Je neskoro mať dieťa ako 35-ročná?
Myslite ze je v 35 neskoro na dieta? Nie prve. V kolkatich rokoch ste mali 2 alebo 3 dieta? Len taky prieskum 😊
Ja mám 32 r v máji budem mať 33 pokúšame sa o 4 bábo
35 na dieta neskoro nie je podla mna
Ja prvú dcérku v 20,a druhú teraz v 35😊ja si myslím že závisí od zdravotného stavu,a nie veku
Prve 26 druhe 34
35 som si dala osobny strop ak by sa to druhe nepodarilo dovtedy uz by som do toho neisla.
Prvé 30, druhé 35. A musím povedať, že toto tehotenstvo dávam oveľa lepšie, vladzem, nefunim, nepribrala som toľko. Ale je pravda, že sa stravujem stokrát lepšie, viac sa hýbem, a je to vidno. Čiže to nemusí byť aj vekom, ale celkovo nastavením a životným štýlom.
@saxana000 aj ja mám strop do 35 ak sa nepodarí tak kašlem na to
Prve v 29 a druhe ak sa podari planujem az neskor okolo 34-35 🙂 ja nechcem prezivat ako kamosky v okoli cp maju 2-3 deti po sebe, su uplne psychicky aj fyzicky zdeptane a nevladzu nic a dokonca ani tie deti nie su partaci ako ich vsetci presviedcali...ja si chcem deti poriadne uzit 🙂 a skor si to neviem ani predstavit...vsak VŠ, práca, financčne zabezpecenie a fin rezerva to je pre mna samozrejmost pred prichodom dietatka 🙂 le kazdy to ma nastavene inak..robte ako to citite 🙂
určite nie! 🙂
Ja som mala prvé v 37. A teda uz viac nebude,cize je jedine.bolo to trosku neskoro,ale moja situacia bola iná.
Ak to nie je tvoje prve,myslim ze v pohode chod do toho🙂
tretie dieťa som rodila v 37, resp. mesiac pred 38. narodinami... Pre mňa to bola jasná hranica, a hlavne som vedela, že je posledné😉 Najlepšie tehotenstvo, najlepší pôrod, najväčšia pohoda👍
Ak si zdravá, tak rozhodne nie je neskoro. Omladnes🙂
Ja budem mať 41 v lete a som tehotná 🙂 a to už mám syna bude mať 21 🫣takže asi tak,určite v 35 nieje neskoro na dieťa
Inak nechápem načo píšete že kedy ste porodili decká. Otázka bola iná........
@sisska96 boli tam otázky dve...
@sisska96 Autorka sa na to pýta v úvodnom príspevku.
Ja mám 35 a nemám ešte ani jedno 😓 nedarí sa
@katkatet drzim ti palce

Prvé v 27 a na druhom teraz pracujeme, mám 38