icon

Inofolic - skúsenosti

nikus20
3. dec 2013

Viem že je toho tu už veľa o tom ale chcem sa na rovinu sa spýtať.
Komu pomohla otehotnieť komu nie?
Komu po mesiaci alebo dlhšie alebo vôbec?
Ja ako som to začala brať čo je len teraz tak dúfam že sa mi podarí a budeme mať krásny Vianoční darček🙂)

monusik73
3. dec 2013

Ahoj ono je to individualne niekomu inofolic zaberie hned niekomu neskor ked ze sa ma brat 3-6 mesiacov, ja som ho uzivala polroka a neotehotnela som ale ovulaciu som mavala, ale to asi preto lebo u manzela je problem tak preto sa nepodarilo, ale ty ked vyskusas nedas za to nic viem ze mnohym zabral inofolic tak drzim palce nech sa cim skor zadari 😉

zembla
3. dec 2013

Ja som ho brala 4mesiace,ale z toho 1,5m velmi nepravidelne. Posledný augustovy cyklus som ho brala pravidelne 2xdenne...vtedy sme začali chodiť aj do iscare, dr. mi sledovala folikul-ked uz bol dosť velky rozhodli sme sa pre istotu pre inseminaciu a zadarilo sa. Snažili sme sa takmer rok a kedze som nebrala nic iné ako inofolic,myslim ze za nášho minidrobca vďačíme aj jemu 🙂)
Držím palce

sanny228
3. dec 2013

ja ho teraz beriem tretí mesiac a zatial bez výsledku ☹ tiež som si ho kupila lebo som sa tu dočítala že veľa báb otehotnelo skoro po mesiac dvoch čo ho začali brať...ale to žiaľ asi nebude môj prípad ☹ tak ani neviem či s ním budem vobec pokračovať lebo je to dosť finančne náročné kedže za mesiac potrebujem skoro tri balíčky... :-/

sevilia
3. dec 2013

ahoj, hned v prvy mesiac, zial neskor som potratila. teraz ho uz od septembra beriem, no po zakroku 3 mesiace bez snazenia by mali byt, no minuly sme uz chceli a nic a teraz ho uzivam len po ovu, tie zvysne dva tyzdne ho nahradzam kyselinou listovou 1000 kou. inofolic je na kvalitne vajicko, myslim ze v druhej polke cyklu nieje tak dolezity. drzim palce 🙂

zembla
3. dec 2013

Este som zabudla dodať,ze ja mam.polycysticke vajecniky a sice som.mala predĺžený cyklus (33),ale celkom pravidelny. Od maja kedy som začala brat inofolic,som si začala merať aj bt a podla nech ovulka bývalá,sice neskor,ale bola 🙂. Neviem ako to boolo pred užívaním inofolicu 🙂

zuzlicek44
3. dec 2013

@sanny228 3 balíčky?preboha..mne doktor povedal že ho mám užívať tak ako je predpísané..tak este pochopím že tie dva za deň..ale 3balenia za mesiac to už nie je veľa?🙂

sanny228
3. dec 2013

@zuzlicek44 no ved ked si vezmeš ze mam brať dva krát denne...v jednom balení je 20 sáčkov čiže to mi vydrží na 10 dní a kedze ja mám tak 32 - 35 dnové cykli tak je to aj tie tri balíčky na jeden cyklus :-/

mimka11111
3. dec 2013

@nikus20 tiež ho užívam 3 mesiac,ale podla návodu, takže len jeden sáčok denne, zatial bez výsledku ☹ , akurát cítim intenzívnejšie ovulku

nikus20
autor
3. dec 2013

@monusik73 Ahoj no je to dost mozne ze to bolo kvoli tomu ze manzel mal problemy🙂

