Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Ahojte baby.Tak dala som sa na ten hormonalny profil.Partnerove vysledky (spermiogram)je v poriadku.Ja som bola na 3 DC na krvy a vysledky su tiez v poriadku.Dalej nasledovalo sono 9 DC 12 mm folik, 11 DC 14,7 mm folik.Najblizsie tam pojdem 8.2. v pondelok.Drzte mi palce.
Dievcata dnes sa narodilo dietatko mojej kamaratke.Ked som sa to dozvedela az mi slzy vyhrkli.Coskoro sa podari aj nam ostatnym len musime v to verit.
Svagrovi sa dvojicky☺
ahojte my sme sa zacali ZNOVA SNAZIT vcera prvy krat a aj dnes sa budeme ako to robite vy kazdy den ci obden alebo ako ? a davate nohy hore ? 🙂 🙂 🙂
za kazdu radu vdaka
@drobcek2510 my sme kazdy 2. den a potom som zostala ca 20 minut lezat 😉 Drzim palceky ✊🏻
ahojte, tak sa pridavam ku vam, v utorok mi skoncil MS, tesne pred ms sme skusili raz, po ms uz 3krat, neriesim plodne a neplodne dni, ani to nesilim, ked sa podari budeme radi, len posledne dva dni ma akosi stale boli zaludok a picha v podbrusku, niekedy az sklbe, dufam, ze to nebude nejaky zapal alebo co a rychlo to prejde, drzim palce a budem vas tu chodit okukovat, ako sa vam dari 🙂
Ja cakam na 15ho v tedy mi zacinaju plodne takze uvidime..mrzi ma,ze su take baby ktore uplne moc chcu otehotniet a dlho nemozu..ja sice cca 5 mesiacov,ale tiez ktovie kedy sa to podari
Baby nerieste plodne a neplodne my sa milujeme ked mame na seba chut a to je v poslednej dobe denne ja si ani nelezim po sexe mozno robim tu chybu ale sak ked sa podari sa podari ak nie tak nie netlacime na to my si uzivame jeden druheho a ked sa o mna urobi je to take romanticke nvm keby denne na to myslim a tlacim nepodari sa dala som sa na cvicenie a chudnutie a o babetko sa snazime dalej popri tom 🙂 🙂 🙂
Ahojte,tiež sme sa začali snažiť o bábo. Prvý syn sa podaril na prvý krát,hoci neplánovane,ale potešili sme sa. Teraz to však už asi nebude také ľahké, keďže mi ťahá na 39 rokov.
Dievcata tak ja som po vcerajsej navsteve u gynekologicky zostala nestastna.Robila mi kompletne vysetrenie a prislo sa na to ze mam bakteriu s nazvom ureoplazma.Povedala mi ze ma to v sebe v priemere kazda druha zena a moze to mat vplyv aj na plodenie babetka.Za to sa nam od septembra nedari.Koli tejto bakterii som uz raz potratila.Dostali sme s priatelom antibiotika a mame pauzu na mesiac s plodenim.Je mi to rak luto ze to takto dopadlo.
A Vam vsetkym ostatnym prajem vela stastia s plodenim.
@drobcek2510 po 2,5 roku zacne plodne a neplodne dni riesit kazda 😉

@schatzi18 no co testovala si este?