icon

Inofolic alebo Femibion 800

maruska261
30. sep 2013

Baby potrebovala by som poradit co je na trhu "lepsie" 🙂 dakujem

katarina1984
8. apr 2015

@leonka16 dala som na radu lekara 😉

dasa71
9. apr 2015
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@ali223 ja som bola tehu hned prvý mesiac po užívani Femibionu ostala som dost prekvapena cakala som ze to bude trvat dlhšie 🙂

nellka011
12. apr 2015

Baby rozhodujem sa kúpiť zajtra Inofolic. Snažíme sa vyše pól roka a nič. Máte kladné skúsenosti?

any81
13. apr 2015

Ahojte, mam na predaj zvysny Femibion 800. Mam balenie Femibion 800 (25 tab) a mam aj Femibion 800 bez jodu (26 tab), ten som uzivala kvoli problemu so stitnou zlazou. V pripade zaujmu piste IP  🙂

ali223
16. apr 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@dasa71 nám to trvalo dlhsie ale bolo to asi aj mojim horsim zdravotným stavom ale femibion800 bol fajn aj gynekolog mi ho odporucil ze potrebujem doplnit potrebné vitaminy aj inak ako stravou

fifinka84
16. apr 2015

ja mozem odporucit femibion, a na pomoc pri otehotneni (okrem partnera) je velmi fajn bylinka maca.

minv
28. apr 2015

@leria ahojjj ja mam zaujem o inofplyc mas ho este ??

minv
28. apr 2015

@inge888 ahojjj a mas ho este?

leria
29. apr 2015

@minv predaný

leonka16
29. apr 2015

@katarina1984 ....na rady lekara som dala uz pred 15 rokmi a doteraz nic 😢 a preto ako sa hovory =TOPIACI sa aj SLAMKY CHYTA asi tak v mojom pripade ☹

zuzca30
30. apr 2015

Ahojte. Ja odporucam Inofolic, nam urcite pomohol. Samozrejme som "nahovorila" aj mm na Folandrol. Kedze nemal uplne top spermiogram.
Drzim palce a verim, ze sa coskoro, aj vdaka Inofolicu zadari.

jarka800
18. máj 2015
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

ja beriem femibion odkedy som zistila že som tehotna 🙂 a chcem ho brat aj po porode ked som kukala v telke ze uz babatkam chýbaju potrebne vitaminy tak som sa rozhodla nie len zdravo a poriadne sa stravovat ale brat aj vitaminy dufam ze mailicky bude mat vsetko co potrebuje

moonshine1
19. máj 2015
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

ja tiez beriem femibion a kamaratka ho barala od vysadenia antikoncepcie a otehotnela po 2 mesiacoch 🙂

hudecka9
10. jún 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

@moonshine1 ja beriem femibion 3 mesiace no zatial nic ale asi to bude aj stresom :(

blv55
30. júl 2015

ahojte predám Femibion (na plánovanie tehotenstva až do konca 12.týždňa tehotenstva), balenie 60 tablet, zostalo ešte 48. Môj gynekológ mi predpísal iné vitamíny.

bajciatko
30. júl 2015

@labajka ako dlho si brala gynex kým si otehotnela?

labajka
31. júl 2015

@bajciatko asi jeden a pol mesiaca, manžel so mnou

any81
29. aug 2015

Ahojte, mam zvysny Femibion 800. Mam balenie Femibion 800 (25 tab) a mam aj Femibion 800 bez jodu (26 tab), ten som uzivala kvoli problemu so stitnou zlazou. Cena dohodou 🙂

hudecka9
6. okt 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

babule mne to uz meska, zajtra idem na prehliadku a uvidime, co mi lekar povie. Uzivam femibion uz 9 mesiacov a naposledy mi povedal, ze ak nebudem mysliet na to tehotenstvo prilis, nebudem sa velmi stresovat a poctivo uzivat femibion, ze by sa nam mohlo postastit. Tak snad mal pravdu.. Uvidime.. 🙂

janickacrazy
6. okt 2015

@hudecka9 Držím palčeky, aby to vyšlo. 😉

ali223
13. okt 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@hudecka9 drzim palce, snad femibion pomohol 🙂 len zase ho nevysadte hned uzivat ho treba az do 13 tyzdna tehotenstva a potom prejst na femibion 2 🙂 aby dietatko sa narodilo zdrave 🙂

terry337
13. okt 2015

Ahojte baby, predavam Femibion 800, PC 20eur, chyba len jedna jedina tabletka, na cene sa vieme dohodnut.Piste mi do spravy.Dakujem.

dasa71
14. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@hudecka9 no ako? cakate babatko? 🙂 mne femibion pomohol uz po mesiaci uzivania a uz mame len par tyzdnov do porodu a stale uzivam femibion 2 🙂

travnerka12
16. okt 2015
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@dasa71 v kolkom tyzdni sa prechadza z 1 na 2? alebo podla coho vies ze je na case to zmenit? 🙂

dasa71
2. nov 2015

@travnerka12 femibion 2 sa berie od 13 tt. 🙂 az do ukoncenia dojcenia..

ninus22
19. nov 2015

Baby čo užívate inofolic, ja som začala minuly mesiac hned po menzese a nasledujuci som mala dostat 15.11. a od 13teho som mala take male spinenie a 16teho rano sa mi rozbehli take silne ake som nikdy nemala (s prepacenim ako keby zo mna tiekli zrazeniny a huste hlieny) mate s tym skusenost? a dnes už nič, včera mi skončili, takze trvali cca 2,5dna :( teraz neviem ci to može byt inofolicom alebo niečim iným...

ivka7183015
19. nov 2015

@ninus22 ahoj ja som brala inofolic 4 mesiace, nikdy pred MS som nemala špinenie ktoré trvalo 1-2 dní a pri inofolicu sa mi to stawalo, nehovorím že je zlý ale mne osobne nepomohol preto teraz skúšam femibion 800 ešte som len 2 dc tak uvidím, hádam sa nám všetkým snažilkam zadari vtom čarovnom decembri;)))

travnerka12
11. feb 2016
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@dasa71 to som nevedela, myslela som, ze po narodeni dietata sa automaticky vysadi, lebo je uz nepotrebny 🙂

moniciatko9
17. feb 2016
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

@travnerka12 lenze dieta dostava vitaminy aj cez mlieko🙂 preto je dobre femibion brat este aj do konca dojcenia. Ale tak to je na zvazeni kazdej maminy ci ho bude uzivat alebo ho vysadi.

ivka7183015
17. feb 2016

Baby neviem ci vďaka femibion 800 no po 3 baleniach som tehu 🙂 muž bral folandrol ;) držím všetkým prsteky ;)