Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
ahojte mám inofolic combi 41 ks v baleni predam s postovnym za 20€ mne pomohol v prvom cykle uzila som 19 tabliet 🙂
@migl88 ahoj prosím ta už si predala?
Ako dlho ste brali IC?Teda kedy sa zadarilo, a stalo sa že ste z neho ovulaciu nemali,alebo vám ju posunulo....
Baby, brali ste popri inofolicu combi aj iné lieky, napr Duphaston???? Ja beriem oboje a mám pocit že mi to veľmi rozhodilo rytmus, dr veľmi poradiť nevie, že mám sledovať zmeny.... 😭😭
@zuzka_puska áno brali.
@mouse14 a dobre? Ja beriem aj-aj.... A neviem, napriek užívaniu duphastonu ,po ktorom som mala cyklus ako hodinky, teraz keď beriem inofolic combi cyklus sa mi posunul a ms prišla neskôr ako mala prísť... Tak rozmýšľam, či to je ok.... Dr tvrdí, že všetko super, že mám to ďalej takto užívať a sledovať zmeny, ale nepozdáva sa mi to, keďže si svoje telo poznám. Tým pádom aj ovulka sa mi posunula, všetko je akési zvláštne 🤷
@zuzka_puska ja beriem inofolic len po ovulaciu a potom Duphaston
@mouse14 môžem sa opýtať prečo len tak? V pribalovom letaku som nenašla info, žeby sa malo užívanie po ovulácii prerušiť 🤷 ani dr mi nič také nepovedal ,tak neviem 😭
@zuzka_puska lebo mám PCO, a v druhej polke cyklu mám málo progesterónu, a keby som otehotnela neudržala by som v sebe.....
@mouse14 jaj takto už rozumiem...ja beriem celý mesiac bez prestávky... Plus Duphaston. Ako dlho už to užívaš ,takto v kombinácii? Ja zatiaľ Duphaston vyše roka a inofolic combi druhý mesiac. Zatiaľ bezuspesne. 🤷 čítala som, že sú aj ženy ktoré otehotneli po vybratí jedného, dvoch balení inofolicu, alebo inofolicu combi.... Čo ale nie je môj prípad
Ahojte. Ja som uživala po roku snaženia inofolic combi asi 3mesiace, partner folandrol. A už čakáme vysnívané bábätko 🙏 🥰❤️
Takže ja odporúčam
Predavam skoro cely balik folandrol pre muza. Ak by mal niekto záujem kludne napíšte. ☺️
Ahojte baby aké máte skúsenosti s alchemilkovym čajom a inofolikom ďakujem za odpoveď
Mam na predaj 42 ks Inofolic combi. Cena 17+ posta
Ja beriem tretí mesiac inofolic, predchádzajúci dom ovulaciu vôbec nemala.Nechapala som prečo.Robim si testy a dajak nič, tento mesiac uvidím že ako bude
@katyess to aj mňa zaujíma, kedy si potom mala ovuláciu, a kedy sa cyklus upravil. Ja beriem inofolic 3 mesiac...tento mesiac som tiež ovuláciu nemala ako píše mouse14. Vôbec 😭 dokonca ani hlien podľa ktorého by som aspoň co-to odsledovala, úplne sucho,celý mesiac. Nerozumiem tomu vôbec. Kúpila som si aj macu peruánsku, čítala som že aj po maci sa zvykne cyklus upraviť 🤷
Ja som si kúpila čistý inozitol, je to to isté čo je v inofolicu len nie pod ich značkou, samozrejme lacnejšie.Kombinujem to s gynex kvapkami.Tak uvidíme.Druhy deň má bolia vaječníky, dnes som 17Dc tak uvidíme či bude ovulácia tento mesiac.
Dievcata hlavne myslite na to,ze to nie je len o vyzivovych doplnkoch. Je to komplexna zalezitost tykajuca sa zivotneho stylu a stravy. Reprodukcny system je riadeny hormonmi a tie suvisia so stravou, mne velmi pomohla prave ta a ked som vylucila sacharidy, aj to mi vzdy pomoze upravit cyklus.pri prvom tehu mi pomohlo stravovanie podla p.Macingovej,kniha Najedzte sa do stihlosti.vazne odporucam! Rychle a velmi chutne jedla! PCO suvisia velmi so stravou, sama by som neverila,keby to neskusim...! Ale ano,vyzivove doplnky dopomozu 🙂👍 ale treba dbat aj na ten zaklad- strava. Drzim palce!

@barbi339 mne ano 🙂 teda asi pravdepodobne...brala som aj praskovy,ale ten nic...snazili sme sa skoro rok...a po inofolic combi sa nam podarilo...pocas tehu mi tiez zistili znizenu funciu hypo 😞 teraz by sme chceli druhe, tak uvidime...