi 🙂
@nezaaabudka jeeeeej zlata 🙂 ja nic, tento mesiac asi anovulak (prikladam graf, ved posúďte sami) ale doteraz som nerobila nic, teraz pijem každý den 2 x alchemilku, kyselinu listovú a priateľ ma každé ráno na stole riadnu dávku vitamínov 😀 v utorok idem k lekárovi, uvidím co povie ten, podla toho sa zariadime 🙂
@strihalka jeeeej tak to je milene prekvapenie!!!! Strasne sa tesim ;)
@mily7 spravne to robis! Ja som pekne zacala znovu chodit na jogu, tesim sa ze synator po dlhej dobe ide v pondelok do skolky, tak si planujem upratovanie, dnes ideme jazdit na koniky, manzel ide na vikend na lyzovacku ;) Sice stale jednym ockom poskulujem po ovulke ale snazim sa fakt iba jednym ockom ;)
Ahojte, kolajnicky neboli ale nestrácam nadej, v utorok uvidíme... 😀
@nair
@didulienka11 dakujem
@majkuska no v tomto pripade musim podekovat lekarum v ruzinovkse nemocnici ktere se neponahlali a nerobili laparku hned jak jsem dosla, ja ked podezreni bolo velmi vysoke ale pockali do 1000ky hcg ...
Caute baby, s priatelom sme sa snazili v januari, poslednu ms som mala 8.1.2014, uz tri mi meska, len sa obavam tej bazalky, posledne dni mam kazde rano o 0,1 °C menej, dnes som mala 37,0°C. Bojim sa testovat, nemam priznaky na ms, ale ani na tehu okrem zvacsenych bolestivych prsnikov. Je normalny taky pokles, bt normalne nemeriam, len tak tyzden dozadu som zacala. dakujem za kazdu odpoved 🙂
@zuzimalinka ty len pracuješ a pracuješ 😉 Tak tú maličkú poriadne vystískaj, nech sa na teba prenesie to bocianovské 😉 🙂
@moschino1986 aj by som ti odpísala, ale neviem odpovedať 😉
kočky som šťastná, že sa to tu takto pekne rozprúdilo. Nemala som prehľad, keď písalo tak 6 žienok a teraz už vôbec neviem kto má aké ťažkosti a aké cykly a čo všetko, ale téma sa rozťahuje a teším sa. Bude o to viac pozitívnych správičiek 😵
@nezaaabudka ja uz tiez nemam vobec prehlad, ved to sa ani neda..len dufam a verim, ze tych pozitivnych testikov tu onedlho bude viac! 😉
@bar12 teba si pamätám 😀 😀 😵
Tak nam to minuly mesiac nevyslo... ☹
Menzes som dostala dokonca o 5 dni skor. Takze ideme snazilkovat znova. Ovulaciu by som mala mat okolo 12.2. Tak snat to tento mesiac vyjde.
no ja mam uz skoro tyzden po MS a zacali ma pichat vajecniky sem tam trosku ako pred MS to je sila, bud prichadza ovu ale ako mam vediet ktory den, alebo sa moje telo asi zbalznilo 🙂
@bar12 podla mna tie teploty nemaju vypovednu hodnotu, nakolko kazdy den som si merala stale iny cas, sice vzdy rano ,ale inu hodinu... a rozmyslala som ze budem testovat, ale uz tolkokrat som testovala predtym a stale nic, tak som si povedala ze teraz pockam, my sa snazime uz vyse roka, tak to beriem uz tak ze asi zase to nevyslo
@nezaaabudka vsak heej, ked sme si istu dobu pisali len styri, to je pohodkaaa 😀
Babule je tu teda vobec este niekto , kto caka na mrchu? Lebo mam taky pocit, ze tie, co sme mali mas do prvej polky jan nic... Len jarus8 ltehotnela 🙂 a ja este cakaam a trapim samu seba s pms, najradsej by som sa zzakopalaaa, take stavy mam ☹ a februar mesiac laaaasky, dufam, ze vsetky zamiesite!!! Lebo mne vychadza dalsia ovu az zac marca...

@mily7 tak v podstate cekame na akcii srdiecka tak verim, ze to bude ok