icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

drobcek2510
23. mar 2016

nie

drobcek2510
1. apr 2016

tak ahoj koceny 😀 😀 bola som v utorok na gynde a doktor mi povwedal ze to co som mala vytok 14 dni ze to mohol byt menzes myslim hnedy vytok co som mala spinenie takze asii tak tehotna som zase neni ☹ ale co uz a povedal mi ze na 4.den menzesu mam dojst na odbery ma s tym niekto skusenosti o co sa bude jednat ? lebo sa ma pytal ci chcem riesit to ze uz 3 roky sa nam nedari tak som mu povedala ze ano chcceme to riesit a povedal ze mam dojst na odbery tak ak s tym mate niekto skusenosti dajte vediet a co s tymi odbermi ako chce dosiahnut dajte vediet kočkyy 🙂 🙂 dakujeem

butterfly333
1. apr 2016

@drobcek2510 budu ti brat krv na HP

drobcek2510
1. apr 2016

sak to som pochopila ale co podla tych vysledkov ako urcia co

laska07
1. apr 2016

@drobcek2510 Aj ja som tak bola.Z krvy ti zisia ci mas v poriadku hormony.Zobrali mi krv a potom od 9 DC som chodila kazdy druhy den na sono a pozerala mi folik (vajicko) ako mi rastie a kedy praskne.Vtedy nastava ovulka a mali sme sa snazit.
Drzim palce.

drobcek2510
2. apr 2016

dakujem krasne za rady

andilek31
5. apr 2016

Neviem či to tam vidno, ale čo si myslíte o tomto? Deň pred menštruáciou teraz vecer som si robila test..

kakatulik
5. apr 2016

@andilek31 ja tam dusika vidim 🙂

datelinka31
5. apr 2016

@andilek31 je tam 🙂

andilek31
5. apr 2016

Neda sa to dobre odfotit,,,na živo to vidno lepšie...a je to deň pred menzesom spravené tak aj preto je asi slabšia...ale kým mi to lekár nepotvrdí tak sa tešiť radšej nebudem

marienka1703
6. apr 2016

@kakatulik jeeee taaaaaaamm

xenia2
6. apr 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@andilek31 snad sa ale tesit budes moct 🙂

andilek31
6. apr 2016

@xenia2 no uvidíme,,,mrcha sa ešte nehlasi ak do pondelka nedojde tak pojdem k lekarovi zrejme 🙂

marienka1703
6. apr 2016

@andilek31 jeeeeee taaaaam

andilek31
8. apr 2016

Babyyy, dnešný test...držte mi v pondelok palce...pojdem k dr..😊

datelinka31
8. apr 2016

@andilek31 gratulujem 🙂

andilek31
8. apr 2016

Dakujem 🙂

andilek31
11. apr 2016

A mám to potvrdené 🙂 všetkým vam želám nech sa vám to podarí 🙂

datelinka31
11. apr 2016

@andilek31 super, tesim sa 🙂 v ktorom si tyzdni? Snazili ste sa prirodzene?

andilek31
11. apr 2016

Ano snažili sme sa prirodzene..pomohol mi clostil...ale až na druhý mesiac...podľa tehu kalkulačky som v 6tt. Ale lekar mi povedal, ze je to ešte veľmi maličké cca za mesiac ked pojdem znova k dr tak mi povie už presne 🙂

drobcek2510
12. apr 2016

ahoj koceny 🙂 no zacala som riesit to ze sa nam nedari 3 rocky otehu bola som vcera na odberoch a buduci tyzden idem kazdy druhy den na sono babiny ak je tu nejaka co to riesi ako aj ja napiste mi prosim 🙂 🙂

laska07
12. apr 2016

Ahoj ja som chodila vo februari tohto roku na folikulometriu.Zistili mi zo sterov bakteriu ale vyliecila som sa a podarilo sa.

drobcek2510
24. apr 2016

ahoj kočeny 🙂 🙂 chcela by som sa spytat ako sa robi sono nna zistenie ovulacie ci je to sono na brucho alebo cez posvu dakujem za odpoved 😀 😀

drobcek2510
5. máj 2016

ahojte baby chcela by som sa spytat chodim na gyndu na sono dva krat do tyzdna bo sa nam nedari a sleduju mi ovulaciu a chcela som sa spytat dnes som cvicila na brucho rozne cviky a zacala som teraz vecer trocha krvacat co sa deje ?

drobcek2510
16. máj 2016

ahoj kočeny 😀 😀
chcela by som sa spytat na lieky na vase skusenosti s liekom clostilbegyt aj sa vam z toho podarilo otehu ? a za aky cas vdaka

andilek31
16. máj 2016

@drobcek2510 ja som vďaka clostilu v treťom mesiaci
...podarilo sa nám to za dva mesiace...

miminkaaa3
2. jún 2016

Ahojte baby, chcem sa spytat, ze ked ma boli brucho a mam ovulaciu, tak to v ten den mam spat s muzom alebo az o par dni ?ze kedy sa mame snazit

kakatulik
2. jún 2016

@miminkaaa3 nuz najlepseie este tak dva dni pred a ten den.Potom je to zu zbytocne.

miminkaaa3
2. jún 2016

@kakatulik moc dakujem..boli sme spolu den predtym takze teraz len cakat 😄

kakatulik
2. jún 2016

@miminkaaa3 nooo,tak potom su velke sance.