@zembla ja tiez berem dva krat denne a jak som zacala brat tak som od vcera mala tolko hlienu ale este asi nie plodny nakolko ovu test ukazal enmgativ aspon teda dufam nepremarnim nic ani jeden den co treba treba sa snazit🙂 ja mam v setko dobre tak uvidime aj priatel🙂 minule sa podairlo hned na prvu supu bez hociakych pripravkov tak uvidime🙂 len skoda ze moje babatko umrelo:(
@sanny228 no ano pise sa tri emsiace ale ja som docitala ze staci do ovulky ja to mam rpesne do endele vyrataen potom uz nebudem brat 🙂 kolko beres 2x za den? bolis te na vysetreni ze to neni niecom inym?
@sevilia to mi je luto:( ja som tiez prisla o moje dievcatko:( ja zas do ovu po ovu uz nie🙂 hej to mama jaja iodma ja zas do ovu po ovu zase tak🙂 dakujem

nikus20
autor
3. dec 2013

@mimka11111 ja 2x denne no to aja a odost

sanny228
3. dec 2013

@nikus20 jo zacala som s tým chodiť k doktorke tak sme začali s folikolometriou teraz som v druhom cykle s nou a ešte jeden nás čaka a ak sa nam nezadarí tak manžel musí na spermiogram potom aby sme aspon jeho vylúčili a venovali sa mne ak tam bude iný problém...mne doktorka vravela že to mám brať celý mesiac a dva krát denne...ale mi to príde veľa....

nikus20
autor
3. dec 2013

@sanny228 hej hej je to dost narocne ... ja teda tak brat nebudem vzdy len do ovulky to je moc drahe a este dva krat denne

mycuskaa
3. dec 2013

@zuzlicek44 no kedže je tam tých balíčkov 20 a berieš 2 za deň to vychádza jeden balík na 10 dní 🙂 čiže mesiac má 30 dní tak tri balíky :D

elje
3. dec 2013

@nikus20 Nam pomohol po 5-tich mesiacoch uzivania, po roku snazenia 😵 Ked si to porovnam, tak tych cca 250 eur minutych na Inofolic bolo dobre investovanych v porovnani s inymi moznostami 😉

PS: len neviem ci ti tuto temu nestopnu kedze uz su tu o nom dve temy 🙂

nikus20
autor
3. dec 2013

@elje fuh je ich tu dost ael je ich tam tolko ze kym by som precital vsetko tak chcem vedeit ze teraz co sa deje🙂

zuzicek88
3. dec 2013

@nikus20 mne inofolik upravil menstruacny ciklus

nikus20
autor
3. dec 2013

@zuzicek88 fuh ja ten mam super.) presne 28dni prsne na den na cas🙂

adigo81
3. dec 2013

Ja som ho brala 3 mesiace 2 krát denne a podarilo sa mi otehotnieť,počula som naň len dobré ohlasy,ale asi je to individualne,keďže aj kamoska ho berie,už raz potratila,no zatiaľ jej to nepomohlo. ☹

kika691
3. dec 2013

Inofolic beriem uz 3 mesiac.A ziadnu zmenu necitim.Kedze sa snazime pomerne kratko,tak ho berie
m len preventivne.Brat sa ma 2x denne nepretrzite.Pise to lekarka na orig. stranke Inofolic.Tak dufajme a verme ze coskoro zaberie.

nikus20
autor
3. dec 2013

@adigo81 jej vidim zachvilku uz aj rodit budes 🙂 krasa prajema by to dopadlo krasne.) ja som tiez prisla o dievcatko moje preto dufam ze nam to pomoze ale hned do vianoc este :P leob tri emsiace cakat je dlha doba🙂
@kika691 tak ajs om pocitila zmenu hned po par dni ale to je asi individualne ja to budem rbat len 10dni dlhsie nie🙂

adigo81
3. dec 2013

@nikus20 Dakujem,no dufam ze to vsetko dobre dopadne 😉 .Aj tebe prajem vsetko naj.nech vam to vsetko vyjde,ako si predstavujete a na konci toho vsetkeho bude krasne zdravucke babatko 🙂 🙂