icon

Je ešte skoro na test, ak mi MS mešká dva dni?

magdalena1996
10. sep 2020

Ahoj, rada by som sa s Vami podelila o moju momentálnu situáciu :D , prípadne by som bola rada za vaše podobne skúsenosti..

Menštruáciu som mala naposledy 12.8-16.8
S priateľom sme mali nechránený styk 24.8.
Ovulácie si nejak nesledujem..

No moja otázka by bola , je ešte skoro na test? Včera som skúšala, ale bola iba jedna čiarka.
Podľa kalendára by som mala mať menštruáciu vcera.. takže sa dá povedať že mi to mešká dva dni. Aký test je najspoľahlivejši?
Príznaky aj mám že chodím na wc i večer a strašne ma bolí hlava taktiež iba večer , ale čo je divne tak sa ani necítim nato ,že by som mala mať menštruáciu no neviem..

Strana
z2
mishach
18. sep 2020

Skús ku dr. Zoberie ti krv.

andreatytler
18. sep 2020

@mimka8954 Ano, blahozelam a nech silnie

mimka8954
19. sep 2020

Ahojte ešte sa chcem opýtať je pepino test spolahlivy robila som si dva krát mama test bola tam druhá slabá čiarka na oboch a pepino test mi ukázal iba jednu

mimka8954
19. sep 2020
mimka8954
20. sep 2020

A je po prišla mrcha :(

andreatytler
20. sep 2020

@mimka8954 To je mi luto.😢

mimka8954
5. okt 2020

Stalo sa mi niečo divne mala som menštruáciu a digitálny test mi stále ukazuje 1-2 volala som aj sestričke bola som na krv tak len som nejak NATO zabudla keďže som mala mrchu tak som jej až dnes zavolala a ona mi povedala že je aj nieje tam tehotenstvo tak ja už neviem

andreatytler
5. okt 2020

@mimka8954 No to je fakt divna odpoved... Dali ti dasli termin? Kolko bola hodnota Hcg?

mimka8954
7. okt 2020

@andreatytler no je teraz vlastné včera som skúšala pepino ale neviem či je tam dačo vidieť lebo to je test čo mi nikdy nič neukazal

mimka8954
7. okt 2020

@andreatytler a hcg pred mrchou som mala dakych 17 aspoň tak mi povedala

andreatytler
7. okt 2020

@mimka8954 Ja tam vidim druhu ciarku, najma na tom hornom teste.
Hcg 17 je sice pozitivne ale velmi nizke. Kolko dni je uz od toho testu? Ak sa to embrto prestalo vyvyjat, tak z 17 na nulu by to malo ist relativne rychlo a nemala by si mat pozityvny test po menstruacii...
Nech ta objednaju na dalsi test a ked nebudu chciet, chod do labaku a zaplat si ho sama.

mimka8954
8. okt 2020

@andreatytler no včera som bola na sono nič nebolo vidno ale hcg stúplo tak neviem

andreatytler
8. okt 2020

@mimka8954 Pri takom nizkom Hcg asi tazko nieco vidno...O kolko stuplo to Hcg?

mimka8954
9. okt 2020

@andreatytler o neviem presne ale asi nicstoho testy mi ukazujú len duchov

balkica
5. dec 2020

Mne meskalo tyzden a ani testy ani krv to neukazali 🙈 pri druhom som mala dve ciarky, ked mi meskalo iba dva dni 👌takze tazko povedat 🤔

monika12486
4. jan 2021

Prosím o radu, 29. 11. som mala posledný menzes, 18.12. som mala pohlavný styk, podľa hlienu som mala ovuláciu, musela sa mi posunúť. 28.12. som mala dostať menzes, ale neprišiel, meškal 7 dni a dnes som začala hnedo ružovo špiniť, neviem, nikdy mi tak menzes nezačal, vždy rovno s krvou, čo by to mohlo byť?

Strana
z2