icon

Inofolic combi - skúsenosti

katyess
10. sep 2016

Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂

katyess
autor
3. okt 2017

@valusik12 po inofolicu cobi po 2 mesiacoch🙂

dzein123
26. okt 2017

Ahojte, mam na predaj dve balenia inofolic combi.
Pred dvomi dnami mi prisiel, z jedneho balenia chybaju dve tablety, a dnes mi lekar oznamil ze mame kinderko.

leonie28
27. okt 2017

@dzein123 poprosím cena?

ingrid0105
31. okt 2017

@dzein123 aktualne?

dzein123
9. nov 2017

@ingrid0105
Uz nie :(

skvarocka
9. nov 2017

Ahojte. My Zevraj nemáme žiadny problém ale aj tak sa nedarí už 6 rokov. Po neúspešných oplodneniach(bez oplodnenia vajíčok) mi doktor odporučil inofolic combi. Videl na mne že som pribrata hlavne na bruchu. Ja som z hormónov dala už 10kg hore. Dúfam že z inofolicu sa nepriberá ešte viac. Až sa toho bojím. Aký to má dopad na metabolizmus? Máte nejaké skúsenosti s hormonalnymi výkyvmi alebo priberaním? Nemyslím počas tehu ale počas liečby. S hormónov sa moj metabolizmus výrazne zmenil a teda sa bojím brat znova niečo čo ho môže znovu ovplyvňovať. Ďakujem za rady

aska181
11. nov 2017

Ahojte, predám Inofolic Combi 1 celé balenie (60ks) + 18 ks z načatého balenia. Dátum exp. 4/2018. Cena 40,00€. Mne Inofolic Combi pomohol. Mám PCO, Inofolic Combi som užívala a pritom začala aj cvičiť, mám pocit, že som nemala takú veľkú chuť na jedlo. Rozhýbala som telo+pravidelná strava = dobrý metabolizmus a potom všetko išlo tak ako malo.

semisa
13. nov 2017

@aska181 ahoj a mozem sa opytat kolko si ho uzivala? Diky 🙂

aska181
13. nov 2017

@semisa začala som cca v auguste- no vtedy som ho uzivala nepravidelne. Pravidelne som začala asi v septembri - jeden vecer jeden rano.

semisa
13. nov 2017

@aska181 dakujem🙂 .. ja som ho zacala teraz uzivat hlavne na cyklus a dufam ze sa aj zadari 🙂 .. ja krvacam 25 dni .. gynos ze to sa upravi a ze mam uzivat inofolic combi .. uzivam ho dva tyzdne ale stale tak isto .. asi to musi byt dlhodobo

aska181
14. nov 2017

@semisa No myslim ze par mesiacov by bolo dobre keby si uzivala. Ak by si mala zaujem o inofolic combi, daj vediet, na cene sa dohodneme, ešte mi zostal...

semisa
14. nov 2017

@aska181 dakujem teraz este mam ;) no vyskusam brat ;)

aska181
14. nov 2017

@semisa Ak máš aj nejaké kilečká navyše, skús zapojiť pohyb - najlepšie napr. kruhové tréningy, je to makačka ale rozhýbe to riadne telo.

semisa
14. nov 2017

@aska181 veru mam ☹ ale nechcu dole .. uz aj stravu mam upravenu aj som zacala cvicit .. nic moc ale aspon nejake cvicenie

aska181
15. nov 2017

@semisa Vieš čo, ja som sa v lete do toho pustila, bicyklovala ako bláznivá každý deň cca hodina + 2x do týždňa kruhové tréningy. Kilá moc nešli dolu, to je pravda, aj u mňa. Dobré je jesť 5x denne ale naozaj nevynechať desiatu a olovrant - aspoň niečo malé hodiť do úst, začínať deň pohárom vody, ak máš PCOS tak treba naštartovať metabolizmus a hýbať sa, pomôže to nielen telu ale aj duši :D len treba vydržať a povedať si, že cvičíš pre zdravie a nie len pre krásu. Ale uvidíš, že ak budeš naozaj makať, aj nejaké tie kilečká pôjdu dolu. Držím silno palce 🙂 len neprestávaj a bojuj!!!

semisa
15. nov 2017

@aska181 Dakujem za podporu .. no to cvicenie musim aktivne zapojit do harmonogramu ... no a podla gynosa PCOS nemam ale moj cyklus je hrozne rozhadzany

semisa
23. nov 2017

Baby pomoc .. uzivam ten inofoilkc combi a dva tyzdne pred ms mi uz zacala ms ... co mam robit .. to moze byt z inofolicu? ..

