Je marihuana nebezpečná počas snaženia sa o bábätko?
Myslíte si ,že škodí neako trava , ked sa žena snaži otehotnieť? Možno že preto sa nedarí? Prosím vás blbe poznámky si nechajte pre seba 🤪 Nesom žiadna feťáčka ani níč podobne ,pýtam sa zo zvedavosti 🙂) Hoc priznám sa ,že radšej zafajčím ako keby som mala piť 😇
Ja ked som si o tom studovala, tak som nasla jedine, ze to moze zblbnut ovulaciu, inak nie. Skor to skodi spermiam
Fetacka nefetacka načo to robíš keď chceš splodiť dieťa???🤦♀️
@cocolino234 čakám nato, že ma tu ženy komenátrmi ukamenuňuju 😅 ale v podstate je mi to jedno , mna len zaujíma názor možno niekoho kto fajči , či to malo neaky vplyv na otehotnenie alebo dieťa .. jasné že kebyže som zistila že mam v brušku bábätko že by som sa toho uz ani nedotkla 😃 alee ďakujeeem za odpoved 😘
Nesnažili sme sa, obaja sme fajčili a predsa sa podarilo 😂
@jjanulienka presne preto aby ste sa tu toto pytali 🙂 😀Velaaa zieeen si velmi rada popija vinko,alkohol .. no bohuziaaal mne toto nechuti 😜 som v podstate abstinent 😇 nevidim nic zle na tom ked niekto fajci 🙂) len sa pytam ci to nema neaky vplyv na otehotnenie 🙂
@cocolino234 Ti to pekne zhrnula 🙂
Teraz si len počkať na pukance a na tie, čo vykrikujú na druhých, že si "pichajú marihuanu" 😀
@oli2782 aj my obidvaja fajčime .. ale my sa aj snažime 😃 tak ma napadla myslienka ci preto sa nedari ... tak snad aj nam sa podarii ako sa podarilo vaaam 😇
Tak toto som ešte nezažila. Tebe by som dieťa ani do rúk nedala
Nedavno tu bola diskusia kde sa vsetky mamicky zhodli ze bez alkoholu sa im na svadbu neoplati ist 🤷🏻♀️ To je podla nich ok aj ked to ma neskutocne vela negativ. Ale ked si niekto zapali, co je zhladiska zdravia skoro neskodne tak uz by im dieta nedali 🤷🏻♀️
K teme poradit neviem, nefajcila som nikdy lebo je to nezakonne a ja milujem dodrziavat pravidla 😂😂😂
@lucia851 prečo taka blba reakcia ? 😀 keď niekto fajči travu je zlý človek? Poniektoré ženy by si mali dávať pozor na to čo píšu .. Ja chápem že tu na slovensku ste poniektore zaostale ale nemusite hned druhým ženám písať jak by ste im ani do ruk dieta nedali ☺️Ja si dovolím o sebe tvrdiť že som žena dokoča i voza ,rozumná,starostlivá 🙂 Žena ktora miluje poriadok,miluje variť,miluje sa starať o svojho priateľa,o svojích blízkych 🙂 a ktorá si rada zmota a zafajči 😋 no to zo mna nerobí zleho človeka ktoremu by nepatrilo dieta do ruk . Takže zdržte sa takychto komentarov ,predsudkov keď danu osobu ktorá sa niečo opýta nepoznàte a nechajte si svoj nazor pre seba 😇
Ja som si tiez radsej zahulila ako sa opila dakedy :D (a stale mi pride nefer preco alcohol je legalny a marihuana nie :D ) po vysadeni HAK som skusala rozne drogy, (kedze mi bolo jasne, ze ako matka uz drogy nebudem mat tak moznost skusat :D) .. no od kedy som bola tehotna a nasledne matka uz som nehulila, ale verim ze raz dakedy ked mala pojde do skoly a s manzelom ostaneme doma tak si zafajcime a zaspominame 🙂 .. pripadne ked pojdeme na chatu bez deti 😇
Ja som sice velky odporca tychto veci, ale napr kamoska s muzom boli na tvrdsich drogach dlho a aj pri splodeni a aj kym nezistila ze je tehu. Dieta je nastastie ok. Ona s tym hned prestala. Tak myslim, ze nejaka trava je nic oproti inym tvrdsim...
