Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
Ahojte, mam na predaj dve balenia inofolic combi.
Pred dvomi dnami mi prisiel, z jedneho balenia chybaju dve tablety, a dnes mi lekar oznamil ze mame kinderko.
@dzein123 aktualne?
@ingrid0105
Uz nie :(
Ahojte. My Zevraj nemáme žiadny problém ale aj tak sa nedarí už 6 rokov. Po neúspešných oplodneniach(bez oplodnenia vajíčok) mi doktor odporučil inofolic combi. Videl na mne že som pribrata hlavne na bruchu. Ja som z hormónov dala už 10kg hore. Dúfam že z inofolicu sa nepriberá ešte viac. Až sa toho bojím. Aký to má dopad na metabolizmus? Máte nejaké skúsenosti s hormonalnymi výkyvmi alebo priberaním? Nemyslím počas tehu ale počas liečby. S hormónov sa moj metabolizmus výrazne zmenil a teda sa bojím brat znova niečo čo ho môže znovu ovplyvňovať. Ďakujem za rady
Ahojte, predám Inofolic Combi 1 celé balenie (60ks) + 18 ks z načatého balenia. Dátum exp. 4/2018. Cena 40,00€. Mne Inofolic Combi pomohol. Mám PCO, Inofolic Combi som užívala a pritom začala aj cvičiť, mám pocit, že som nemala takú veľkú chuť na jedlo. Rozhýbala som telo+pravidelná strava = dobrý metabolizmus a potom všetko išlo tak ako malo.
@semisa Vieš čo, ja som sa v lete do toho pustila, bicyklovala ako bláznivá každý deň cca hodina + 2x do týždňa kruhové tréningy. Kilá moc nešli dolu, to je pravda, aj u mňa. Dobré je jesť 5x denne ale naozaj nevynechať desiatu a olovrant - aspoň niečo malé hodiť do úst, začínať deň pohárom vody, ak máš PCOS tak treba naštartovať metabolizmus a hýbať sa, pomôže to nielen telu ale aj duši :D len treba vydržať a povedať si, že cvičíš pre zdravie a nie len pre krásu. Ale uvidíš, že ak budeš naozaj makať, aj nejaké tie kilečká pôjdu dolu. Držím silno palce 🙂 len neprestávaj a bojuj!!!
Baby pomoc .. uzivam ten inofoilkc combi a dva tyzdne pred ms mi uz zacala ms ... co mam robit .. to moze byt z inofolicu? ..
Ahojte. Ms som dostala na 29ty deň čo je u mna Ok len som ju mala iba 2 dni. Druhý deň hrozné bolesti a tretí deň už ani kvapka. Je to normálne pri inofolic combi?
@semisa
@aska181 dievcata neviem či je to z týchto tabliet alebo čo ale nenormálne sa stále potim hlavne v noci a potom aj počas rana. Máte podobne stavy z toho alebo to len somnou niečo nieje v poriadku?! Niečo podobne som mala po hormonálnej liečbe ale tak neviem či inofolic sa radi medzi hormonálny
Ahojte, predám Inofolic Combi. Zostalo mi 40 tabliet. Dátum exp. 4/2018. Cena 20,00€. Mne Inofolic pomohol, začala som ho užívať po chromopertubácii a drillingu vaječníkov. Okrem toho som chodila iba k diabetológovi. Tam som dostala rady ako sa stravovať a tabletky aj keď som glukózu v krvi mala v norme, čo iní lekári nechápali prečo ich užívam ale ja som zaexperimentovala, keďže sa nám nedarilo a do pol roka a dačo sa zadarilo. 🙂
predám inofolic combi, netreba mi ho už.píšte mi prosím, predám ho za 25e už aj s poštovným, IP prosím, dakujem!
@zdenka2710 ahoj mas este ten inogoluc combi kupim
@skvarocka
Ahoj, ja beriem obycajny inofolic(prasok) a len po tyzdnovom uzivani som zaregistrovala tiez neskutocne potenie...take nieco som naposledy mala pri uzivani antikoncepcie, preto som ziadnu dlhsie nebrala...neviem co s tym, inofolic brat chcem ale to potenie je na nervyyy 🙄😖
No kym si odpisala, tak za tych par dni to potenie aj mne ustupilo, myslim ze to bola asi len taka prvotna reakcia. Priatel berie florandol a tiez potenie zaregistroval. Ja este len dva tyzdne, tiez pocitujem bolesti v podbrusku. A ovulaciu este len budem zistovat, kedze to beriem kratko.
Ahojte, kočky 🙂
Idem si ku vám po radu, či náhodou niektorá nemala rovnakú skúsenosť.
Inofolic (2 vrecúška - ráno/večer) užívam už druhý týždeň.
Keďže sa aktívne snažíme o bábätko, všetko sledujeme.
Do mrchy mi zostáva ešte celý týždeň, ja už však neviem zmestiť prsia ani do jednej podprsenky (o bolestivosti nehovoriac), navyše sú veľmi horúce a počas posledných štyroch dní mám neznesiteľné bolesti v podbrušku.
Tehotenský test mi zatiaľ nič neukazuje. Takže sama neviem, čo sa mi s telom deje.
Mali ste niektorá takéto "príznaky" počas užívania inofolicu?
Veľmi krásne ďakujem za akúkoľvek správu 🙂

@valusik12 po inofolicu cobi po 2 mesiacoch🙂