icon

Injekcia na ovu a Dupfaston hormóny

macik131314
20. mar 2016

baby za aku dobu sa vám podarilo otehotnieť ak vám pichli injekciu na uvolnenie vajička a dali hormony,. my sa mame skoro dva snazime a nič. jedno dieta mame ale chceli by sme surodenca... obaja mame autoimunitnu chorobu či aj nemoze by problem a po akej dobe vám este navrhli trebars umel. oplodnenie. mám 35 rokov.
dakujem.

bobulazelena
31. mar 2016

@maja86 ja este len idem zacat brat...takze neviem, zatial nemam skusenost...🙂

maja86
31. mar 2016

@nikola116 mne ich meral moj gyn. 😀 Zatial sme este CAR nenavstivili. Aj spg robil mm moj doktor

maja86
31. mar 2016

@bobulazelena Aha... dakujem a drzim ti palce, nech to rychlo zaberie a pomoze kde ma.
@nikola116 Aj tebe drzime palce 🙂

nikola116
31. mar 2016

dakujem krasne opytam sa na to teda mojho doktora 🙂 drzte sa 🙂

bobulazelena
1. apr 2016

@maja86 aj ja drzim palce vsetkym z nas 🙂

catherinah
1. apr 2016

Mne dala Clostyl hned po výsledkoch hormonálneho profilu.
Povedala, že ak sa do troch mesiacov nezadarí, tak odporúča umelé oplodnenie.

bobulazelena
1. apr 2016

@catherinah a aku mas diagnozu,ked to u vas takto ponahla?

catherinah
1. apr 2016

@bobulazelena veľmi nízku hladinu neviem ktorého hormónu. Predpokladám že luteinizačného.

macik131314
autor
28. apr 2016

baby ako ste na tom,,, už sa vám daktorým podarilo otehotnieť od tej doby čo to tu je zverejnene???

catherinah
28. apr 2016

nám zatiaľ nie.

bobulazelena
28. apr 2016

@catherinah ja zas progesteronu 🙂

bobulazelena
28. apr 2016

@macik131314 ani nam nie...☹
Zajtra este robim kontrolny test lebo som testovala 12 dpo, zajtra je 15 dpo ale predpokladam ze nic tam nebude...

catherinah
28. apr 2016

@bobulazelena ja mám chuť sa na to uplne vykašlať a nestresovať sa každé ráno o 6.00 kvoli meraniu a očurávať testy a neviem čo ešte. psychika je sviňa.

bobulazelena
28. apr 2016

@catherinah jooj to ja nemeriam...na to ja nemam nervy...len testy ocuravam a uz aj to mi lesie na nervy... Celkovo uz som taka ze si uz ani neviem predstavit ze si niekedy najdem pozitivny tehptensky test

catherinah
28. apr 2016

@bobulazelena možno ozaj pomôže vypnúť na čas. Ja sa budím aj cez víkend pomaly o piatej s tým pocitom, že idem merať. Uplne mi to lezie na mozog.

bobulazelena
28. apr 2016

@catherinah no kvoli tomu ze sa to ma merat v rovnaky cas tak som sa rozhodla ze ja merat nebudem...ja vstavam cez tyzden o piatej...a nemienim vstavat tak skoro aj cez vikend...obzvlast ked sa cely tyzden tesim ze sa vyspim 😀

macik131314
autor
29. apr 2016

je to des... neviem ako ste na tom, ci mate uz niektore deti, ja jedno dieta mam. chceli by sme druhe,,, sak uvidime, ale keby som nemala dieta tak by som to brala asi horšie... sak uvidime čo sa stane a nechame na boziu ruku ... uvidíme...

bobulazelena
29. apr 2016

@macik131314 my nemame dietatko ☹
Som z toho sem tam na nervy, sem ram som v pohode, raka emocionalna hupacka...

sono2
29. apr 2016

@macik131314 a to je aká choroba. Lebo práve to môže brániť otehu. Pregnyl je len na naplánovanie styku

kej6
10. máj 2016

Ahojte aj mne doktor dal clostyl pregnyl a duphaston. Minulý týždeň ma hrozne bolelo brucho akoby som mala dostať menzes a aj prsia ma už vyše týždňa bolia a stále som veľmi unavená. Testy sú stále negatívne :( tento týždeň by som mala dostať menzes. Myslíte že sa nám mohlo zadarit?

linda2985
10. máj 2016

@kej6 Ahoj, koľky DC si? ja som dnes 28DC a test som mala tiež negatívny, ale ja nemam žiadne príznaky a čakam tiež na menzes :( ak mas taketo príznaky, tak podla mna mas velku nadej 🙂

kej6
10. máj 2016

Ja som dnes 29..takže netrpezlivo čakám ci príde či nie...dúfam že sa to podarilo

linda2985
10. máj 2016

tak drzim palce daj vedieť potom...ja som brala teraz tuto kombinaciu liekov prvy mesiac...takze ideme skusat stastie v ďalšom cykle

kej6
10. máj 2016

@linda2985 aj ja tebe držím palce..dúfam že sa nám to podarilo už v tomto cykle 🙂

ammy311
10. máj 2016

ja idem zajtra na ďalšiu injekciu Pregnylu...ale neviem už som ju mala dva krat a nič...podľa doktorky mi pomaly dozrievajú vajíčka...

linda2985
11. máj 2016

@ammy311neboj raz to príde, treba iba veriť....ja verim 🙂 ako na to prišla,že pomaly dozrievajú?

ammy311
11. máj 2016

bola som na kontrole 15MC a ich velkosť bola 16mm a ževraj maju mať už 20mma viac 🙂 že teoreticky je to možné že to bude aj takto fungovať tak uvidíme 🙂

stevvvka
11. máj 2016

@bobulazelena tak nemeraj cez vikend. Ak bude v pondelok zvysrna teplota oproti piatku, tak cez vikend bola ovulka...alebo piatok...to su teoreticky tri mozne dni, ale budes vediet aspon ci bola alebo nie 🙂

linda2985
13. máj 2016

@kej6 tak ja uz mam istotu, ze sa to nepodarilo tento mesiac, ty ako niečo nové?

kej6
14. máj 2016

@linda2985 prajem ti nech sa to teraz už podarí..ideš teraz druhé kolo liekov? Ja stále čakám..Čítala som že po duphastone môže prísť menstruacia tak do 10 dní..Bolesti už prestali ale nemám odvahu si zas robiť test..budúci týždeň chcem ísť ku doktorovi