@cyberk Tak dlho cakat, neblazni😂
@hederamonstera neraz nas napadlo si zahulit ked mala spi ale potom som si povedala ze radsej nieee, to sa neda si tak vychutnat, to chcem mat klud a uzivat si tu atmosku 😂😂
Aký to má vplyv pri snažení neviem, ale co k tomu dodať. Všetky, ktoré húlite ste určite fundovanejšie na toto odpovedať. Len chcem napísať jednu vec. Poznám zopár ľudí, ktorí fajčia a teda dobre im to vymýva mozgy. Treba si určiť priority a hranice. Načo je komu oblbovať mozog a "cítiť sa lepšie" keď ani neviem ako a môžem osprostieť nadobro. Každopádne ak chcete dieťa, tak dúfam, že až sa podarí tak tie priority budú inde. 😉 držím palce
@18dada18 Ahoj, pekne si to napísala, je smutné koľko žien tu teda obhajuje užívanie marihuany. Ja by som ich poslala na pár dní na neonatologické oddelenia, pozrieť sa ako trpia bábätká žien, ktoré užívali drogy, či alkohol. Je to strašné ako tie maličké stvorenia od prvého nádychu trpia. Za mňa je jednoznačne v tehotenstve nežiadúce užívať aj marihuanu aj keď sa budú obhajovať, že to nie je droga. Minimálne to zvyšuje tep. čo je už rizikové pre tehotnú ženu. A ak sa zdá, že sa aj narodilo zdravé dieťa, to sa môže prejaviť aj v neskoršom vývoji dieťaťa.
@lejusinka prosím? Keď matka pije tak sa nikto nad tym nepozastavi? Teda neviem, ešte som nevidela nikoho kto by prišiel za opitou matkou a potlapkal ju po pleci, ze aká je šikovná. Takisto keď žena sedí v krčme na terase a ma dieťa vedľa seba v kočíku a pred sebou tretie pivo a tretí poldecak borovičky asi nie je úplne v poriadku. To isté platí aj o cigaretach. Či sú ešte tehotné alebo tlačia jednou rukou kočík a v druhej majú cigu. Ani jedna z týchto veci mi teda nepríde normálna. A myslím, že nikomu kto ma ako tak niečo v hlave.
Nemá to nič spoločné určite 🙃
@baboadel presne tak. Poznám minimálne dve ženy, ktoré deti majú, ale neskôr samé problémy. Lenže vieš, tu zbytočne niekomu niečo vysvetľovať. Kto nechce chápať nepochopí. A bude sa tu biť do pŕs aké to je neškodné. Raz je to droga. Tak je to droga. Je jedno ci to je mariša, alkohol, cigarety... mozno by pochopili, keby to robili ich matky kým boli oni v brušku a teraz by mali kadejaké problémy. Či by sa jej poďakovali. A nech si píše kto chce čo chce, môj názor je takýto.
marihuana je schopna dieťatko zabit, dokonca heorin sposobuje mensie následky, ako jednorazova marihuana. Takze by som sa s tym moc nezahrávala. Pri marihuane tehotenstvo končí smrťou 99% pripadoch, takze ak sa uz snazis, uplne ju vysaď.
Len sa modlite aby toto nečítala daka sociálna pracovníčka🤣🙄🙈
@cocolino234 studujem pedagogiu a psychologiu, tak zo mna laskavo nerob debila🙂 kludne ti poslem knihu, ktorú pisala velmi skusena profesorka, po vela rokoch praxe pri ktorých robila výskumy a potvrdilo sa, že marihuana je v tehotenstve zabijak. Sedlákom by som na tvojom mieste nenazývala osoby, ktoré ani nepoznáš a súdiš ich podľa ich názoru, ktorý si nevymysleli, ale študovali.
Krásny deň .
@cocolino234 ak vobec vies, co je vysoka skola 🙂 tak sa nanu prihlas, mozno ti to pomoze 🙂