Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
@katyess ahooj ešte máš na predaj
@milos32nika21 ahoj,zial to hned odislo
Ahojte snazilky , inofolik combi som sa zaregistrovala už ho beriem 2 mesiace 2 xdenne s priateľom sa snažíme už pomaly rok a stále nič som zúfalá 🙄 bola som aj u lekára povedal mi že vôbec u mňa nebrebieha ovulácia že vraj goli nadváhe myslíte že mi pomôže ?
Ahojte, mate niekto skúsenosti s inofolic premium alebo inofolic combi premium? Alebo info v com sa líši od tých klasických?
Ahojte dievčatá chcem sa s vami poradiť rozhodla som sa ze už chcem užívať nie aké doplnky ktoré pomáhajú otehotnieť nemala som minule kedy to užívať čajík a inofolik som užila asi 10dnipotom prišli rodine problémy nemala som ani chuť riešiť tehotenstvo tak už vďaka Bohu problémy po riešenie 🙂 no teraz sa chcem správne rozhodnúť kúpiť si Femibion tabletky alebo Inofolik mam Pco a neviem co by bolo najlepšie užívať ďakujem za odpoveď 😍
Ahojte dievčatá, zvýšilo mi 58ks kapsúl INOFOLIC COMBI. Rada by som ich posunula ďalej, mne pomohli..
30€
Predám inofolic combi premium.Chyba tam len 8 tabletiek a záruka je do 6/22
Ahojte. Tie čo tu píšete, ze ste začali brat inofolic pomohol vám? A po akom čase pomohol? Dakujem
máte prosím niekto ešte na predaj inofolic premium ďakujem 😁
Ak by mal niekto zaujem, ideal okolie PD. Mam na predaj Inofolic Combi 30tbl, onedlho konci expiracia, tak cena dohodou.

@katyess Mám PCO, trikrát som bola tehotná,žiaľ dva potraty, jedno donosene,žiadne diéty som nedržala, akurát detox s chlorellou....