skvarocka
4. dec 2017

Ahojte. Ms som dostala na 29ty deň čo je u mna Ok len som ju mala iba 2 dni. Druhý deň hrozné bolesti a tretí deň už ani kvapka. Je to normálne pri inofolic combi?

skvarocka
5. dec 2017

@semisa
@aska181 dievcata neviem či je to z týchto tabliet alebo čo ale nenormálne sa stále potim hlavne v noci a potom aj počas rana. Máte podobne stavy z toho alebo to len somnou niečo nieje v poriadku?! Niečo podobne som mala po hormonálnej liečbe ale tak neviem či inofolic sa radi medzi hormonálny

aska181
5. dec 2017

@skvarocka Ahoj, ja som nemala žiadne vedľajšie účinky, nespozorovala som ani nejaké zvýšené potenie...

zdenka2710
6. dec 2017

Ahojte, predám Inofolic Combi. Zostalo mi 40 tabliet. Dátum exp. 4/2018. Cena 20,00€. Mne Inofolic pomohol, začala som ho užívať po chromopertubácii a drillingu vaječníkov. Okrem toho som chodila iba k diabetológovi. Tam som dostala rady ako sa stravovať a tabletky aj keď som glukózu v krvi mala v norme, čo iní lekári nechápali prečo ich užívam ale ja som zaexperimentovala, keďže sa nám nedarilo a do pol roka a dačo sa zadarilo. 🙂

semisa
6. dec 2017

@skvarocka ani nie... ja mam skor potenie stale... lebo som ubehana

skvarocka
7. dec 2017

@aska181
@semisa a bolelo vás v podbrušku (či skôr vaječníky) aj po kramoch? Ja som dostala 1ho mala som len 2 dni a ešte dnes (7ho) má veľmi bolia čo u mna vôbec nieje zvykom.

mimac
8. dec 2017

predám inofolic combi, netreba mi ho už.píšte mi prosím, predám ho za 25e už aj s poštovným, IP prosím, dakujem!

mimac
8. dec 2017

@mimac oprava chcela som napísať 35e už aj s poštovným,ale viem sa aj dohodnúť, ĎAKUJEM!!!

ete
18. dec 2017

@zdenka2710 ahoj mas este ten inogoluc combi kupim

ninuuus14
20. dec 2017

@skvarocka
Ahoj, ja beriem obycajny inofolic(prasok) a len po tyzdnovom uzivani som zaregistrovala tiez neskutocne potenie...take nieco som naposledy mala pri uzivani antikoncepcie, preto som ziadnu dlhsie nebrala...neviem co s tym, inofolic brat chcem ale to potenie je na nervyyy 🙄😖

skvarocka
23. dec 2017

@ninuuus14 po čase sa to trosku ukludnilo. Len ovu bola neskôr o pár dni a odkedy začala tak už týždeň mám take bolesti či pocit ako pri mrche. Takze neviem vôbec čo si mám o tom myslieť. Ako dlho to berieš? Ja asi 6 týždňov. Začala som asi v polovici minulého cyklu

ninuuus14
24. dec 2017

No kym si odpisala, tak za tych par dni to potenie aj mne ustupilo, myslim ze to bola asi len taka prvotna reakcia. Priatel berie florandol a tiez potenie zaregistroval. Ja este len dva tyzdne, tiez pocitujem bolesti v podbrusku. A ovulaciu este len budem zistovat, kedze to beriem kratko.

annie89
24. dec 2017

Ahojte, kočky 🙂
Idem si ku vám po radu, či náhodou niektorá nemala rovnakú skúsenosť.
Inofolic (2 vrecúška - ráno/večer) užívam už druhý týždeň.
Keďže sa aktívne snažíme o bábätko, všetko sledujeme.
Do mrchy mi zostáva ešte celý týždeň, ja už však neviem zmestiť prsia ani do jednej podprsenky (o bolestivosti nehovoriac), navyše sú veľmi horúce a počas posledných štyroch dní mám neznesiteľné bolesti v podbrušku.
Tehotenský test mi zatiaľ nič neukazuje. Takže sama neviem, čo sa mi s telom deje.
Mali ste niektorá takéto "príznaky" počas užívania inofolicu?
Veľmi krásne ďakujem za akúkoľvek správu 🙂