icon

Inofolic + čerstvá materská kašicka alebo Bee well fertile

22. jún 2022

Ahojte 🙂 prosim o radu a vase skusenosti. Potvrdili mi PCOS a teda mam brat inofolic. Popri tom beriem femibion 1 tak len sporadicky. Kedze sa snazime o dieta a aj manzel ma zle vysledky spermiogramu, chcela by som na podporu plodnosti a liecbu PCO uzivat matersku kasicku. Neviem vsak ci ju mozem s inofolicom a ci je lepsia cerstva MK alebo to bee well fertile? Kedze inofolic obsahuje tie latky ako VMK, chcela som proste nieco prirodne a VMK je vychvalovana. Prosom poradte zienky 🙂 budem vdacna za akukolvek skusenost a nazor.

rebecca999
•
22. jún 2022

Ahoj. My sme sa pred 3,5 rokmi snažili a máme teda synčeka a začali sme sa znovu aby mal súrodenca a včera som rozklikla apku s grafmi a všetky doplnky som si pamätala len túto kašičku som zabudla. Odporúčam. Ja som brala femibion 1 (inofolic nezabral mesiace), vitex od ovulky, alchemilku caj do ovulky, macca, včeliu. Muž folandrol, vit E, macca, tribulus

autor
•
22. jún 2022

@rebecca999 ahoj dakujem za koment 🙂 myslis ze nie je problem ak by som uzivala naraz inofolic a matersku kasicku? Tiez zvazujem ci cerstvu VMK alebo to bee well fertile lebo tam uz je latka obsiahnuta ako vo inofolicu.

rebecca999
•
22. jún 2022

Ja som to spolu neužívala ale nemyslím si že by to mohol byť problém. Ale niesom lekár. Skús sa radšej v lekárni opýtať lekárničky.