icon

Je podľa vás v poriadku, keď túži po bábätku skoro 18 ročné dievča?

lenkaaa63838
12. mar 2021
Strana
z2
bzovik
12. mar 2021

keby si si tak mohla "požičať" bábo od kamošky na nejaký čas, aby si reálne videla o čom to je

waity888
13. mar 2021

Ahoj, ja som otehotnela v 19 neplánovane, porodila som v 20 tie. Mala som to šťastie,že sme pracovali v zahraničí takže finančné zabezpečenie bolo. Podpora oboch rodín tiež. ALE, za mňa hovorím rodiť v tak mladom veku NIE. Myslím , že som to zvládla v pohode, aj to nočné vstávanie atď atď nebolo až také tragické , malý nespal v noci do svojich dvoch rokov. Teraz už pôjde do školy, máme krásny vzťah a určite by som to nemenila,ale keby sa mám rozhodnut tak ešte trošku počkám. Teraz by som chcela druhé,budem mať 26 a to mi už príde taký lepší vek. Jednak čo sa vyspelosti osobnosti týka ale aj toho predchádzajúceho života. Ak máš partnera, užite si nejaký čas spolu len vy dvaja. Vyskúšajte si či vám pasuje spoločný život, choďte na dovolenku, do kina ,na výlet. Teraz to ide ľahko, s bábätkom to pôjde už ťažšie. Už nikdy nebudete sami čo je síce krásne, ale môže to kľudne pár rôčkov počkať 😊

midka
13. mar 2021

nie, podla mna nie je,,,, mas 18,, aktualne by si +/- mala riesit maturitne otazky....,,, este si vobec nepracovala - ak standartne uvazujem, do 18 toho vela neodpracujes,, z coho chces vychovavat dieta,, ved nemas ziadne vlastne uspory, ci len buduci partner, alebo pomoc od rodicov,, nemas ziadne ambicie, nieco si skusit, nejako sa uplatnit,, ukazat co je v tebe?... dalsia vec dieta si zvycajne planujeme po niekolkorocnom kvalitnom vztahu,,, / aj ked velakrat to tak nie je,, ale potom to tak vacsinou aj dopadne/... kolko rocny mozes mat vztah 3-4 rocny,, to by si musela randit od 14-15 rokov..... ake je to randenie,,, skor by som to nazvala tak, ze ak mas rada male dieta, predstavujes si mat v buducnosti svoje,,, vychova... atd, je to v poriadku,, tak to ma byt, ale realne, by som na prichod dietata pockala a pripravila sa vztahovo, materialne,,... atd,,

jana_eyre_2
13. mar 2021

Je prirodzené že žena túži mať dieťa.. ale na to aby ho mala musí mať zázemie.. na veku až tak nezáleží, záleží na tom ako zodpovedne sa vie k výchove dieťaťa postaviť.. lebo mat dieťa nie je len radosť zo zlatého bábätka.. o dieťa sa treba dlhé roky starať a treba rátať aj so starosťami čo výchova prinesie.. ak má žena zázemie v podobe partnera, financie na výchovu ktorá bude minimálne na 18r veku dieťaťa, tak deti môže plánovať aj po dovŕšení dospelosti.. ak to nemá, nech sa všetko potrebné snaží vybudovať a potom môže prísť aj dieťa..

acrobaleno
13. mar 2021

Nahodou, moja spoluziacka zo strednej strasne chcela dieta v 18, ale ked sme uz chodili na vysku tak mi povedala, ze dobre nemala.

Strana
z2