icon

Je bezpečné piť na vianočnom večierku v tehotenstve?

14. dec 2023

Chcela by som sa spýtať či by ste si vypili na vianočnom večierku z prace ak by ste teoreticky mohla byt tehotná ?nechcela by som aby mali kolegovia nejaké podozrenie … Som len 9-10 dpo a testy biele ďakujem

martyzpp
•
14. dec 2023

Ale jasne. Ja som si tiez dala vino dva dni pred pozitivnym testom a vsetko ok.

galganka
•
14. dec 2023

Nie. Ale ja by som si nevypila ani inokedy. 🤷🏼‍♀️

anjelicek26
•
14. dec 2023

Toto by som vobec neriesila, pokial je test biely, nie si tehotna... ved na vecierkoch s prace si clovek da maximalne pohar vina, rozhodne sa tam nejde zotat pod obraz bozi...

tinkavvv
•
14. dec 2023

Aj ak by si bola tehotna, krvny obeh este prepojeny nebude. S mierou by som si dala.

januska12323
•
14. dec 2023

Pokojne si daj prípitok. K ďalšiemu si vymysli výhovorku - budem šoférovať, necitim sa dobre, nemám chuť...

ivik4
•
14. dec 2023

? Teraz si vypit este mozes

autor
•
14. dec 2023

Super ďakujem ☺️

zara1357
•
14. dec 2023

Prvé tehotenstvo som zistila v Januári v 12tt.
Predchádzal tomu silvester , vianoce a vianočný večierok. Všade som si dala pohár vínka, skôr ma neskôr trápilo, že som si zapálila(keďže fajčím). Dieťa má 7 rokov( je plne zdravé).

marcellka32
•
14. dec 2023

@anjelicek26 fuuuu....ja som videla tak zotatych na večierku, doslova pod stolom 🙂
Žiaľ niektorí to berú: dávajú zadarmo pijem donemoty

zuzanaete
•
14. dec 2023

Na zaciatku si babatko zije vo svojom svete v tvojom bruchu. Takze alkohol vobec nepociti. Az neskor sa prepoji na telo matky. 1-2 pohare vina neublizia. Predpkladam, ze sa neplanujes uplne stat.

autor
•
14. dec 2023

@marcellka32 no však toto že aj ja som tak videla a poznám akí vedia byt otravný že však si vypi čo si jak a podobne nútenie 🫣

alex49
•
14. dec 2023

My sme mali čierne plastové poháre, nebolo vidno ci mam víno alebo kofolu. Stačí povedať, že šoférujes, berieš lieky. Ak by sa náhodou niekto pýtal.

petamich
•
14. dec 2023

@anjelicek26 no ja ti neviem 🙂 ale v kazdej predchadzajucej a aj sucasnej praci sa niekomu vzdy podari zotat 🤷‍♀️ nalievaju zadarmo, tak co by si si nedala

autor
•
14. dec 2023

@petamich nech sa aj zotnú ale nech nenútia aj ostatných :D lebo mne to napr lezie na nervy ja si dám jeden a som vybavená :D

petamich
•
14. dec 2023

toto u nas nastastie nie je, vacsinou si kazdy hladi svojho pohara 😂 ale poznam, hlavne na rodinnych oslavach u nas, ked nepijem = som tehotna, sice mam stale len jedno dieta ale tehotna som bola asi 100x

amonet
•
14. dec 2023

13.12 sme ro obaja s. muzom na vianocnom prehnali. 27.12 som zistila ze som tehotna. decko je zdrave ma uz 3🤷‍♀️