Ideme na to od januára 2014
Pokud aj vy, tak se pridejte🙂
Mame pred sebou posledni mesice, kdy budeme bez stresu ci to tento mesic vyslo alebo ne...😃
Ja osobne se na tehotenstvo uz hrozne tesim, doma mame jednoho certika Victorku a radi by sme pre malou sourozence..
Tehotenstvi je to nejkrasnejsi obdobi 🙂
Mame pred sebou posledni mesice, kdy budeme bez stresu ci to tento mesic vyslo alebo ne...😃
Ja osobne se na tehotenstvo uz hrozne tesim, doma mame jednoho certika Victorku a radi by sme pre malou sourozence..
Tehotenstvi je to nejkrasnejsi obdobi 🙂
Ahojte, tak dnes som si spravila po dvoch dňoch ďalší test - inej značky a aj tam boli dve čiaročky. Takže som zrejme tehotnááááááááá 😃
Dlho som tu nebola este snazilkujeme, mam nove vitaminy.
vsetkym tehulkam gratulujem, ja dufam, ze tento rok to vyjde aj mne 😉
vsetkym tehulkam gratulujem, ja dufam, ze tento rok to vyjde aj mne 😉
ahojte my sa taktiež ešte snažíme tak dúfam že už to nepotrvá dlho a všetkým čerstvým mamičkám čakatelkám gratulujem 🙂
Babule nejako je tu hlucho...vonku hnusne, tak dufam, ze vsetky snazilky snazilkuju!!! 🙂
Ja tiež čakám a čakám no potvora sa ma drží ako kliešť 😞 už som myslela že konečne to výde a budem tehuľka už pomaly strácame nádej že sa to raz podarí 😞
Ahojte. túto tému som tu našla až teraz. Pripájam sa ku vám, tiež sa snažíme od januára..a stále nič 😞
Vidím, že na jednej strane ste hneď štyri čerstvo tehotné, po dlhej dobe teda píšem do tejto témy i ja, možno to pomôže 😃
A všetkým Vám srdečne gratulujem !!! 🙂
A všetkým Vám srdečne gratulujem !!! 🙂
Jaaaj baby, skvele. A my stale nic. Pls o info, ci sa aj inak stravujete resp. ake vitaminove doplnky ste si kupili.
@misicka1980 myslim, ze staci, ak sa pestro stravujete, ale ak clovek berie nejake doplnky, mozno to pozit. vplyva na psychiku 🙂 idealne je si najst nejaku novu zalubu, ktorej sa v case snazenia clovek intenzivnejsie venuje a tym tak nemysli na "plodenie" resp aspon nepocita dni...
@nezaaabudka ahoj.uz vytvoril niekto skupinu ja tiez cakam som v 18tt a neviem sa tu knej dopatrat.
@sya ahoj, jasné, tém je dokonca niekoľko. Ja som najčastejšie v Novembrovčatá 2014 😉 Ak napíšeš zakladateľke, tak ťa hneď pridá 🙂
@strihalka gratulujem, teším sa a držím ti silno palce, aby to tentokrát dobre dopadlo 😉
Ach jaj dievčence ja stále čakáme ešte neviem ako som na tom ak nepríde ms 24.6 tak jupiiiiii 🙂 no ak nie tak skúšame ďalej 😃
@bar12 naša snaha opeť zlyhala došla ms 😞 už som si bola istá že to konečne výde ale zas nič 😞 prajem všetkým čo otehotnejú na prvý pokus bezproblémové tehotenstva 🙂 . nechám to tak :-S mám tri krásne deti a som na ne nespierne hrdá 🙂 a asi tam hore je zapísané budeš mať tri deti a viac dám iným 🙂 viac asi nebude uvidíme už sa nechám unášať osudom snáď má pre mňa pripravené niečo krásne ak nie tak aj tak /už som asi pristará / no nevadí ideme ďalej 🙂 🙂
@lenka07 prave ked to nechas plavat a nebudes sa na to sustredit sa este mozno zadari 🙂 ale nestresuj sa neustalym sledovanim a pocitanim dni, aj ja som sa uz potom na to az tak nesustredila... Tes sa z tolkych detusiek, uzivaj si zivot s nimi, si naozaj stastna maminka, ze ich mas! Nemas dovod sa upinat na snazilkovanie a zazivat stres z dalsieho nezadarenia sa 🙂 ak sa ma stat, tak sa stane a ja drzim palce 🙂
gratulujem všetkým čerstvým tehulkám 🙂 ..nám sa ešte stále nezadarilo 😞 no čo už nevzdávame sa a ideme dalej snáď to už dlho nepotrvá
Tu začni písať odpoveď...

Odošli
čakáme bábätko 🙂 🙂 🙂
dnes sme mali pozitívny test, veľmi sa tešíme...
držím vám všetkým palce, snažiacim sa aj čerstvo tehotným, opatrujte sa+