Je ovulačný test pozitívny?

@sweet20 jej ďakujem
@nikolavalencia podla mna pozitivny nie je. Ovulacny test je pozitivny az ked mas obe ciarky rovnako tmave. Na tomto teste je testovacia ciarka bledsia oproti kontrolnej. Skusila by som este zajtra/pozajtra
@nikolavalencia skúšať už môžete ale podľa mňa mu ešte trošku chýba.. Polubte sa dnes, piatok a poisti si to ešte v nedeľu.. Držím prsteky✊
Eeeste uplne nie, pridavam sa k odpovedi nado mnou 💪💪
@nikolavalencia ne
@nikolavalencia nie je,estre trosku mu chyba 🙂 tak o den/ dva by mohol byt
Nie este dost chyba. Ono ked je ovu pozitivny, je ta testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna.
NIE JE. ciarky musia mat rovnaku intenzitu, pripadne zvykne byt aj testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna. Testujte dalej, je dobre si popritom sledovat aj pritomnost hlienu, pripadme meriat aj BT- ci sa ovulacia po pozitivnom teste potvrdi.
@nikolavalencia dnešné 🙂 uvidím ešte zajtta.
@nikolavalencia tento to vyhráva dnes 🙂
@nikolavalencia tento je pozitivny, ten posledny 08:31
@mey8 hura, ďakujem baby 🙂
@nikolavalencia uz je pozitivny 🥰 drzim palce
@nikolavalencia už hladina LH hormónu klesla blíži sa ovulácia 😁...najvyššia hladina LH je pred ovulaciou ...ovulácia nastane po pozitívnom teste do 12-48 hodín držím palceky 🍀 a šup na chlapa 😁
@nikolavalencia Co znamena silny vodnaty vytok po ovulácii? Alebo pocas? Som z toho jeleň
@nikolavalencia nic, moze sa vyskytnuť 🙂 tonje hlien, ktory umoznuje prienik spermii do maternice😊

@nikolavalencia ano