icon

Je marihuana nebezpečná počas snaženia sa o bábätko?

23. jún 2022

Myslíte si ,že škodí neako trava , ked sa žena snaži otehotnieť? Možno že preto sa nedarí? Prosím vás blbe poznámky si nechajte pre seba 🤪 Nesom žiadna feťáčka ani níč podobne ,pýtam sa zo zvedavosti 🙂) Hoc priznám sa ,že radšej zafajčím ako keby som mala piť 😇

simik19
23. jún 2022

@cocolino234 😂😂😂😂😂😂 ja ti to nemusim dokazovat, nepozname sa, ci veris ci nie je tvoj problem.
Samozrejme , ze ked hulis, budes si chranit zubami pastami svoje podpriemerné nazory, takze to nema zmysel sa tu s tebou hadat, ty si ten priklad zakomplexovanej ženy 🙂)

lenkasarka
23. jún 2022

Mna zaujíma odpoved žien,ktoré fajčia travu. Ak raz budú vaše deti väčšie budete s tým ok ak budú fajčiť travu tiež? Mňa je veľké nič do vášho súkromia, ale tá odpoved má vážne zaujíma.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
23. jún 2022

@cocolino234 ďakujem za odpoveď

lucia851
23. jún 2022

Kým ten humus z teba vyprcha tak ani dieťa neplánuj..a neviem co zaujímavé vidíte na tom fajčiť travu. Ak nechcete mať problémy zdravotné tak s tým prestaňte. A priprav sa na abstaky psychicke ci fyzické. Môj kamarát sa, kvôli tráve zavraždil

hederamonstera
23. jún 2022

@lenkasarka ano, dam si s nimi

lenkasarka
23. jún 2022

@hederamonstera aj to je možnosť 🤷‍♀️

lucia851
23. jún 2022

@cyberk už len týmto by som sa chvalila

cyberk
23. jún 2022

@lucia851 zdielam skusenost, ale ty zijes v ruzovom svete tak sup do kostola a tam sa modli imaginarnemu kamaratovi

lucia851
23. jún 2022

@cyberk hahahá už len marihuana je riešenie. Ja do kostola chvalabohu nechodim

lucia3296
23. jún 2022
dyala1067
24. jún 2022

Nam sa zadarili dvojicky popri fajceni, tak hlavu hore 😁

misinka0611
24. jún 2022

@lejusinka Áno? Všetky sa tam nezhodli že sa im neoplatí ísť. Napr. mne by taká svadba nevadila, skôr by to bolo super, nepočúvat ožralecké reči.

caroline_
24. jún 2022

@simik19 nesranduj prosim ta 😀😀😀

lucia851
24. jún 2022

Sa kľudne prefajcite tou marihuanou keď sa jej tak zastavate.Kamaratke stačilo počas tehotenstva fajčiť cigarety a teraz ma dieťa ktoré vôbec nechodí ani nerozprava

chelsey987
25. jún 2022

Pri ľahkých drogách môže byť problémom narušenie procesu ovulácie a schopnosti maternice prijať vajíčko. O kvalite spermií ani nehovorím. Ber to tak, že všetko čo matka prijme, ovplyvňuje zároveň aj jej nenarodené dieťa. Plod je k drogám veľmi citlivý a nedokáže sa s nimi vyrovnať ako dospelý jedinec. Riziká spojené s užívaním marihuany v tehotenstve záležia predovšetkým na množstve a na období, v ktorom bola látka užívaná. Dôsledky, aké to môže mať, sú všeobecne tieto: potrat, pôrod mŕtveho dieťaťa,menšia pôrodná veľkosť,nízka pôrodná hmotnosť,predčasný pôrod,syndróm náhleho úmrtia novorodenca,drogová závislosť dieťaťa. Záleží len na vás čo s tým hodláte urobiť, aby bolo dieťa a matka zdravé.

caroline_
25. jún 2022

@lucia851 lenze cigarety su o mnoho horsie ako nejaka bylina

derdia
25. jún 2022

Nehnevaj sa, si fetacka, ci uz to volak ako volas...huly travu len clovek, ktory je nevyzrety...

sickynickyobsadene
25. jún 2022

Áno , samozrejme že to má vplyv,ja žasnem ,žasnem😡 ty si decko nerob,sama si ešte nedozreta už len pre túto otázku🙈

lucia851
25. jún 2022

@caroline_ marihuana je ešte väčší fet

baboadel
25. jún 2022

Baby, budeme tu polemizovať nad tým, či marihuana škodí v tehotenstve?. Škodí všetko alkohol, cigarety, drogy a jednoducho žena ktorá je zodpovedná svojim postojom k svojmu budúcemu dieťaťu sa jednoducho týmto zlozvykom vyhne. Lebo potom je už neskoro keď sa narodí dieťa so zdravotným alebo psychickým hendikepom Preto sa čudujem autorke, že vôbec nad týmto uvažuje. A také alibistické reči o tom, že aj známi pili, fajčili marihuanu a majú zdravé dieťa. Tak to je len veľké šťastie. A čo ten veľký počet detí, ktoré sa narodili s rôznymi poškodeniami a len vďaka nezodpovednosti. A pýtam sa aká veľká je tá závislosť, keď sa jej nevie vzdať ani počas tehotenstva ? A nepíšte mi tu že marihuana závisláka nerobí, poznám mnoho feťákov ,čo začínali marihuanou. Aj ja vychovávam dieťa, ktoré je v tínedžerskom veku a dúfam, že bude natoľko inteligentné, že sa tomuto vyhne a nebude musieť dávať na MK takúto stupidnú otázku.

hederamonstera
26. jún 2022

@baboadel ale autorka sa nepyta na fajcenie travy pocas tehotenstva

18dada18
26. jún 2022

@hederamonstera myslím, že ono je to asi to isté.
@baboadel ma pravdu. Pretože pokiaľ už teraz sa snažia a nedarí sa. A nie je schopná s tym prestať, tak myslím, že sa nič nezmení pokiaľ sa zadari. Takisto neprestane a povie si "ved raz za cas" ..

hederamonstera
26. jún 2022

@18dada18 nie je to to iste a som prikladom, ze prestat sa da. ;) nie je to navykove ako nikotin alebo napr. taky cukor, ktorym dopuju rodicia svoje deti ;) to uz nikto nechce pocut negativa cukru, lebo je to zavislost 99% ludi

lucia851
26. jún 2022

@hederamonstera jasne marihuana nie je návykova😀😀😀

hederamonstera
26. jún 2022

@lucia851 je to skor psychicka zavislost ako fyzicka ;) ak vies teda co to znamena ;)

lucia851
26. jún 2022

@hederamonstera tak to nevieš čo to je mať asi psychiku v keli kvôli takým látkam ako sú cigarety, marihuana a veci podobne

hederamonstera
26. jún 2022

@lucia851 myslim, ze o tom viem viac ako ty ;)

lucia851
26. jún 2022

@hederamonstera ja som bohužiaľ bola závislá na opiatoch kvoli zdravotným problémom a keď som ich musela vysadiť tak som kvôli psychickym abstak pm skončila vo veľmi zlom stave v nemocnici. A ty zrejme hulis merihuanu pravidelne, takže si dodrb zdravie ak chceš