Inofolic alebo Femibion 800
Baby potrebovala by som poradit co je na trhu "lepsie" 🙂 dakujem
Mam na predaj inofolic, dva a pol balenia za 28 eur.
@dasa71 aj ja si myslím 🙂)) drzim všetkým snažilkam prsteky 🙂
Ahoj baby, mám na predaj 2 krabicky femibion 1 ( z jedného chyba 8ks) cena 15€.
A 3 krabicky kyselina listova od Dr.Max (90ks/krabicka) cena 10€. My sme uz po 13.tyzdni takže nám toľko kyseliny listovej uz netreba. V príprade záujmu pošlem aj na dobierku.
inofolic vie rozhadzovat ms cyklus tak odporucujem femibion
cena femibion 1 by sa nedala dohodnut nizsie lebo je to vela a v lek. kupim lacnejsie za 12,8eur
ma niekto skusenost z femibion 1 po kolkom uzivani sa vam podarilo otehotniet
Ahojte mám na predaj Femibion 1 -53 tabliet (12€) a ešte zabalený 60 tabliet (15€)
ahojte, ja mam tiež cele nedotknute balenie Femibion 1 - 60 tabliet za 20 eur...... predam za 10 eur + poštovne lebo ho nevyužijem už
Ahojte, len sa pridávam,s priatelom sme sa snazili pol roka, brala som Femibion, posledne 2tyzdne Inofolic a vyslo to. Takze pozitivna skusenost s inofolicom, Zelam vela stastia.
@suzanne3223 ahoj - vies mi prosim ta napisat aky je rozdiel medzi nimi? oni pomahaju otehotniet alebo ako si to mam vysvetlit? viem ze su to nejake vitaminy ibaze najskor som si myslela, ze sa uzivaju len pocas tehotenstva 🤐 🤐 🤐 🤐
@ludmilik13 Femibion je dobre brat aspon 1mesiac pred otehotnenim a potom do 2trimestra, je to vitamin. Inofolic staci uz len v case planovania, podporuje spravnu funkciu vajecnikov a dozrievanie vajicok.
Ahojte. Mam na predaj femibion 1. Dvojbalenie, teda 2 x 30 ks. Spolu za 18 eur. Exp 04/2017.
Nepredavate niektora Inofolic? Poprosim IP 🙂
Baby ak máte inofolic, mám záujem!
Ahojte ak by bol záujem mám na predaj inofolic aj folandrol.
ahojte, viete mi poradit ? mozem zacat brat inofolic aj ked mam vynechanu menstruaciu ? (mam nepravidelnu) ... dakujem 🙂
Ahojte, mám na predaj femibion 29 tabliet (lebo jednu som užila), 8eur, plus pošta.
Ahojte, ostalo mi 60+5 ks inofolic, neotvorené balenie, exp- 5/2019, cena 30+pošta.🙂
Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€

@ivka7183015 jeeeej super! tak sa drz. Myslim, ze urcite ma na tom svoj podiel aj femibion 🙂