Injekcia na ovu a Dupfaston hormóny
baby za aku dobu sa vám podarilo otehotnieť ak vám pichli injekciu na uvolnenie vajička a dali hormony,. my sa mame skoro dva snazime a nič. jedno dieta mame ale chceli by sme surodenca... obaja mame autoimunitnu chorobu či aj nemoze by problem a po akej dobe vám este navrhli trebars umel. oplodnenie. mám 35 rokov.
dakujem.
@bobulazelena Aha... dakujem a drzim ti palce, nech to rychlo zaberie a pomoze kde ma.
@nikola116 Aj tebe drzime palce 🙂
dakujem krasne opytam sa na to teda mojho doktora 🙂 drzte sa 🙂
@maja86 aj ja drzim palce vsetkym z nas 🙂
Mne dala Clostyl hned po výsledkoch hormonálneho profilu.
Povedala, že ak sa do troch mesiacov nezadarí, tak odporúča umelé oplodnenie.
@catherinah a aku mas diagnozu,ked to u vas takto ponahla?
@bobulazelena veľmi nízku hladinu neviem ktorého hormónu. Predpokladám že luteinizačného.
baby ako ste na tom,,, už sa vám daktorým podarilo otehotnieť od tej doby čo to tu je zverejnene???
nám zatiaľ nie.
@catherinah ja zas progesteronu 🙂
@macik131314 ani nam nie...☹
Zajtra este robim kontrolny test lebo som testovala 12 dpo, zajtra je 15 dpo ale predpokladam ze nic tam nebude...
@bobulazelena ja mám chuť sa na to uplne vykašlať a nestresovať sa každé ráno o 6.00 kvoli meraniu a očurávať testy a neviem čo ešte. psychika je sviňa.
@catherinah jooj to ja nemeriam...na to ja nemam nervy...len testy ocuravam a uz aj to mi lesie na nervy... Celkovo uz som taka ze si uz ani neviem predstavit ze si niekedy najdem pozitivny tehptensky test
@bobulazelena možno ozaj pomôže vypnúť na čas. Ja sa budím aj cez víkend pomaly o piatej s tým pocitom, že idem merať. Uplne mi to lezie na mozog.
@catherinah no kvoli tomu ze sa to ma merat v rovnaky cas tak som sa rozhodla ze ja merat nebudem...ja vstavam cez tyzden o piatej...a nemienim vstavat tak skoro aj cez vikend...obzvlast ked sa cely tyzden tesim ze sa vyspim 😀
je to des... neviem ako ste na tom, ci mate uz niektore deti, ja jedno dieta mam. chceli by sme druhe,,, sak uvidime, ale keby som nemala dieta tak by som to brala asi horšie... sak uvidime čo sa stane a nechame na boziu ruku ... uvidíme...
@macik131314 my nemame dietatko ☹
Som z toho sem tam na nervy, sem ram som v pohode, raka emocionalna hupacka...
@macik131314 a to je aká choroba. Lebo práve to môže brániť otehu. Pregnyl je len na naplánovanie styku
Ahojte aj mne doktor dal clostyl pregnyl a duphaston. Minulý týždeň ma hrozne bolelo brucho akoby som mala dostať menzes a aj prsia ma už vyše týždňa bolia a stále som veľmi unavená. Testy sú stále negatívne :( tento týždeň by som mala dostať menzes. Myslíte že sa nám mohlo zadarit?
Ja som dnes 29..takže netrpezlivo čakám ci príde či nie...dúfam že sa to podarilo
tak drzim palce daj vedieť potom...ja som brala teraz tuto kombinaciu liekov prvy mesiac...takze ideme skusat stastie v ďalšom cykle
ja idem zajtra na ďalšiu injekciu Pregnylu...ale neviem už som ju mala dva krat a nič...podľa doktorky mi pomaly dozrievajú vajíčka...
@ammy311neboj raz to príde, treba iba veriť....ja verim 🙂 ako na to prišla,že pomaly dozrievajú?
bola som na kontrole 15MC a ich velkosť bola 16mm a ževraj maju mať už 20mma viac 🙂 že teoreticky je to možné že to bude aj takto fungovať tak uvidíme 🙂
@bobulazelena tak nemeraj cez vikend. Ak bude v pondelok zvysrna teplota oproti piatku, tak cez vikend bola ovulka...alebo piatok...to su teoreticky tri mozne dni, ale budes vediet aspon ci bola alebo nie 🙂

@maja86 ja este len idem zacat brat...takze neviem, zatial nemam skusenost...🙂