Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Tak ja som konecne po škole od 1.12.2015 nastupila do 1.práce,aku som vždy chcela robit, ale zároveň som zatúžila po dietatku 🙂 takze asi od polky decembra sa snažíme, ja verím ze to vyjde,bolo by to naše 1.bábo tak trosku aj obavy,ale chcem ísť do toho, tak si všetky držme prsty ;)
@matilda72 to mi je luto ze vam to tskto dopadlo...aj ja drzim palce snad nam to vsetkym vyjde...;)
@ninkapralinka juj daj vediet, budem mysliet na teba 😵
@matilda72 tak to je smola teda... Ale si sikovna a hned si nasla pozitiva aj vtom 😀
Babyyyy zajtra 10dpo a rano testikujem, drzte miiii 😝
Cafte holky..presuvam sa sem zo snaziliek jesen 2015. S manzelom sa snazime od oktobra..tento cyklus som zacala pit alchemilku...a citim sa perfektne...ide o to..ze manzel zacal dnes uzivat antibiotika..no a mne os zajtra zacinaju plodne dni. :( myslite, ze to moze mat vplyv? Dakujem za rady
@milluska o jedného drobčeka som tiež prišla ale to bolo asi v 6 tt aj z toho som sa spamatávala ťažko 😒 ale otehotnela som skoro hned po tom tak to trošku prebolelo no len potom ešte toto 😒 no ale človek musí ísť dalej dosť bolo slz, obvinovanie a neštastia, túžimi mať rodinu tak musíme ísť dopredu. a v tejto skupine to vyzerá nádejne tak snád sa to tak rýchlo podarí aj nám a do štastného konca 😀 a drížím palce nech si najdeš krásne //
@rococco no ja by som asi trošku počkala, nie je nič horšie ako sa snažiť cez mrtovoli. ja viem, že sa snažíte dlho ale radšej počkajte. ako sa hovorí na dobré sa musí čakať. a radšej nech máte zdravé bábo ak sa celé tehu zožierať či je v poriadku či to nemali na bábo vplyv. a neboj hlavne nech sa dá mužíček do poriadku ty zatial pi čajík a budeš lepšie pripravené a určite to vyjde. ved si vo veľmi plodnej skupine 😀 😀 neboj určite to vyjde ale radšej počkajte aj ked viem že je to veľmi ťažké, ja by som už chcela pracovať na bábu, už sme sa za to aj pohádali ale asi je lepšie počkať kým sa dá všetko do poriadku aby som mala opať prísť o drobčeka radšej počkám. a tu musím čakať tri mesiace no teraz už len mesiac a sú ženy ktoré čakajú dlhšie 😀 😀 držím palce
@milluska no to neviem či som až taká silná možno to len tak vyzerá 😀 ale snažím sa. ked som čítala aj prispievala do skupín, kde boli ženy na tom ešte horšie ako ja, tak som si povedala, že musím byť silná a hlavne pre našu malé princeznú v nebíčku a pre svojho muža a dalšie deti ktoré spolu chceme mať 😀 😀 ešte raz držím palce, tfuj tfuj nech sú tam krásne tmavé //
@bobulazelena dakujeme 😀 ja verím, že tento rok to na 100% vyjde a budeme konečne rodina. viem že celkovo sa s mužom snažíme ani nie cca rok , i ked s dvomi nepodareným tehu ale spon viem, že s tehotenstvom problém nemáme tak to je veľké plus 😀 ale už sa neviem dočkať ked príde február a my si nebudeme musieť dávať pozor 😀 😀 😀 sa teším ako malá 😀 z takej blbosť 😀 😀 držím palce aj vám, tento to rok to dáme určite 😎
@milluska neboj hlavu hore ešte nie je koniec, netreba mať depku možno ešte nenastal správny čas na testovanie, hlavu hore 😀 😀 a ked nie tak do mája si tam určite nájdeš // a mne svokra (gyn. sestrička) povedal, že najlepšie sa otehotnieva na jar, vtedy je ten správny čas alebo na letnej dovolenke 😀 😀 a sú aj zdravšie detičky a maminku nemajú toľko komplikácii tak nevešaj hlavu možno práve naj jar ked bude všetko pučiť tak aj my "zapučíme" a budeme sa krásne gulatieť v lete juj sa aj teším 😀 😀 ale možno bolo len skoro testovať. a ešte jedna vec, každé bábo je jedinečné už v bruško možno sa len tomuto ešte nechce ukazovať a potom ťa pekne prekvapiť 😵
ahojte dievcata.... tak my sme sa snazili od augusta.... zial v piatok som bola na cistenie,kedze doslo k spontannemu potratu :( predtym som bola 8dni v nemocnici kvoli zacatemu krvacaniu...hodnoty hcg mi stupali velmi pomaly... az neprirodzene... a nakoniec zacali klesat :( uz som sa z toho vyplakala a snazit sa budeme nadalej....a verim v to,ze tento rok to este dotiahneme do konca
My sa snazime uz rok. Svokra bola pri vestici a vraj otehotniem v aprili 🙂) tak, ale pre istotu sa snazime stale :D
