Japonský spôsob plánovania pohlavia
Milé maminky, chcela by som zistiť, nakoľko je táto metoda presná. Ďakujem za odpovede.
Metóda zahŕňa použitie dvoch tabuliek naraz. Prvá tabuľka poskytuje užívateľovi kódové číslo získané z porovnania času narodenia biologických rodičov. V ľavom stĺpci nájdeme mesiac zodpovedajúci dátumu narodenia budúcej matky. Od tohto dňa nakreslíme čiaru k priesečníku s čiarou dátumu narodenia budúceho otca, ktorá sa nachádza v horizontálnom stĺpci v hornej časti tabuľky. Priesečník čiar je umiestnenie kódového čísla páru. Druhá tabuľka s mesiacom počatia, spolu s kódovým číslom, určuje pohlavie dieťaťa. V hornej časti tabuľky sú kódy. V ľavom stĺpci sú uvedené kalendárne mesiace v poradí.Z navrhovaného mesiaca počatia nakreslíme zvislú čiaru z kódu na priesečník s mesiacom. Každá bunka druhej tabuľky obsahuje určitý počet ikon. Čím viac znakov v cele, tým presnejší je výsledok a pravdepodobnosť, že sa narodí dievča.

Jezisi to sa neda ovplyvnit nijakou metodou🤦♀️🤦♀️
@mirka9636 Takze o tom, ktora spermia bude v danej chvili najrychlejsia a bude ta prva, cize oplodni vajicko, vlastne rozhoduje cas narodenia rodicov a neviem coho este? Cize spermie, ktore nie su dane pri narodeni (narozdiel od vajicok u zien), ale tvoria sa priebezne pocas zivota v sebe nejakym sposobom maju geneticky zakodovane, ze teraz vznika spermia X a v pripade ze "vyjde von" v januari (cize to bude mesiac pocatia), tak bude najrychlejsia, ale v pripade, ze sa dostane k oplodnovaniu az vo februari, tak nebude dost rychla, ale predbehne ju Y? Akoze really?
ako pri kazdej takejto metode - spolahlivost na neuveritelnych az 50%.
kamoska ma dve deti narodene v tom istom mesiaci, skoro na den (s rozdielom roka). prekvapivo, jedno je chlapec a druhe dievca.
podla tejto tabluky tam vychadza obrovska pravdepodobnost, ze to bude chlapec (krizikov, ze sa ich do bunky nezmesti).
nuz, ako hovorim, skvela tabulka. spolahlivost na neuveritelnych az 50%.
.
Blbosť...😉
@deti95060810 Nesedí Vám?
Prosím ženy, najprv si zadovážte zdravý rozum, až potom deti.
@moonlight1210 kde asi tak soudruzi udelali chybu u tvojej kamošky 😉 😂
Dátumy narodenia rodičov nemajú nič spoločné s tým, aká spermia oplodni vajíčko. O pohlaví rozhoduje len a len spermia, nič iné, ani mesiac, ani slnko, ani poloha, ani kadejaké tie blbosti ako metódy rôzne, polohy a neviem co
Boze, staci vam napisat, nie, neverím na to, nemam skusenost.. To musite urazat? Podla mna by ste prave pre tento pristup mali ist na psychotesty vy.. Ak tak vychovavate svoje deti vy uzasne mamicky na modrom koniku, tak sa tesim na dalsie generacie nasej spoločnosti..
@gelifil ale teda toto vobec nie je pravda. Ja v okoli praveze vidim vacsinu pripadov, kde dospele dcery si s mamou vobec nerozumeju, pripadne odisli za muzom daleko, a naopak synovia skor zostavaju pri mame a viac si s nou rozumeju. Samozrejme, zavisi pripad od pripadu, ale zdaleka to nie je tak, ako pises😊
Ja som napriklad od mamy daleko, sme pri svokrovcoch kusok. Takisto svokre tu zije par ulic dalsi syn. Dvera im odisla za manzelom do CR..takzr maju tu len synov😊
Moj brat ostal tiez v blizkosti rodicov a jeho manzelka je tiez od rodicov daleko...
A vela vela takych pripadov..
Mozno keby si mala aj 5 dcer, vsetky ti mozno "zdrhnu" prec. A jediny syn ti mozno ostane nablizku 😊
Netreba si v hlave vytvarat falosne scenare a smutit kvoli nim😊