@picur22 a to ťa kvôli tomu aj čistili. viem, možno to bude znieť nepekne ale možno je dobre, že dieťatko odišlo tak skoro, ono si to príroda vie zariadiť tak, že to čo nie je zdravé odíde tak skoro. koľko som sa na plakala ked som zistila, že som tehu a po pár dní som dostala MS ale bola som chorá brala lieky, tak som to prijala, že to bolo lepšie. bolo to v máji a v júli som bola opať tehu a teraz ked nad tým uvažujem možno by som bola radšej ak by malá odišla skôr ako zistiť, že je strašne chorá a ja som musela ísť na potrat. ale viem, že je ťažké prísť o drobčeka či už je to 4tt alebo 21 brala som to veľmi ťažko v obidvoch prípadoch. tak teraz sa hlavne daj dokopy po psychickej a zdravotnej stránke a o mesiac či dva sa môžete pokúsiť od znovu. hold niekedy to príroda a sám živoť zariadi takto ale my sme silné ženy a my to zvládneme 😀
@zuzuzuzka tak to máte teraz ako nácvik. my máme v rodine, tiež jednu pani, ktorá sa venuje takýmto veciam a zatiaľ jej to vychádza. tiež nám vravela, že okolo nás sú dve dušičky ( hovorila to pred vyše rokom) a bum bola som dvakrát tehu. no a teraz vravela, že okolo nás je malá iskrička 😀 tak dúfam, že sa čoskoro rozhodne ísť knám ale mesiac nevieme. môj muž sa v poslednej dobre hrá na sibylu a hovorí, že cíti že otehotniem v marci tak som zvedavá 😀 😀 bolo by to krásne nebránila by som sa tomu 😀 😀 😀
@matilda72 ano cistili ma kvoli tomu.... vraveli aj lekari ze sa maternica musi vycistit uz len kvoli tomu aby nedoslo k nejakemu zapalu ale aj kvoli dalsiemu tehu.... a mas pravdu,lepsie teraz ako vo vyssom stadiu tehotenstva,alebo aby sa nenarodilo chorucke... este som PN a chcem ju potiahnut co najdhlsie aby som bola uplne v poriadku... a hned sa pokusat o dalsie...je to nas sen..mam uz 8rocneho syna ktory vsak nie je biologickym synom mojho partnera,,,takze mat spolocneho potomka je nas najvacsi sen... zeny toho zvladnu omnoho viac ako muzi,a ako pises sme silne a toho roku to dame... 🙂
@picur22 mna nečistili, išlo to samo, preto sa čudujem, že v takom skoro štádiu tehu. krvácala som skoro vyše týždna a bolestivo ale nečistili ma potom sme si dali pauzu počkali na prvú ms ktorá svinucha meškala a išli sme na to. niekde som čítala, že nie je treba dlho čakať, že maternica je pripravená ale po čistení to neviem ako dlho musíte čakať. ale asi po svojej skúsenosti by som počkala aspon dva mesiace. ale ja som už asi ustráchaná. mm hovoril, že sme mali dlhšie čakať a možno by sa nestalo čo sa stalo, ale to sú len dohady, kopa žien hned po potrate otehotnie a má zdravé detičky. no ja by som už išla dávno na to ale musíme či chcem alebo nechcem čakať, ale aj tak sme teraz z mm na antibiotikách tak aj tak by tento mesiac z toho nebolo nič 😀 😀 apon ma to nemrzí 😀 no jasne že to dáme, tomu ver a verím tomu, že do konca roka tu budeme všetku dávať fofo z pôrodnice s našimi vytúženými a vybojovanými detičkami 😵 😵
@matilda72 🙂 tak to je super, ze to takto preziva s Tebou 🙂 aspon Ta ozaj naladi na ten marec :D
Raz som bola aj u bylinkarky-liecitelky, ale to uz davnejsie. A ta mi povedala, ze uz deti mat nebudem. Ze mam nizko maternicu. Tak neviem. Podla mna by to gyn.zistila, kebyze mam ozaj nieco s maternicoi, nie?
@matilda72 oyuuuu. Mozrm vediet preco si musela ist na indikovant?
Pridávam sa :D :D ja mám v pláne otehotnieť už tento mesiac :D :D iný si nepripúšťam :D :D
@marienka1703 nie nevadí len aby som vás tu nevyplašila ked sa tak všetky snažíte 🙂 v 20 tt nám zistili na morfoligickom sone v martine, že naše dieťatko nemá vyvinuté dolné končatiny, respektíve chýbali kosti od predkolenia, nemala klby, a najhoršie bolo, že mala patologickú zlomeninu stehennej kosti. jednoducho dieťatko bolo deformované od bruška dola aj pohlavie sme mali určené len pravdepodobne. a po potrate nám zistili, že tá zlomená nožička začala odumierať a ihned mi podávali anitbiotiká. bolo to ťažké rozhodovanie ale verím že som urobila správne. ešte teraz čakáme na kompletné výsledky, už je to dva mesiace a stále neviem čo to spôsobilo. dr. sa domnievajú že to bola infekcia alebo zastavený vývoj v 16tt.

@bobulazelena no tak my sme boli tehu len to nevyšlo v 21tt som bola na indikovanom potrate. ale už je to dva mesiace tak sa dávame dokopy a boli by sme radi ak by to tento rok vyšlo ale nechávame tomu voľný priebeh dr povedal, že stačí počkať tri mesiace tak uvidíme. no ani ja nedržím dietu i ked by mi bola lebo s prvého tehu sa na mna nalepilo 6 kg tak bolo by to dať dole 😀 tak som chcela začať športova len to skončilo ako to skončilo 😀 😀 tak držím palce nech to tento rok vyjde, nech je rok 2016 bude pre nás úspešný 😎